Sinkut Suomessa

Sinkkujen Suomi: treffit verkosta

 

Sinkut Suomessa ovat noususuhdanteessa – jo yli miljoona suomalaista asuu yksin1.  Moni yksineläjä hakee kuitenkin aktiivisesti vakavaa treffiseuraa sekä pitkäikäistä suhdetta. Ihmisten lähestyminen ja treffien löytäminen voi silti olla hankalaa. Suomi, treffit - missä niitä sinkkuja siis oikein voi tavata?

 

Suomi: treffit löytyvät verkosta

Suomi: treffit ja seuranhaku netin kautta yhä suositumpaa

On nykyään aivan yhtä tavallista käydä hakemassa kaupasta maitoa kuin etsiä seuraa verkosta. Seuranhakua netissä harjoittaa tutkija Wiebke Neberichin mukaan puolet Pohjoismaalaisista sinkuista. Kumppania voi hakea netistä vaikka kellon ympäri ja tarjonta ylittää lähimaastojen ravintolat.

 

- Voit valita deittisivut sen mukaan, mikä on oma viiteryhmäsi taataksesi sen, että löydät mahdollisimman paljon potentiaalisia kumppaniehdokkaita, vinkkaa ELIITTIKUMPPANIn yhteistyöpsykologi Sam Owen.

 

ELIITTIKUMPPANIssa sieluntoverinsa löytävät kymmenet tuhannet sinkut – sieltä saattaa löytyä elämänkumppani myös Sinulle. Palveluumme kirjautuu päivittäin satoja uusia suomalaisia sinkkuja. Mikset Sinäkin?

 

ELIITTIKUMPPANIn avulla treffien etsintä ja sinkkujen tapaaminen kaikissa Suomen kaupungeissa on yhden klikkauksen päässä, sillä palvelustamme löydät nekin tositarkoituksella treffejä etsivät sinkut, joiden kanssa et osu samoihin paikkoihin. Miltä kuulostaisi etsiä parempaa puoliskoa noin 18 000 helsinkiläissinkun joukosta? Ei hassummalta! Suomi solmii treffit ELIITTIKUMPPANIssa, tutustu Premium-jäsenyyteen nyt!

Haloo Suomi! Treffit järjestyvät  onnellisesti verkosta!

Erään artikkelin mukaan skandinaavit ovat hiukan nihkeitä deittailijoita. Yleisesti ottaen pohjoismaalaiset eivät useinkaan flirttaile tuntemattomien kanssa, eivät ole oikein hakoja kysymään ihmisiä treffeillekään. Näin ollen emme usein päädy ravintolaankaan syömään tuntemattoman ihmisen kanssa. Kun esimerkiksi Yhdysvalloissa on deiteillä itsestäänselvyys, että mies maksaa ruuan ja varmistaa deitin pääsyn kotiovelle, meillä päin usein naissukupuoli ottaa osaa laskun maksuun ja suoriutuu itse kotiovelleen.

 

Samassa yhteydessä todetaan, että jos odotat miehen tekevän aloitteen - saatat odottaa kauan. Kun skandinaaviset naisetkaan todennäköisesti eivät ole maailman aloitteellisimpia treffikutsujen esittäjiä, kuinka oikein päädymmekään vakituisiin parisuhteisiin ja jopa naimisiin? Yhdysvalloissa deittaillaan ahkerammin, käydään ulkona erilaisten ihmisten kanssa ja jossain vaiheessa päätetään olla ”exclusive” eli sitoudutaan seurustelusuhteeseen yhden henkilön kanssa. ELIITTIKUMPPANI tarjoaa ensi tutustumisen askeleiksi mm. Lähetä viisi kysymystä-toiminnon, jonka kautta hiukan ujompikin uskaltaa tehdä  ensimmäisen siirron.

 

Suomi saa treffit, kun kirjautuu sisään ELIITTIKUMPPANIn seuranhakupalveluun, joka on tarkoitettu tosimielessä suhdetta etsiville sinkuille!

Suomi-treffit: kaupunkeja sinkuille!suomitreffit löytyvät verkosta!

Alla olevissa artikkeleissa olemme antaneet vinkkejä siihen, minne muutamissa Suomen kaupungeissa kannattaa suunnata treffejä etsimään. Vihjeitä sinkkujen tapaamiseen löytyy niin kulttuurin ystäville kuin urheiluhulluillekkin. Suomi - treffit - täältä tullaan!

 

Miksi muuten on hyvin todennäköistä, että se oikea löytyy juuri deittipalvelusta?

 

 

 

ELIITTIKUMPPANIn yli 100.000 suomalaisen jäsenen joukosta löydät juuri sinulle sopivaa seuraa - liity nyt!

 

ELIITTIKUMPPANI rekisteröityminen

 
Onko sinulla kysyttävää? Ota yhteyttä osoitteeseen toimitus@eliittikumppani.fi

 
------------------------------
1Tilastokeskus. http://www.tilastokeskus.fi/til/asas/2012/asas_2012_2013-05-22_tie_001_fi.html
2 So You Want to Date a Scandinavian? thyra10.wordpress.com/2013/08/31/so-you-want-to-date-a-scandinavian/

 

 
 
 
Rovaniemen ja Lapin sinkut huomio!

Rovaniemen ja Lapin sinkut huomio!

Rovaniemi on Pohjois-Suomen sinkkupääkaupunki - katso vinkit Roin seuranhakuun!
lisää...
Seuraa Lahdesta - sovi treffit nyt!

Seuraa Lahdesta - sovi treffit nyt!

Vinkit lahtelaisille sinkuille kumppaninhakuun. Mitä tekemistä Lahdessa on sinkulle? Katso vinkit ja löydä treffiseuraa!
lisää...
Seuraa Kuopiossa

Seuraa Kuopiossa

Kuopiolaiset sinkut tapaavat torilla, kauppakadun baareissa ja tietenkin netissä!
lisää...
Seuraa Joensuussa – järjestä treffit vaikka heti!

Seuraa Joensuussa – järjestä treffit vaikka heti!

Missä tapaavat joensuulaiset sinkut? Joensuu on pieni, mutta eloisa ja sinkkuystävällinen kaupunki. Katso vinkit parinhakuun!
lisää...
Tampereen sinkut löytyivät piiloistaan

Tampereen sinkut löytyivät piiloistaan

Muualtakin kuin mustamakkarakojulta: Tampereen sinkut voi etsivä löytää Kukkaisviikoilta, keilaradalta ja kryptasta. Viihdy urheilu- ja kulttuuritapahtumissa tai etsi määrätietoisesti netistä.
lisää...
Turun sinkut: missä niitä voi tavata?

Turun sinkut: missä niitä voi tavata?

Turun sinkut: parinhakumahdollisuuksia löytyy festaritöistä, tenniskentiltä, keskiajalta ja uusimmasta uudesta. Kokeile myös sinkkugolfia, seurakuntia ja seuranhakua netissä.
lisää...
Täällä tapaat Jyväskylän sinkkuja

Täällä tapaat Jyväskylän sinkkuja

Jyväskylän sinkut: tiistaina teatteriin, yöllä Yläkaupungille ja lauantaina Laajavuoreen. Parinetsijät pyörivät kulttuuri- ja urheilutapahtumissa, erityisissä sinkkuriennoissa ja tietenkin netissä.
lisää...
Sinkku, Helsinki ja parinhakupaikat

Sinkku, Helsinki ja parinhakupaikat

Mistä löytyvät Helsingin sinkut? Pääkaupungissa tekemistä löytyy niin kulttuurinälkäisille sinkuille kuin urheiluhulluille ja nettideittailijoillekkin.
lisää...
Oulun sinkut eivät olekaan kiven alla

Oulun sinkut eivät olekaan kiven alla

Opiskelija- ja teknologiakaupunki Oulun sinkut soittavat ilmakitaraa, kannattavat Kärppiä ja viihtyvät Rotuaarilla. Tutustumisvinkkejä kulttuurista urheiluun ja sinkkuseuroista nettideittiin.
lisää...
load