Urheilun harrastaminen (tai katsominen) tekee sinkulle hyvää

Urheilevat sinkut

Mikäli olet sinkku ja haluat parisuhdestatukseesi muutoksen, kannattaa harkita urheilun ja liikunnan harrastamista. Lue alta perustelut!

Tästä voitaneen olla yhtä mieltä:

Liikuntaa harrastava ihminen on yleensä terveempi kuin sitä harrastamaton. Toki kaikkien tuttavapiiristä löytyy aina se legendaarinen papparainen, joka on juonut alkoholia ja polttanut tupakkaa jo 90 vuotta, mutta on silti terve kuin pukki.

Mutta meille tavallisille ihmisille, liikunta todella auttaa pärjäämään paremmin sinkkumarkkinoilla, sekä tuomaan lisää elämänlaatua parisuhteessa eläville.

Liikunnan ja urheilun hyödyt ovat yleensä melko itsestään selviä, mutta nyt teimme aiheeseen liittyen oman tutkimuksemme.

Jos sinulle ei ole Eliittikumppanin deittipalvelu tuttu, kerrottakoon, että jokainen palveluumme liittyvä jäsen täyttää lähes 300 kysymystä kattavan persoonallisuustestin.

Kysymme siinä muun muassa seuraavaa (joista olemme ottaneet datan tutkimukseemme):

  • Kuinka seksikkääksi sinkku itsensä tuntee
  • Kuinka suuret seksihalut hänellä on
  • Kuinka itsevarma hän kokee olevansa

Siellä kysytään myös näiden aktiivisuudesta liikunnan ja urheilun parissa sekä erikseen vielä mikäli nämä tykkäävät katsoa urheilua (TV:stä tai paikanpäällä).
Näihin tietoihin perustuen teimme tutkimuksen, josta selvisi seuraavaa:

Liikuntaa harrastavat sinkut tuntevat olonsa viehättävämmäksi, itsevarmemmaksi ja heillä on suuremmat seksihalut.

Eliittikumppanin psykologi, Salama Marine kertoo syyn liikunnan hyödyistä seuraavaa:

”Urheilua säännöllisesti harrastavalla keho tuottaa endorfiineja, jotka auttavat ehkäisemään ahdistusta, stressiä ja masennusta.”

Eli hyödyt eivät ole mitään pinnallisia ja vain ulkonäköön liittyviä, vaan liikunnalla on erittäin kokonaisvaltaiset vaikutukset hyvinvointiisi.

Urheilun ja liikunnan hyödyt sinkulle

1. Tunnet olosi viehättävämmäksi

Naispuolisista sinkkujäsenistämme, jotka harrastavat säännöllisesti urheilua/liikuntaa, 64 % tuntee olonsa seksikkääksi. Vastaava luku liikuntaa harrastamattomilla oli 37 %.

Miesten kohdalla vastaavat luvut olivat 64 % ja 31 %, eli vielä dramaattisempi ero kuin naisilla.

Eli urheilemalla saat seksikkäämmän ulkonäön tai ainakin tunnet itsesi viehättävämmäksi!

2. Tunnet olosi itsevarmemmaksi

Säännöllisesti urheilua harrastavat ovat tutkimuksemme mukaan huomattavasti itsevarmempia.

Urheilevista naisista 78 % tunsi olonsa itsevarmaksi ja vähemmän liikkuvista vain 50 %. Miesten kohdalla lukemat olivat lähes tulkoon samat (79 % vs. 50 %).

Kärsitkö huonosta itsetunnosta? Hyvä itsetunto ja itsevarmuus auttavat ihan joka elämänalueella. Itsevarmuus näkyy ulospäin ja taatusti näyttäydyt paremmassa valossa arkipäivän tilanteissa kuin myös treffeillä.

Lue myös: Onnistuneiden treffien anatomia (vältä nämä virheet)

3. Suuremmat seksihalut

Sinkkuna ollessa harvemmin pääsee intiimimpiin tunnelmiin toisen ihmisen kanssa (ellei ole Bile-Dani, Madonna tai muu ammattitason naisten- / miestenkaataja). Parisuhteessa eläville liikunnan harrastaminen saa takuulla uutta virtaa myös makuuhuoneen puolelle:

Urheilevilla naisilla 59 %:lla oli suuret seksihalut kun taas ei-urheilevilla vain 32 % oli suuret seksihalut.
Urheilevilla miehillä 75 % oli suuret seksihalut ja ei-urheilevilla 52 % oli suuret seksuaaliset halut.

Entä millä selittyy tutkimustuloksissa esiintyneet paremmat tulokset urheilua katsovien ihmisten kohdalla? Ehkäpä penkkiurheilijat myös itsekin silloin tällöin harrastavat urheilua, josta johtuen paremmat tulokset.

Yhteenvetona sanottakoon, että oli kyseessä sitten urheilun ja liikunnan harrastaminen tai ihan vain sen katsominen TV-vastaanottimen välityksellä, on siitä tutkimuksemme mukaan hyötyä etsiessäsi uutta kumppania tai eläessäsi jo vakaassa parisuhteessa!

Lue myös: 5 vinkkiä seuranhakuun netissä

Tietoa kirjoittajasta: arivuole

Ari vastaa ELIITTIKUMPPANIn toimituksesta.

Katso lisää artikkeleita arivuole