Järjestä sokkotreffit näiden 5 vinkin avulla!

Sokkotreffit

Sokkotreffit ovat tänäpäivänä hieman harvinaisempia tapahtumia. Nykyään kun on suorastaan jopa harvinaista, mikäli seuraa hakevalla sinkulla ei ole omaa kuvaansa jossain päin internettiä.

Eliittikumppanin toimitus suosittelee ennakkoluulotonta asennetta uusien ihmisten tapaamiseen, vaikka et sitä treffikumppanin kuvaa olisi löytänytkään Facebookista tai muualta verkon syövereistä intensiivisestä googlettamisesta huolimatta.

Tyypillisesti sokkotreffithän järjestetään jonkun yhteisen ystävän tai tuttavan kautta, mutta myös nettideittipalveluiden kautta. Moni ei halua ladata omaa kuvaansa etukäteen, joten silloin mennään sokkona.

Oli sinun tapasi mikä tahansa, seuraavassa 5 yleistä vinkkiä aiheeseen liittyen.

5 vinkkiä sokkotreffeille

1. Ensiksi pitää rohkaista mielensä ja LÄHTEÄ!

Saatat pohtia uskaltaako sokkotreffeille lähteä jonkun aivan tuntemattoman kanssa? Vastaus on: totta kai kannattaa.

Jos olet jo pidempään ollut sinkku, niin sitä suuremmalla syyllä. Treffailutaitoa kannattaa harjoitella ja pitää yllä. Jos epäröit, ota itseäsi niskasta kiinni ja pakota itsesi lähtemään. Ei se ole kuin lyhyt kahvittelutuokio. Mitä voit menettää? Et juuri mitään. Pari tuntia ajastasi, mutta siinä ajassa opit mahdollisesti uusia mielenkiintoisia asioita, vaikka treffeistä ei suurta rakkaustarinaa syntyisikään.

Mitä voit voittaa? Tutustut uuteen ihmiseen, ehkä hänestä tulee ystäväsi tai ehkä jopa elämäsi rakkaus.

Lue myös: 10 vinkkiä deittisivustolla menestymiseen

2. Ole rehellinen tutustumisvaiheessa

Jos sokkotreffejäsi ei ole järjestetty ystävän tai työkaverin toimesta ja olet jo hieman tutustunut häneen esimerkiksi viestejä lähettämällä, muista olla rehellinen.
Älä valehtele esimerkiksi pituuttasi tai muuta ulkoista ominaisuutta, mikäli ulkoiset ominaisuudet tulevat puheeksi. Tällaiset valheet kyllä tulevat ilmi heti ensinäkemällä ja täten ilmaiset saman tien treffikumppanillesi, että sinuun ei voi luottaa – edes näin pienessä asiassa.

3. Ole ennakkoluuloton

Älä muodosta liian suuria suunnitelmia/odotuksia etukäteen, vaan suhtaudu asiaan siten, että menet vain kahville jonkun henkilön kanssa ja juttelette niitä näitä.
Unohda siis asenne, että tässä pitäisi saman tien lähteä samaan sänkyyn tai kihlasormuksia ostamaan.

4. Älä luo hänestä kuvaa liikaa mielessäsi

Monilla on mielessään tietyt vaatimukset kumppanilleen; pitää olla 175 senttimetriä pitkä, pitää olla vaaleat hiukset jne. Kun on aika kohdata treffikumppani kasvotusten, iskee pettymys, kun hän ei ollutkaan se täydellinen kuvitelma, jota olemme mielikuvituksissamme luoneet.

Jos olet jo pidempään ollut sinkku ja ikään kuin etsit vain vikoja treffikumppanista, yritä tällä kertaa erilaista lähestymistapaa. Edelleen, ilman ennakkoluuloja antaen treffeille mahdollisuus.

5. Jään murtaminen ja keskustelun ylläpito

Mikäli treffien molemmat osapuolet ovat ujompaa sorttia, voi jään murtuminen kestää turhan kauan. Pyri rentouttamaan deittien tunnelmaa heti alkuun jollain keveillä aiheilla.

Jos treffit menevät jatkuvasti yhden kysymyksen jälkeen siihen kiusallisen hiljaiseen tilaan, ota jotain persoonallisempaa ja hauskempaa aihetta pöydälle.

Hätäkysymys kiusalliseen hiljaisuuteen voi olla jotain seuraavanlaista:

  • Jos sinulla olisi 3 toivetta, mitä ne olisivat?
  • Mikä on noloin tilanne mihin olet koskaan joutunut?

Näissä joutuu jo hetken aikaa pohtimaan, eikä näistä selviä kovin lyhyillä vastauksilla.

Ensitreffeillä ollaan mahdollisesti pohjustamassa parisuhdetta, mutta ikään kuin sanattomasti. Älä siis ota liian ”raskaita” puheenaiheita ensimmäisillä treffeillä, kuten jotain mahdollisesta yhteisestä tulevaisuudestanne. Tunnin kahvitteluhetkessä puoli-tuntemattoman kanssa ei ole tarkoitus mennä näin pitkälle.

Ensimmäisten treffien tehtävänä on vain katsoa onko välillänne kemioita ja kipinöitä – tutustuen toisiin itsenäisinä ihmisinä.

Sokkotreffit netissä

Entä etkö ole vielä niin onnekkaassa asemassa, että joku olisi järjestänyt sinulle sokkotreffit? Sitten vain katselemaan kumppaniehdokkaita netistä.
Nettitreffeillä parhain menestys yleensä saadaan, kun ladataan kuva itsestä omaan profiiliin. Jotkut eivät viitsi edes vastata kuvattoman profiilin omaaville jäsenille.

Joukossa on tosin myös sokkotreffailijoita, joten ilman kuvaakin pääset alkuun seuranhaussa.

Liity mukaan Eliittikumppaniin, lisää kuva tai ole lisäämättä, ja tapaa juuri sinulle sopivia kumppaniehdokkaita:

Rekisteröidy

arivuole

Tietoa kirjoittajasta: arivuole

Ari vastaa ELIITTIKUMPPANIn toimituksesta.

Katso lisää artikkeleita arivuole