Vapaita miehiä naisille – täältä heitä löytyy

Vapaita miehiä

Mistä niitä vapaita miehiä oikein löytää? Jos yöelämässä kukkuminen ei ole sinun juttusi, me yritämme tarjota sinulle tässä artikkelissa vinkkejä miehen löytämiseen.

Eliittikumppanistahan löytyy tuhansia miehiä, jotka etsivät vakavaa parisuhdetta. Mutta käsitellään tässä jutussa sekaisin molempia – seuranhakua netin lisäksi myös arkielämässä.

Vapaat miehet arkielämässä

Mistäköhän niitä kunnollisia miehiä sitten löytäisi, jos nettideittailu ei ole oma juttu?

Kuten tutkimustulokset kertovat, samanlaiset ihmiset solmivat kestävämpiä parisuhteita. Kannattaa siis suunnata sinne omaan harrastukseen liittyviin tapahtumiin. Jos olet jo aikuisempaan ikään ennättänyt sinkku, kokeile aloittaa jokin vanha harrastus. Jopa seniori-ikäiset sinkut ovat tänä päivänä ahkeria treffailijoita.

Aktiiviset vapaat miehet ovat tuolla ulkona harrastusten parissa, eivätkä he välttämättä etsimällä etsi kumppaniaan. Eli kannattaa mennä sinne omalle epämukavuusalueelle ja lähteä aivan uusiin sosiaalisiin ympyröihin ja harrastusporukoiden pariin.

Kuten sanonta käy; jos teet kaiken kuten aina ennenkin, tulee myös elämäsi olemaan kuten aina ennenkin.

Lue myös: 5 paikkaa, jossa tapaa miehiä ja naisia

Miten lähestyä miehiä?

Mitä tehdä, jos on kiinnostunut jostain miehestä, jonka näet aina samassa aamubussissa, työpaikalla tai kuntosalilla? Ei kannata vain jäädä odottamaan, että mies osaisi lukea ajatuksiasi, joten aloita iskuprosessi edes katseilla ja hymyllä.

Jos mies ei sinua lähesty, kannattaa ottaa ohjat omiin käsiin. Miehet harvemmin kokevat lähestymisiä, joten hän on vain imarreltu ja osaa ottaa tilanteen ystävällisesti, mikäli näin teet.

Jos olet ujo, etkä keksi jutun aihetta, kokeile vaikkapa sitä klassista paperilappulähestymistä. Eli lyhyt tervehdys paperilapulle puhelinnumerosi kera, käy ojentamassa se miehelle hymyn kera ja jatka taas matkaasi.

Tai tee tämän päivän tyyliin, eli “stalkkaa” hänet esiin sosiaalisessa mediassa. Tässä tosin kannattaa olla jokin hyvä tarina tukena, esim. ”sain yhteiseltä ystävältämme nimesi..” tai edes pehmittää, että ”en yleensä tee tällaisia lähestymisiä, mutta..”. Tiedät kyllä – et halua vaikuttaa tunkeilevalta salapoliisilta, vaan normaalilta ja ystävälliseltä ihmiseltä.

Pelottaako torjutuksi tuleminen? Se ei ole tietenkään kivaa. Mutta toisaalta ei kannata jahkailla asiaa useita kuukausia, koska voihan olla, että se ihastus ei kivasta ulkonäöstä huolimatta ole ollenkaan tyyppiäsi. On parempi selvittää mikä on hän on miehiään kuin katua ikuisesti sitä, ettei tehnyt aloitetta.

Vapaita miehiä Eliittikumppanissa

Jos seuranhaku arkielämässä tuntuu liian hakuammunnalta ja tuuripeliltä, kannattaa kokeilla nettiä. Se säästää sinulta aikaa ja suurennat mahdollisuuksia löytää juuri sinulle sopiva kumppani. Ja kuten todettua, samanlaiset ihmiset solmivat kestävämpiä ja onnellisempia parisuhteita.

Eliittikumppani on Suomen suosituimpiin kuuluva deittisivusto. Sivustollamme on kaiken ikäisiä sinkkuja – suurin osa kuitenkin yli 30-vuotiaita. Miehiä palvelussamme on noin 52 %, eli sinulla on naisena hyvät apajat tiedossa.

Mikäli olet muissa treffipalveluissa törmännyt ei-niin-vakavaa seuraa etsiviin miehiin, voit Eliittikumppanissa odottaa jotain muuta. Olemme profiloituneet nimenomaan vakavaa parisuhdetta etsivien sinkkujen tapaamispaikaksi.

Jokainen palveluumme liittyvä jäsen täyttää lähes 300 kysymystä kattavan persoonallisuustestin, jonka tuloksia käytetään kumppaniehdokkaidesi tarjoamiseen. Liity siis mukaan ja löydä juuri itsellesi sopivalla persoonalla varustettu mies!

Rekisteröidy

Tietoa kirjoittajasta: arivuole

Ari vastaa ELIITTIKUMPPANIn toimituksesta.

Katso lisää artikkeleita arivuole