Vapaita naisia netissä ja arkielämässä – vinkit miehille!

Naisia miehille

Oletko mies, sinkku ja haluat löytää naisen? Olet tullut oikeaan paikkaan. Tässä artikkelissa käydään läpi vinkkejä naisseuran ja vakavan parisuhteen löytämiseen.

Mistä niitä vapaita naisia siis löytää?

Mikäli paikalliset baarit olet jo kolunnut läpi, tässä muutama muu vinkki seuranhakuun:

Erään tutkimuksen mukaan samanlaiset ihmiset solmivat pidempiä ja kestävämpiä parisuhteita kuin vastakohdat. Ratkaisuehdotus: ala viettämään aikaa sinua kiinnostavien harrastusten parissa, esimerkiksi:

Katso paikallisen kansalaisopiston kurssitarjontaa. Ehkä siellä on kielikursseja tai muuta, joka sinua kiinnostaa. Esimerkiksi espanjankielen kurssit ovat mitä tunnetuimpia sinkkujen kokoontumisajoja. Tai miten olisi kokkauskurssi?

Nämä eivät kuitenkaan ole mitään seuranhakukursseja, vaan suhtaudu asiaan siten, että olet kiinnostunut itse asiasta, mutta et sulje pois mahdollisuutta tavata uusia mielenkiintoisia ihmisiä siinä ohessa.

Tai lähde vaikkapa kuntosalille. Pääasia, että altistat itseäsi erilaisiin tilanteisiin, jossa ylipäätään voi tavata vapaita sinkkunaisia. Muista, että ihmisen yleensä pitää mennä sinne ”epämukavuusalueelle”, että omassa elämässä alkaa muutoksia tapahtua.

Naisten lähestyminen netissä

Nettideittailu on tänä päivänä helppo tapa lähestyä naisia. Mutta! Itse naisen hurmaaminen on sitten samanlainen projekti kuin esimerkiksi baareissa tai ruokakaupassa. Moni mies saattaa nettitreffeillä tehdä sen virheen, että he olettavat kaiken tapahtuvan kuin itsestään. Esimerkiksi siihen ensimmäiseen viestiin kirjotetaan vain ”Moi” ja jäädään odottelemaan.

Vertauskuvana käytettäköön seuraavaa tilannetta:

Kuvittele, jos ruokakaupassa näkisit tuntemattoman, mutta mielenkiintoisen naisen, menisit hänen eteensä ja sanoisit ”Moi” ja jäisit hiljaa tuijottamaan häntä. Aika outoa ja kiusallista, eikö?

Tai että menisit tämän tuntemattoman henkilön eteen ja alkaisit kertomaan itsestäsi. Sekään ei oikein tunnu oikealta.

Valmistele siis jokin kysymys naiselle. Näet hänen deittiprofiilinsa, joten lue se tarkasti. Poimi sieltä jokin teitä molempia kiinnostava asia ja synnytä tästä aiheesta kysymys. Tämä on yleensä se menestyksekkäin tapa saada keskustelu käyntiin.

Oma profiili kannattaa myöskin laittaa kuntoon; hyvä kuva ja rohkeasti kertoa useammalla sanalla omasta persoonasta. Kirjoitusasuun kannattaa myös panostaa, että teksti on helposti ymmärrettävää ja että isot alkukirjaimet ja pisteet ovat suurin piirtein oikeilla paikoillaan.

Vapaat naiset Eliittikumppanissa

Eliittikumppanin jäsenistä n. 52 % on naisia. He ovat kaiken ikäisiä, mutta kuitenkin vähintään 18-vuotiaita. Noin 70 % jäsenistämme on korkeakoulutettuja. Palvelumme päätavoitteena on löytää juuri itselleen sopivaa seuraa – persoonallisuustestin avulla.

Palvelumme erottuu muista lähinnä siinä, että jäsenemme etsivät nimenomaan vakavaa parisuhdetta.

Eli mikäli kaipaat fiksua ja filmaattista naisseuraa, etkä viitsi lähteä baariin tai kielikursseille, rekisteröidy alla olevasta painikkeesta ja tapaa vapaita naisia jo tänään:

Rekisteröidy

Tietoa kirjoittajasta: arivuole

Ari vastaa ELIITTIKUMPPANIn toimituksesta.

Katso lisää artikkeleita arivuole