Sopivimmat (ja epäsopivimmat) elokuvat treffeille

Elokuvatreffit

Seuranhakupalvelu Eliittikumppani ja sen ruotsalainen sekä norjalainen sisarsivusto tekivät tutkimuksen sinkkujen suhtautumisesta elokuviin ja treffailuun. 353 pohjoismaista sinkkua valitsi oman suosikkinsa romanttisista komedioista ja kertoivat mielipiteensä elokuvatreffeistä.

Treffailun alkuvaiheeseen kuuluu yleensä elokuvien katsomista. Päätimme siis yrittää auttaa sinkkuja välttämään ne yleisimmät virheet tällä tutkimuksella. Selvisi seuraavaa:

Onko sopivaa lähteä ensimmäisille treffeille elokuviin?

Elokuvateatteria ei kenties ole yleisesti pidetty parhaana paikkana keskustelulle ja treffikumppaniin tutustumiseen, mutta kyselyyn vastanneista 56 % voisi mennä ensimmäisillä treffeillä elokuviin.

Sopivin elokuvagenre treffeille?

Suosituin oli – hieman yllättäen – romanttiset komediat. Toiseksi suosituimpana vaihtoehtona olivat komediat, joten tulkintamme mukaan kevyet aiheet sopivat treffeille parhaiten.

Huonoimpina vaihtoehtoina olivat kauhu-, sci-fi-, ja lännen elokuvat. Innokkaimpien Star Wars -fanien kannattaa siis malttaa mielensä ja valita mieluummin (romanttinen) komedia.

Paras romanttinen komedia? TOP 5:

Vanha klassikko, Pretty Woman oli ylivoimainen suosikki. Seuraavat neljä sijaa menevätkin sitten Hugh Grantin tähdittämille elokuville:

  1. Pretty Woman
  2. Neljät häät ja yhdet hautajaiset
  3. Love actually
  4. Bridget Jonesin päiväkirjat
  5. Notting Hill

Entä voiko väärä elokuvamaku olla niin sanottu “deal breaker”?

Mikäli treffikumppanilla on “väärä” elokuvamaku, voi silläkin olla merkitystä. Jopa 33 % sanoi, että kumppanilla pitäisi olla samanlainen elokuvamaku kuin itsellä. Kun on sama elokuvamaku, säilyy tunnelma myös olohuoneessa harmonisena.

Lue myös artikkelimme romanttisista komedioista ja niiden “vaaroista”

Tietoa kirjoittajasta: EliittiKumppanin verkkotoimitus

EliittiKumppanin verkkotoimituksen tiimi kirjoittaa ajankohtaisia artikkeleita nettideittailusta, sinkkuelämästä ja parisuhteista.

Katso lisää artikkeleita EliittiKumppanin verkkotoimitus