Uusi tieteellisesti toimiva nettideitti

ELIITTIKUMPPANIlla on rakkauden kaava

Berliini, 17.12.2012 – ELIITTIKUMPPANI tuo Suomen markkinoille uuden seuranhakupalvelun sinkuille, jotka etsivät pitkäaikaista parisuhdetta. Tieteelliseen persoonallisuustestiin perustuen ELIITTIKUMPPANI antaa jäsenilleen kumppaniehdotuksia, joiden kanssa heidän on todennäköistä luoda pitkäaikainen, vakaa ja onnellinen parisuhde. Laadukas palvelu pitää sisällään yksitellen tarkastetut profiilit, laajan neuvonta-osion kumppaninhakuun liittyen sekä korkeatasoisen asiakaspalvelun.

ELIITTIKUMPPANIn Suomeen tuoma konsepti on ainutlaatuinen tarkkuudessaan. Palvelu perustuu tieteelliseen, 280 kysymystä kattavaan persoonallisuustestiin, jonka perusteella jäsenille voidaan esitellä tarkoin valittuja kumppaniehdokkaita. Jäsenen ei itse tarvitse klikata satojen profiilien läpi, vaan hän saa ehdotuksina vain henkilöitä, jotka sopivat hänen persoonallisuuteensa, hakukriteereihinsä, ja jotka täyttävät hänen odotukset parisuhteelta. Ensimmäisen askeleen teko on helppoa, kun mielenkiintoinen profiili löytyy. Siitä pitää huolen yhteensä viisi askelta kattava toiminto ”Toisiinne tutustuminen”.

Palvelun korkean laadun takaavat yksitellen tarkastetut profiilit. Asiakaspalvelu auttaa jäseniä sähköpostitse aina tarvittaessa. Laajat Apua & ohjeita sekä neuvontaa sisältävät sivustot auttavat sinkkuja käyttämään kaikkia sivuston tarjoamia etuja hyödyksi, ja ELIITTIKUMPPANIn artikkeleista löytyy mukavaa ja hyödyllistä luettavaa myös parisuhteensa jo löytäneille.

Palvelu toimii menestyksekkäästi jo 18 eri maassa, muun muassa Saksassa, Ranskassa, Ruotsissa ja Norjassa. Joka viides minuutti pari löytää toisensa ELIITTIKUMPPANIn kautta maailmanlaajuisesti. Nyt vuorossa ovat Suomen sinkut, joita palvelu haluaa auttaa luomaan ikuisesti kestäviä, onnellisia rakkaustarinoita.

Tietoa kirjoittajasta: EliittiKumppanin verkkotoimitus

EliittiKumppanin verkkotoimituksen tiimi kirjoittaa ajankohtaisia artikkeleita nettideittailusta, sinkkuelämästä ja parisuhteista.

Katso lisää artikkeleita EliittiKumppanin verkkotoimitus