Ei viettelykselle ja yllätyksille, suomalainen sinkku kaipaa kuuntelijaa

 

- Tällaiset ensimmäiset treffit kolahtavat!

 

Deittailu ei ole rakettitiedettä. Silti se aiheuttaa harmaita hiuksia monille sinkuille. Ystävänpäivän kunniaksi Internetin seuranhakupalvelu ELIITTIKUMPPANI kysyi suomalaisilta sinkuilta minkälaiset ensitreffit sytyttävät. Romantiikan ja viettelyksen sijaan sinkut suosivat hyvää huumorintajua ja taitoa kuunnella.

 

mies ja nainen ensimmäisillä treffeillä

Vaikka ensimmäiset treffit eivät sinkkujen mukaan välttämättä ole ratkaisevat, on hyvä ensivaikutelma kuitenkin olennaisen tärkeä. Ekoista treffeistä ei yleensä turhia hermoilla, vaan deittejä odotetaan innolla.

 

Suomalainen sinkku on ensitreffeillä mukavuudenhaluinen eikä liiemmin yllätyksiä kaipaile (40%).

 

Ekoilla deiteillä ei siis ehkä kannata kokeilla laskuvarjohyppäämistä, vaan perinteiset kahviladeitit ovat nappivalinta.

 

Ihan ensimmäisillä treffeillä kannattaa myös varoa ylenpalttista tunteiden näyttämistä, sillä karkoittaa yli puolet lupaavista treffikumppaneista.

 

Kuinkas sitten on romantiikan laita? Joka kolmas sinkku ei vihjaileville viettely-yrityksille lämpene. Ensitreffeillä ei siis kannata liikaa vikitellä mielitiettyä, ei edes ystävänpäivänä.

 

Huumori on hot

 

Minkälainen treffikumppani on suomalaisten sinkkujen mielestä parasta seuraa ensimmäisille treffeille?

 

Eniten he peräänkuuluttivat hyvää kuuntelijaa, joka saa nauramaan (53%). Toisaalta taas treffikumppanin toivottiin kertovan myös oman elämäntarinansa (48%).

 

Tykkäätkö joogasta vai sytyttääkö snorklaus? Mikäli mielit toiselle kierrokselle, keksi keskusteltavaa harrastuksistanne! Suomalaiset sinkut tykkäävät keskustella yhteisistä mielenkiinnonkohteista (70%). Älä myöskään pelkää puhua itsestäsi! Enemmän kuin joka kolmas sinkku haluaisi tietää enemmän sinusta kuin puhua omasta elämästään. Toki keskusteleminen ihan kaikesta taivaan ja maan välillä toimii myös (56%).

 

Entä jos treffit ovatkin aivan kaameat? Puhu yhteisistä tulevaisuuden suunnitelmista, politiikasta, taloudesta tai uskonnosta ja saat takuuvarmasti viettää ystävänpäivän yksin.