Kuka heistä on Neiti X:n mieleen?

Tutkimus hiustyyleihin liittyvistä mielikuvista

Berliini, 26.03.2013 – Surffitukkaiset Johnny Depp -tyypit vievät naisen sydämen – tosin vain deittailun saralla. Heitä pidetään kyllä seksikkäinä, mutta myös epäluotettavina kumppaneina. Tämä selviää Internetin seuranhakupalvelu ELIITTIKUMPPANIn uusimmasta tutkimuksesta. 325 sinkkunaista arvioi erilaisten hiustyylien perusteella miesten komeutta, sympaattisuutta ja deittailumahdollisuuksia. Häviäjä-profiilikin selvisi nopeasti.

Tukka takana, elämä edessä – ja ehkä myös lupaava deitti. Hiustyyli-tutkimuksen mukaan pitkät surffitukat ovat sinkkunaisten mieleen. Näitä hurmureita pidettiin parhaan näköisinä, seksikkäimpinä, hauskimpina sekä haluttavimpina. Kolikolla on kuitenkin kääntöpuolensa. Saman hiustyylin miehiä pidettiin myös vähiten fiksuina, menestyvinä ja uskollisina.

Lyhyet hiukset kuuluvat sinkkunaisten mielikuvissa menestyville uraohjuksille. Tämän tyylin miehiä pidettiin fiksuimpina ja menestyvimpinä. Heidät liitettiin mielikuvissa myös useimmiten ”hyväksi ystäväksi, jolle voin kertoa mitä tahansa”. Suhteellisesti eniten ”elämänsä rakkautena” sinkkunaiset pitivät kaljuja miehiä.

Vähiten positiivista palautetta sai puolikalju hiustyyli. Yhdessä kategoriassa se vei kuitenkin voiton. Puolikaljuja miehiä pidettiin uskollisempina kuin muita. ”Tämä on mielenkiintoinen tulos, joka voi johtua siitä, että puolikaljuilla miehillä ajatellaan mahdollisesti olevan vähemmän mahdollisuuksia syrjähyppyhin”, selvittää ELIITTIKKUMPPANIn parisuhdeasiantuntija Lisa Voigt.

Tietoa kirjoittajasta: EliittiKumppanin verkkotoimitus

EliittiKumppanin verkkotoimituksen tiimi kirjoittaa ajankohtaisia artikkeleita nettideittailusta, sinkkuelämästä ja parisuhteista.

Katso lisää artikkeleita EliittiKumppanin verkkotoimitus