Seksikkäästä älykkääksi uudella hiusvärillä?

Uusi imago? Uusi väri!

Tutkimus naisten hiusten väriin liittyvistä mielikuvista

Berliini, 27.03.2013 – Blondeilla on aina hauskempaa – sen todistaa Internetin seuranhakupalvelu ELIITTIKUMPPANIn uusin tutkimus. Vaaleat hiukset saivat aikaan eniten positiivisia mielikuvia 107 suomalaisen sinkkumiehen mielessä. Treffeille he veisivät kuitenkin mieluiten bruneten.

Miehiltä kysyttiin, mitä eri hiusvärit heidän mielestään kertovat naisen luonteesta ja seksuaalisesta vetovoimasta. Vastaajille annettiin vain naisten hiusten väri, ja siitä huolimatta muodostui neljä selkeästi erilaista naistyyppiä.

Seksikäs Elovena-tyttö:

Herrat pitävät vaaleaveriköistä. Marilyn Monroe maailman tunnetuimpana blondina on todennäköisesti edesauttanut iskostamaan miesten päähän mielikuvaa vaaleiden naisten kauneudesta ja seksikkyydestä. Suomalaiset miehet pitivät vaaleita naisia lisäksi muita hauskempina. Kauniin ulkokuoren kääntöpuolena heitä ei kuitenkaan pidetty erityisen luotettavina kumppaneina.

Tummat silmät, ruskea tukka:

Brunetet veivät voiton suosituimpana treffiseurana. Suomen Angelina Joliet ovat miesten mielestä älykkäimpiä ja uskollisimpia. ”Tulos osoittaa, että miehet pitävät uskollisuutta ja älykkyyttä korkeassa arvossa, koska valitsisivat tämän naisen mieluiten treffeille”, sanoo ELIITTIKUMPPANIn parisuhdeasiantuntija Lisa Voigt.

Mystinen punapää:

Nicole Kidmanit jäivät selvästi muiden varjoon. He saivat lähes joka kategoriassa huonoimmat pisteet ja ylsivät kärkisijoille ainoastaan seksuaalisesti kokeilunhaluisina. ”Punahiuksisia on suhteellisesti huomattavasti vähemmän kuin esimerkiksi vaalea- tai ruskeahiuksisia naisia. Monella miehellä ei ehkä ole selkeää mielikuvaa eikä kokemuksia punahiuksisista naisista, joten heitä voi olla vaikea arvioida”, selittää Lisa Voigt.

Mustahiuksinen uraohjus:

Menestyvimpinä sekä seksuaalisesti kokeilunhaluisimpina pidettiin mustahiuksisia. He veivät myös kyseenalaisen ensimmäisen sijan ”lyhytaikaisena suhteena”. Lisa Voigtin mukaan miehet mahdollisesti ajattelevat, ettei näillä seksikkäillä uraohjuksilla ole aikaa panostaa parisuhteeseen.

Tietoa kirjoittajasta: EliittiKumppanin verkkotoimitus

EliittiKumppanin verkkotoimituksen tiimi kirjoittaa ajankohtaisia artikkeleita nettideittailusta, sinkkuelämästä ja parisuhteista.

Katso lisää artikkeleita EliittiKumppanin verkkotoimitus