Naiset jättävät huonosti pukeutuvan miehen!

Sinkut ja pukeutuminen

ELIITTIKUMPPANIn toimituksen tekemän yli 800 sinkkua kattavan kyselyn mukaan vaatteilla ja tyylillä on erittäin suuri rooli mitä tulee deittailuun ja uuden kumppanin löytämiseen. Jopa 88 % kyselyyn vastanneista kokee tärkeäksi miten kumppani pukeutuu ja yli puolet naisista lopettaisi tapailun saman tien mikäli he eivät pitäisi uuden deitin pukeutumistyylistä.

Pidemmässä parisuhteessa olevalle keskivertotallaajalle saattaa se muodin Karl Lagerfeld –osasto jäädä seuraamatta ihan jokaviikkoisella tasolla ja pukeutuminen kenties arkistuu. Sinkut ovat kuitenkin parinhakumarkkinoilla erittäin muotitietoisia ja kuten todettua, n. 88 % kokee potentiaalisen kumppanin pukeutumisen tärkeäksi.

79 % kyselyyn osallistuneista koki, että pukeutuminen kertoo myös ihmisen persoonallisuudesta. Mainittavan arvoista on, että yli puolet naisista (56 %) ei jatkaisi tapailua vain ja ainoastaan miehen pukeutumistyylin – tai sen puutteen – takia. Oman pukeutumistyylinsä suhteen vastaajat olivat itsevarmoja – 91 % naisista ja 80 % miehistä pitivät itseään hyvin pukeutuvana.

Suosikki- ja inhokkivaatekappaleet

Inhokkivaatekappaleiksi vastaajat nimesivät lippalakit sekä yleisesti vakosamettiset vaatekappaleet. Klassinen puku ja kravatti herätti tuntemuksia puolesta ja vastaan – puolet piti tylsänä, puolet viehättävänä.

Suurimmat tyylivirheet olivat hieman odotetusti sandaalien ja sukkien yhdistelmä sekä jokapäiväinen verkkareiden tai college-housujen käyttö. Miesten inhokkeja naisen päällä olivat maximekot ja poolopuserot – suosikit sen sijaan olivat hieman yllätyksettömästi lyhyet hameet ja farkut.

Mitä jalkineisiin tulee, sekä miehet että naiset suosivat mahdollisimman mukavia kenkiä – niin ensitreffeille kuin jokapäiväiseen käyttöön. 41 % naisista sen sijaan suosii korkokenkiä ensitreffeillä!

Tietoa kirjoittajasta: EliittiKumppanin verkkotoimitus

EliittiKumppanin verkkotoimituksen tiimi kirjoittaa ajankohtaisia artikkeleita nettideittailusta, sinkkuelämästä ja parisuhteista.

Katso lisää artikkeleita EliittiKumppanin verkkotoimitus