Uuden suhteen kirjoittamattomat säännöt

Berliini 20.12.2012 – Kuinka monien treffien jälkeen toista voi suudella, ja milloin on oikea aika harrastaa seksiä ensimmäisen kerran? Milloin voi ensimmäisen kerran mainita perheenlisäykseen liittyvistä toiveista tai kosia kumppania? ELIITTIKUMPPANI kysyi jäsentensä mielipidettä ja antaa nyt vinkkejä niille, jotka painivat näiden kysymysten parissa.

Kyselyyn vastasi 793 ELIITTIKUMPPANIn jäsentä maailmanlaajuisesti. Miehet ja naiset olivat samaa mieltä siitä, että he suutelisivat kumppaniaan viimeistään toisilla treffeillä (38%). Selkeä sukupuolten välinen ero on kuitenkin huomattavissa, kun kyseessä on sopiva ajankohta harrastaa seksiä ensimmäisen kerran. Miehistä 42 % toivoisi tämän tapahtuvan viimeistään kolmansilla treffeillä, mutta naisista vain 25 % olisi halukkaita tässä vaiheessa intiimimpään kontaktiin.

Rahasta ei puhuta? – Taloudellinen tilanne vaikuttaa olevan tärkeä asia sinkuille. Siitä, kuinka löysällä tai tiukalla kukkaron nyörit ovat, avautuu lopulta sekä naisista että miehistä 40 % ensimmäisten kolmen kuukauden sisällä.

Kun perusasiat on saatu pois päiväjärjestyksestä, pariskunta alkaa suunnitella yhteistä tulevaisuuttaan tarkemmin. Lapsitoiveista aletaan yleensä keskustella puolen vuoden sisällä: noin 41 % vastaajista on siihen mennessä ilmaisut ajatuksensa asian suhteen. Yhteistä kotia aletaan etsiä noin vuoden kuluttua suhteen alkamisesta. Kun yhteinen koti on valmis, odottaa 27 % vastaajista kosintaa, mutta jopa yli puolet sinkuista on valmiita siirtämään tätä suurta kysymystä kauemmaksi tulevaisuuteen.

Tietoa kirjoittajasta: EliittiKumppanin verkkotoimitus

EliittiKumppanin verkkotoimituksen tiimi kirjoittaa ajankohtaisia artikkeleita nettideittailusta, sinkkuelämästä ja parisuhteista.

Katso lisää artikkeleita EliittiKumppanin verkkotoimitus