Kirjoittanut: Stephanie Wood
8634

Ole aktiivinen!

Aktiivisuus deittipalvelussa
Älä jää odottelemaan, että juuri se sinulle sopiva kumppani löytää sinut, vaan ole itse aktiivinen. Seuraavassa kerromme sinulle, millä eri tavoilla voit ottaa yhteyttä mielenkiintoisiin ihmisiin.

 

Lähetä hymy

Luit kiinnostuneena kumppaniehdokkaasi profiilia ja nyt haluaisit olla häneen yhteydessä. Olet kuitenkin epävarma siitä, mikä avausrepliikkisi voisi olla. Olette erilaisissa ammateissa eikä teillä ole yhteisiä harrastuksia, joita voisit käyttää aloituksessa. Et edes tiedä tarkalleen, miksi kyseinen henkilö vaikuttaa kiinnostavalta, näin vain on.

Lähetä hänelle hymy! Näin voit helposti ilmaista kumppaniehdokkaallesi, että hänen profiilinsa vaikutti mielenkiintoiselta ja samalla herätät hänen uteliaisuutensa sinun profiiliasi kohtaan. Jos kumppaniehdokas kiinnostuu sinusta, voi tämä olla ensimmäinen askel vilkkaaseen viestittelyyn. Kertaa myös pikaohjeemme deittisivustojen saloihin, jotta seuranhakusi olisi mahdollisimman toimivaa.

 

 “Molemminpuolinen tutustuminen“

Kumppaniehdokkaan profiili herätti mielenkiintosi, mutta moni kysymys on vielä auki. Haluaisit tietää hänestä lisää. Mitä mieltä tämä kumppaniehdokas on siitä, kuka maksaa laskun ensitapaamisella? Tai mikä voisi olla hänen elämänsä suurin seikkailu? Saat tietää nämä ja paljon muuta kumppaniehdokkaastasi neljässä eri vaiheessa, jotka ”Molemminpuolinen tutustuminen” tarjoaa sinulle.

Ensimmäisessä vaiheessa voit lähettää kumppaniehdokkaallesi viisi kysymystä, jotka voit itse valita yli viidenkymmenen kysymyksen listasta. Hän voi vastavuoroisesti lähettää sinulle hänen mieltään polttelevia kysymyksiä. Seuraavassa vaiheessa voitte verrata, mistä asioista parisuhteessa pidätte tai ette pidä. Valitse kymmenen ”Pidän/En pidä” kohtaa ja vertaa miten ne sopivat kumppaniehdokkaasi valintoihin. Kolmannessa vaiheessa voitte lähettää toisillenne avoimia kysymyksiä ja tämän jälkeen kokonaisia viestejä. Näin opitte pikkuhiljaa tuntemaan toisenne ja löydätte mielenkiintoisia yhtäläisyyksiä ja eroavaisuuksia.

 

Kirjoita oma viesti

Kumppaniehdokkaan profiili miellyttää sinua. Teissä on paljon yhtäläisyyksiä ja hänen henkilökohtaiset tietonsa vastaavat odotuksiasi. Ehkä ehdokas on jopa ladannut profiilikuvan ja olet saanut hänestä hyvän ja kokonaisvaltaisen ensivaikutelman. Nyt haluaisit kuitenkin tutustua tarkemmin profiilin takana olevaan ihmiseen. Helpoin tapa ottaa yhteyttä on lähettää henkilökohtainen viesti.

Kirjoita kumppaniehdokkaalle, mitä mielessäsi liikkuu. Kerro hänelle, miksi pidit hänen profiilistaan, luonnehdi itseäsi, tai aloita yksinkertaisesti lähettämällä hänelle lyhyt tervehdys. Vain mielikuvitus on rajanasi. ELIITTIKUMPPANIn vinkki: osoita ensimmäisessä viestissä, että olet tutustunut hänen profiiliinsa. Näin kumppaniehdokkaasi huomaa saaneensa henkilökohtaisen, juuri hänelle tarkoitetun viestin.

 

Tee aloite

Voit totta kai istua ja odottaa mitä tuleman pitää. Ehkä joku pitää sinua kiinnostavana ja kirjoittaa sinulle. Joku saattaa lähettää myös hymyn tai pyytää vastauksiasi viiteen kysymykseen. Erityisesti naiset jättävät aloitteen tekemisen mieluummin miehen tehtäväksi. Onhan se toki romanttista ja imartelevaa, kun joku huomaa sinut ja alkaa kosiskella. Huomaa kuitenkin tämän taktiikan sudenkuopat. Mahdollisten kumppanien määrä on suhteettoman pieni, mikäli rajoitat sen vain niihin jäseniin, jotka ovat osoittaneet mielenkiintonsa sinua kohtaan ensin. Ja mitä jos henkilö, jonka kanssa voisit olla onnellisessa ja pitkäaikaisessa suhteessa, toimii samalla tavalla? Yksinkertaista: ette tapaa toisianne.

Olet jo tehnyt yhden tärkeän päätöksen rekisteröityessäsi ELIITTIKUMPPANI-palveluun. Et enää suostu jättämään kumppanin hakua sattuman varaan, vaan olet päättänyt tehdä asian eteen jotakin. Olet rekisteröitynyt tutustuaksesi ihmisiin, jotka sopivat juuri sinulle ja jotka sinun tapaan etsivät pitkäaikaista ja harmonista ihmissuhdetta. Ota nyt vielä yksi askel ja ole aktiivinen!

Jos joku vaikuttaa sinusta mielenkiintoiselta, kerro se hänelle. Tällainen avoimuus ja energia lisää vetovoimaasi muiden seuraa etsivien sinkkujen silmissä. Lisäksi mahdollisuutesi löytää lopulta juuri sinulle sopiva kumppani kasvavat huomattavasti.

Mitä puolestaan voi tehdä jos elämänkumppania ei heti löydykään?

 

Sinä äänestit 1. Annetut äänet: 858
Keskiarvo
Arvostelu artikkelille "Ole aktiivinen!". Keskiarvo: 3.10 von 5 basierend auf 859
Kommentit

Lähes samaan aikaan, kun odotan kohtaavani oman naiseni; niin voin harjotella tanssia myös niiden naisten kanssa; joiden läheisyyttä kaipaan. Toivon itselleni ja itse kullekin iloista; rauhallista; antoisaa (menestyksekästä) ja toivorikasta uutta vuotta.