Näin täytät persoonallisuustestisi onnistuneesti

Persoonallisuustestin täyttäminen

Varmistaaksesi onnistuneen alun ELIITTIKUMPPANIssa: Muista nämä neljä sääntöä kun täytät testiäsi

Varaa aikaa

ELIITTIKUMPPANIn persoonallisuustesti koostuu yli 200 kysymyksestä. Näihin on vaikea vastata rehellisesti ja ajatuksella vain hätäisesti työn lomassa.

Testin perimmäisenä tarkoituksena on antaa meille tietoa siitä, mitä tunnet ja kuinka reagoit tietyissä tilanteissa, jotta me voimme lähettää sinulle sopivia kumppaniehdokkaita.

Siksi on oleellisen tärkeää, että varaat testin tekemiseen aikaa. Lue kysymykset läpi rauhassa ja vastaa niihin kun ympärilläsi ei ole häiriötekijöitä, kuten esimerkiksi televisiota tai pärisevää puhelinta.

Ole rehellinen

Vastausten kaunistelu siellä sun täällä tuntuu houkuttelevalta ja helpolta ajatukselta. Etkö ole urheilullinen ja häpeät sitä? Älä tällöin kuitenkaan ilmoita olevasi urheilullinen. Mikäli huijaat testissä merkkaamalla itsesi sporttiseksi, saat kumppaniehdokkaiksi seuraa kaipaavia sinkkuja, jotka todennäköisesti ovat sellaisia. Totuus tulee esiin kuitenkin viimeistään ensimmäisellä tapaamisellanne. Vastaa siksi mahdollisimman totuudenmukaisesti.

Ole realistinen

Voit asettaa itse muutaman kriteerin, jotka kumppaniehdokkaasi tulisi täyttää. Mieti tarkkaan, mitä oikeastaan haluat. Olisi tietysti käytännöllistä, mikäli kumppanisi olisi samasta kaupungista, saman ikäinen ja hänellä olisi samat kiinnostuksen kohteet kuin sinulla. Tällaiset ehdot kuitenkin rajoittavat hakuasi huomattavasti ja on lähes mahdotonta löytää kumppani, joka täyttää kaikki kriteerisi. Unelmakumppanisi asuu ehkä naapurikaupungissa – haluatko todella sulkea hänet hakusi ulkopuolelle vain sen takia?

On parempi, että jätät hakuehdoillesi jonkin verran pelivaraa. 50–100 kilometrin etäisyys ei oikeastaan ole este kumppanin hakemiselle. Myös henkilö, joka on kaksi senttiä lyhyempi kuin sinä, voi olla unelmiesi täyttymys!

Näe vaivaa

ELIITTIKUMPPANIn syvällinen testi koostuu sekä monivalinta- että avoimista kysymyksistä. Voit esimerkiksi merkitä kolme asiaa, jotka ovat sinulle erityisen tärkeitä. Aivan kuten sinäkin haluat lukea kumppaniehdokkaidesi mielenkiintoisia ja yksityiskohtaisia vastauksia, tulisi sinunkin nähdä vaivaa niitä kirjoittaessasi.

Florian Fuhrmann, ELIITTIKUMPPANIn asiakaspalvelupäällikkö, kertoo:

“Esimerkiksi vastaus ‘tietokone, ystävät’ on kylläkin helposti kirjoitettu. Samalla vastaus antaa kuitenkin vaikutelman henkilöstä, jolla ei juuri ole mielenkiinnon kohteita ja joka ei ole hyvä ilmaisemaan itseään. Toisaalta kommentti ”En koskaan luovu tavoitteistani ja unelmistani” vaikuttaa saman tien sympaattiselta ja herättää lukijan mielenkiinnon. Se taas kasvattaa mahdollisuuksia löytää elämänkumppani.”

Piirteitäsi mittaava testi on ensimmäinen askel onnistuneeseen, pitkäaikaiseen suhteeseen. Tee se positiivisella asenteella ja varaa vastaamiseen aikaa. Kyseessä on kuitenkin niinkin tärkeä asia kuin elämänkumppanin löytäminen.

Kertaa myös deittisivuston käyttövinkit onnistuneeseen seuranhakuun!

Tietoa kirjoittajasta: EliittiKumppanin verkkotoimitus

EliittiKumppanin verkkotoimituksen tiimi kirjoittaa ajankohtaisia artikkeleita nettideittailusta, sinkkuelämästä ja parisuhteista.

Katso lisää artikkeleita EliittiKumppanin verkkotoimitus