Hyvästi ELIITTIKUMPPANI – viimeiset vaiheet

Kumppani löytyi

Rekisteröidyit ELIITTIKUMPPANIn jäseneksi, tutustuit ihmisiin ja löysit elämänkumppanisi. Nyt haluat tietää, kuinka voit päättää jäsenyytesi. Olemme keränneet sinulle tähän tärkeimmät tiedot.

Näin lopetat Premium-jäsenyytesi

Voit päättää Premium-jäsenyytesi sopimusjakson loppuun. ELIITTIKUMPPANIn maksullisen jäsenyyden voi lopettaa viimeistään seitsemän (7) päivää ennen sopimuksen päättymistä.

Näin poistat profiilisi

Kun olet päättänyt Premium-jäsenyytesi, se muuttuu automaattisesti maksuttomaksi perusjäsenyydeksi. Profiilisi säilyy ja voit kirjautua siihen sisään ilman, että sinulle aiheutuu mitään kustannuksia.

Voit tietenkin lopettaa myös maksuttoman jäsenyyden halutessasi. Kirjaudu sisään profiiliisi ja klikkaa kohtaa ”Käyttäjätili”. Välilehdeltä ”Omat tiedot“ löydät kohdan ”Perusjäsenyys”, jonka alla voit poistaa profiilisi.

Mitä tiedoillesi tapahtuu sen jälkeen kun poistat profiilisi?

Kun lopetat jäsenyyden, profiilisi ja kaikki antamasi tiedot poistetaan lopullisesti. Tämän jälkeen et enää pääse käsiksi niihin. Profiilisi ei ole myöskään muiden jäsenten nähtävillä. Kopioi siksi ennen profiilin poistamista omalle tietokoneellesi kaikki kuvat ja viestit, jotka haluat säilyttää.

Kerro meille tarinasi

Monet parit ovat löytäneet toisensa ELIITTIKUMPPANIn kautta. Tekemämme kumppaniehdotukset ovat johtaneet onnellisiin suhteisiin, avioliittoon ja yhteisiin lapsiin. Iloitsemme jokaisesta suhteesta, joka on alkanut avustuksellamme. Jaa rakkaustarinasi kanssamme, jos löysit onnesi ELIITTIKUMPPANIn kautta. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen [email protected] tai vieraile sivuillamme kohdassa Rakkaustarinat.

Tutustu Neuvontaamme

Vaikka olisitkin jo onnellisessa suhteessa, suosittelemme kuitenkin tutustumaan parisuhdevinkkeihimme kohdassa Neuvonta. Siellä voit lukea kiinnostavia artikkeleita kumppanin hausta, parisuhteista ja rakkaudesta.

Tietoa kirjoittajasta: Stephanie Wood

Katso lisää artikkeleita Stephanie Wood