ELIITTIKUMPPANIn seuranhakupalvelu vahvistuu!

Sam Owen

Lämpimästi tervetuloa ELIITTIKUMPPANIn uusi yhteistyökumppani Sam Owen!

Hei Sam, voisitko lyhyesti esitellä itsesi?

– Hei kaikki, olen Sam Owen – parhaiten tunnettu valtamediasta parisuhdevalmentajana, psykologina ja kirjailijana. Asiakkainani ovat olleet mm. BBC TV, ITV, UKTV, BBC Radio, Kenco, Telegraph, Micron Technology, Kimberly-Clark ja monia muita. Olen myös ylpeä yhteistyöstä ELIITTIKUMPPANIn ”partnerpsykologina”.

Ihmiset kuvailevat minua vilpittömäksi, motivoituneeksi, lämpimäksi ja maanläheiseksi. Pidän ihmisten auttamisesta, asiakkaistani ja tähtään koko parisuhdevalmennuskentän muokkaamiseen.

Onko olemassa ”Sam Owen-metodia” auttamaan ihmisiä heidän rakkauselämässään?

– Totta kai! Käytän yleensä lähestymistapaa, joka yhdistää neuropsykologiaa, käyttäytymispsykologiaa, yksilöohjausta, valmennustekniikoita sekä modernia tutkintaa. Yksi tapa ei sovi kaikille, joten joudun käyttämään kehonkieltä ja intuitiota tietääkseni mikä sopii kenellekin. Uskon siihen, että yksinkertaiset ratkaisut toimivat parhaiten. Juuri siten haluan auttaa ympäristöäni, yksinkertaistamalla asioita informaatiotulvassa ja paineen keskellä.

Pyrin auttamaan asiakkaitani niin nopeasti kuin mahdollista (yleensä tarvitaan vain 4-12 hoitokertaa), koska kukapa ei haluaisi elämäänsä muuttavia tuloksia nopeasti! Asiakkaani havaitsevat varmasti vipittömän ja rohkaisevan lähestymistapani, jotka ovat syynä menestykseeni.

Kuinka iso osa asiakkaistasi pyytää apua rakkauselämänsä kanssa?

– Vähintään puolet asiakaskunnasta. Moni tulee muistakin syistä, mutta usein rakkauselämän parantamiseen liittyy jonkin muunkin huolen ratkaiseminen.

Sovellatko paljon oman elämäsi kokemuksia työssäsi?

– Varmasti! Ihmissuhteet ja ihmisten käyttäytyminen ovat aina kiehtoneet minua. Kun teen mitä teen, en voi olla huomaamatta käyttäytymismalleja, pohjavirtoja ja kehonkieltä missä tahansa olenkin, usein synnynnäisesti, joko kasvokkain tai verkossa.

Ihmiset usein tulevat helposti keskustelemaan kanssani parisuhteistaan ja henkilökohtaisista ongelmistaan, jopa tuntemattomat. Tulen suurperheestä, jossa on monenlaisia luonteita ja dynaamikkoja. Henkilökohtaisesti olen ulospäin suuntautunut joten arkielämä on oppimisin ja inspiraation lähde.

Mikä inspiroi Sinua eniten psykologiassa ja mikä on kiitollisin osa työtäsi parisuhdevalmentajana?

– Psykologiassa minua eniten kiehtoo se, että se on jatkuvasti kehittyvä retki ymmärtää ihmisten psyykeä, mikä taas on olennaista kaikessa mitä teemme. Mitä enemmän opimme, sitä enemmän voimme käyttää mieltämme ja kehoamme omien tavoitteiden saavuttamiseen ja ihmisten auttamiseen yleisesti.

Työni on valtavan täyttävää ja monipuolista. Pidän esimerkiksi siitä, että autan ihmisiä saamaan oman vetovastuun elämästään ja tulemaan onnelliseksi, terveeksi, optimistiseksi ja eloisaksi. Monet asiakkaani heräävät todella eloon, kun valmennuksessa sammutetaan ”autopilotti päältä” ja tavallaan saan heidät pois sumusta. Tuo minulle paljon iloa auttaa ihmisiä niin nopealla, käänteentekevällä ja elämää muuttavalla tavalla. Se, että ensimmäisellä 60 minuutin istunnolla huomaan pilkettä asiakkaani silmäkulmassa on todella erikoista.

Tunnen itseni nöyräksi, kun tiedän että asiakkaani luottavat minuun ja avautuvat minulle, sekä osoittavat minua kohtaan paljon kunnioitusta. Olen parantanut ihmisten parisuhteita ja avioliittoja, auttanut voittamaan psykologisia ongelmia, joista oli tullut fyysisiä, estänyt avioeroja ja koteja rikkoutumasta, sekä auttanut ehkäisemään tulevia psykologisia ongelmia. Sen tietäminen palkitsee enemmän kuin mikään muu!

Mitkä ovat suurimmat väärinkäsitykset rakkauden suhteen nykypäivänä?

– Se, että avioliitto ei ole enää kannattavaa nykyään, tai että yksiavioisuus on vanhentunut käsite. Myös se, että avioliitto ei eroaisi yhdessä asumisesta mitenkään ja että mutkikkaat ratkaisut ovat tarpeen ratkaistaessa pitkäaikaisia ja akuutteja parisuhdeongelmia. Pidän siitä, että näytän maailmalle miten ja miksi nämä väärinkäsitykset ovat juuri väärinkäsityksiä ja kuinka nämä väärinymmärrykset aiheuttavat ihmisille enemmän ja enemmän surua. Haluan auttaa kanssaihmisiä ympäri maailman käsittelemään näitä surua tuottavia nykypäivän asioita.

Huomaatko ihmisten tekevän samanlaisia virheitä kun he etsivät rakkautta tai onnellista parisuhdetta?

– On toki joitakin samanlaisia virheitä, mutta usein on myös jokin omaleimainen, tunnistamaton este, joka estää ihmistä saavuttamasta päämääräänsä.

Mitä odotat eniten työskentelystä ELIITTIKUMPPANIn kanssa?

– Ihmisten auttamista siinä, että he saavuttavat deittailunsa päämäärän ja kestävän rakkauden. Valistan maailmaa ELIITTIKUMPPANIn kautta, sekä tarjoan apua asennemuutokseen, jotta kanssaeläjäni olisivat optimistisempia ja tulisivat aktiivisemmiksi deittailu- ja parisuhdetavoitteissaan.

Lue Sam Owenin kannanotto sielunkumppanista ja tutustu neuvoihin joita hän antaa deittaileville yksinhuoltajille!

Onko sinulla kysyttävää? Ota yhteyttä osoitteeseen [email protected]

Lähteet

Haastattelu Sam Owenin kanssa.

Tietoa kirjoittajasta: Eeva Torttila

Eeva vastaa ELIITTIKUMPPANIn toimituksesta.

Katso lisää artikkeleita Eeva Torttila