Miten hurmata nainen? 6 vinkkiä!

Miten hurmata nainen?

Oletko lähdössä treffeille naisen kanssa, mutta epäröit miten siellä tulisi toimia ja käyttäytyä? Naisen hurmaaminen olemalla oma itsensä on tietenkin se luonnollisin tapa, mutta nyt sinulla on kenties kiikarissa niin upea nainen, että haluat kaiken menevän nappiin. Katso koostamamme 6 vinkkiä, joiden avulla annat naiselle hyvän ensivaikutelman.

1. Ulkoasu ja käytöstavat kuntoon

Treffeille lähdettäessä on luonnollisesti hyvä peseytyä hyvin ja laittaa siistit ja puhtaat vaatteet päälle. Lisäksi liikenteeseen on hyvä lähteä perus käytöstavoilla. Pienet asiat, kuten oven avaaminen ja tilanteen salliessa pienen kohteliaisuuden heittäminen esimerkiksi naisen pukeutumisesta voivat antaa ensitreffeille mukavan alun!

2. Hurmaa nainen kuuntelemalla!

Kun siihen kahvilan pöytään on istuuduttu ja keskustelua hieman tunnustellen aloiteltu on hyvä muistaa kuunnella naista ja reagoida hänen sanomisiin. Nyökkäily ja samaa mieltä oleminen ei välttämättä ole se paras tapa naisen hurmaamiseen, joten kuuntele oikeasti mitä nainen sanoo ja ”haasta” naista syvempään keskusteluun. Ole siis utelias, tee jatkokysymyksiä ja synnytä keskustelua. Älä jaarittele liikaa itsestäsi, vaan ole herrasmies ja anna naisen jaaritella itsestään! Fiksu nainen kyllä osaa sitten kääntää keskustelun myös sinuun.

3. Ole päättäväinen

Naiset pitävät yllätyksistä. Älä siis ole aina se ”ihan sama” –mies, vaan ota ohjat käsiisi ja ole päättäväinen. Esimerkkinä voisi olla se, että sanot naiselle vieväsi hänet erääseen hyvään ravintolaan ensi viikonloppuna. Huonompi toimintatapa voi olla ympäripyöreä tiedustelu, tyyliin ”mitä tehtäisiin ensi viikonloppuna?” Tässäkin on toki hyvä olla tilannetajua, ettei tilanne muistuta ihan luolamiesmäistä pampulla päähän ja nainen olalle –menoa. Naiset siis pitävät alitajuisesti sopivan alfaurosmaisista miehistä.

Lue myös: Mistä puhua ensitreffeillä?

4. Ole itsevarma

Nyt on aika unohtaa se perisuomalainen ”me ollaan hävitty tää peli” –asenne. Ylimielisyyskään ei ole hyvästä, joten sopiva kultainen keskitie on oikea valinta. Luota itseesi ja ole ylpeä siitä mitä olet. Älä siis anna kuvaa, että kelpuutat ihan kenet tahansa kumppaniksesi. Naiset pitävät pienestä haasteesta, joten pidä hänet hieman varpaillaan tutustumisvaiheessa.

5. Flirttaile

Flirttailu on hieman hankala laji. Se voi joko mennä todella pieleen huonolla ajoituksella tai tilannetajulla – tai sitten sillä päästään asiallisesta keskustelusta romanttisempiin tunnelmiin! Mikäli tämä ei tule luonnostaan sinulta, niin kannattaa ottaa varovaisesti, ettei sieltä suusta pääse ihan tahdittomia iskulauseita. Hymyllä ja hieman pidentyneellä katsekontaktilla päästään hyvään alkuun.

Lue myös: Mistä tietää onko rakastunut vai ei?

6. Ole oma ehjä itsesi!

Älä ole liian takertunut naiseen, vaan pidä kiinni myös omista menoistasi ja mielipiteistä. Jos onnellisuutesi on täysin riippuvainen naisestasi, näytät hänen silmissään heikolta. Ole siis onnellinen, ehjä ihminen, joka pärjää omillaan – olit sitten parisuhteessa tai et.

Sitten ei muuta kuin treffeille!

Ajatuksia, kysymyksiä? Laita kommenttia alapuolelle tai sähköpostia osoitteeseen [email protected]

Tietoa kirjoittajasta: arivuole

Ari vastaa ELIITTIKUMPPANIn toimituksesta.

Katso lisää artikkeleita arivuole