Olen:
Vahvista sukupuolesi.
Syötä voimassa oleva sähköpostiosoite.
Syötä oikea salasana.
« Palaa edelliseen vaiheeseen
Deittisivusto
13M
Kokonaisjäsenmäärä

Eliittikumppanissa ja sen sisarsivustoilla yli 13 milj. jäsentä!

N/M
52% naisia, 48% miehiä

Lähes yhtä suuri määrä miehiä ja naisia!

100%
Profiilien tarkastus

Kaikki profiilit tarkastetaan = laadukas ja turvallinen!

Deittisivusto – parhaat vinkit onnistuneeseen deittailuun

Deittisivusto

Deittisivustot auttavat sinut alkuun treffien etsinnässä. Korkeatasoisten sivustojen palveluihin kuuluu jopa juuri sinulle sopivien kumppaniehdokkaiden esittely. Lopun työstä teette kuitenkin sinä ja viehätysvoimasi. Tässä tiivistettynä deittisivuston kultaiset säännöt.

Deittisivusto: Viisi sudenkuoppaa

ÄLÄ:

missään nimessä käytä vanhaa kuvaa profiilikuvana: totuus tulee joka tapauksessa ilmi viimeistään ensitreffeillä. Hyvä ja houkutteleva profiilikuva on uusi ja asiallinen. Se tuo esille parhaat puolesi, sekä kuvaa sinua sellaisena kuin olet. Profiilikuva on yksi deittisivustojen suurimmista katseenvangitsijoista: käytä sitä siis hyväksesi!

odota, että kiinnostava kumppaniehdokas ottaa sinuun yhteyttä. Ole ennakoiva ja uskalla heittäytyä! Aloitteen tekeminen on helpompaa kuin kuvitteletkaan. Jos ei juuri nyt niin milloin sitten?

ole toimeton: aseta deittailulle selkeitä ja realistisia tavoitteita. Tarkasta viestisi usein ja vastaa niihin tietyn ajan sisällä. Käyttäytymisesi deittisivustolla kuvaa asennettasi myös netin ulkopuolella. Välinpitämättömyys netissä viestittää välinpitämättömyydestä arkielämässäkin.

lähesty treffikumppaneita standardoidulla viestillä. Latteat iskurepliikit eivät vain toimi. Huumoria saa toki käyttää. Pienellä varauksella kylläkin – kaikkia ei naurata samat vitsit. Lue kumppaniehdokkaan profiili huolella läpi ennen yhteyden ottamista. Persoonallista otetta viestiin lisäävät muutama hyvä huomio kumppaniehdokkaasi kiinnostuksenkohteista.

anna huonojen deittikokemuksien lannistaa sinua. Olet ihana täysin omana itsenäsi. Jatka sinnikkäästi yrittämistä, paras on vielä edessäpäin. Sitä paitsi, negatiivinen asenne ja epätoivoisuus ei ole kenenkään mielestä viehättävää.

Deittisivustot: Viisi vinkkiä menestykseen

MUISTA:

Deittisivusto: vinkit menestykseen nettideittailussakiinnittää huomiota kirjoitusasuun. Kaikki mitä julkaiset deittisivustoilla viestittävät minkälainen sinä olet persoonana. Mieti siis huolellisesti: minkälaisen viestin tekstisi lukijalle antavat?

vakuuttaa kumppaniehdokkaat miksi juuri sinuun kannattaa tutustua. Kuvaile itseäsi korostamalla parhaita puoliasi. Pitäydy totuudessa, mutta älä ole liian vaatimaton. Toimiva ja huomiota herättävä kuvaus kertoo yksityiskohtaisesti ja persoonallisesti miksi sinä olet niin hyvä tyyppi.

kuitenkin sopiva salamyhkäisyys. Deittisivuston profiilin tulisi kuvata sinua sellaisena kuin olet, sekä kertoa olennainen sinusta rakastajana. Älä kuitenkaan kerro ihan kaikkea, jätä jotain myös yllätykseksi!

tavata erilaisia ihmisiä. Kukaan ei ole täydellinen nettimaailmassa: et edes sinä. Muista siis avarakatseisuus ja avoimuus: on helppo ajautua treffeille aina samankaltaisten kumppaneiden kanssa. Uskaltaudu ulos myös niiden kanssa, jotka eivät ole “juuri sinun tyyppiäsi”.

pitää hauskaa! Vaikka etsitkin tositarkoituksella vakavaa seuraa deittisivustolta, älä unohda hauskanpitoa. Myös huonoista deittikokemuksista voi oppia jotain, älä siis ota nettideittailua liian vakavasti. Nauti tutustumisesta jokaiseen ainutlaatuiseen kumppaniehdokkaaseen.

Eliittikumppanissa on jo yli 100.000 suomalaista jäsentä. Liity mukaan, tapaa uusia ihmisiä ja löydä kenties se elämäsi rakkaus!

Rekisteröidy

Tietoa kirjoittajasta: Sanna

Sanna vastaa ELIITTIKUMPPANIn toimituksesta.

Katso lisää artikkeleita Sanna