Ilmaiset ekat treffit – utopiaa?

Ilmaiset treffit

Ahkera deittailu voi käydä kukkaron päälle. Lisäksi nykyään odotetaan treffeiltä aika paljon. Kyllästyttävätkö iänikuiset ekat ravintolatreffit? Eikö kiinnosta tutustua toiseen enää drinkkilasi kädessä? Eikä kuitenkaan tee mieli extreme-linjalle varaamaan seuraavia treffejä base-hypyn merkeissä? ELIITTIKUMPPANI listasi muutamia näppäriä ideoita, joista järjestyy mukavat ilmaiset treffit! Sen ei tarvitse tarkoittaa sitä, että olisit rahaton – sen sijaan se osoittaa, että olet luonnonläheinen, käytännöllinen ja tahdot pääasiassa tutustua treffikumppaniisi!

Ilmaiset ekat treffit à la sport

Mikäli treffipariskunta on urheilijatyyppiä, miksei voisi lähteä kävelemään, vaeltamaan, juoksemaan tai pyöräilemään luontoon? Haukatkaa yhdessä happea ja seurailkaa vaihtuvia maisemia. Nauttikaa hiljaisuudesta! Ei tarvitse huolehtia meluisasta naapuripöydästä ravintolassa tai huitoa laskua! Urheillessa todennäköisesti löydätte paremmin toisistanne ne ominaisuudet ja luonteenpiirteet, jotka teitä yhdistäisivät muutenkin.

Ilmaiset ekat treffit kotiseutumatkaillen

Jos asuu isommalla paikkakunnalla, voi lähteä treffikumppanin kanssa tutustumaan johonkin kaupungin alueeseen, joka on jäänyt itselle hämärän peittoon. Näin treffit käytännöllisesti katsoen suunnittelevat itse itsensä. Toisaalta, vähän pienemmissäkin pitäjissä on mahdollista, että vielä löytyy jotain uutta nähtävää. Ehkä lähialueelta löytyy vielä jokin näköalatasanne, ulkoilmareitti, historiallinen nähtävyys, jonka voisit käydä kurkkaamassa deittiseuran kera?

Ilmaiset ekat treffit kulinaarisin maustein

Etsikää tori tai kauppahalli, josta saatte ilmaisia ruokanäytteitä. Mikäli sellaista ei ole lähimaastossa olkaa luovia; menkää toisen kotiin ja luokaa siellä ruuantähteistä uusia ruokalajeja! Aina parempi, jos molemmat ovat kiinnostuneita ruuanlaitosta. Jos maanläheisyyttä löytyy, pistäkää onget olalle ja lähtekää vesistöjen ääreen kalastamaan! Jos kala ei nappaa, menkää metsään marjastamaan ja sienestämään.

Ilmaiset ekat treffit peleistä innostuneille

Tässä jos missä on kirjaimellisesti pelivaraa. Voit käyttää perinteisiä vaihtoehtoja, kuten Aliasta, Trivial Pursuitia tai Twisteriä. Melko monelta löytyy myös kesäsuosikki Mölkky. Mahdollista on myöskin pitää mukava korttipeli-ilta. Mikäli treffipariskuntia on enemmänkin, voi pistää pystyyn perinteisen Musavisan, Pictionaryn tai Actionaryn. Jos edellämainitut eivät sytytä, ottakaa käyttöön kaikki mahdollinen Playstationista Wiihin.

Ekat treffit retkeillen

Ilmaiset ekat treffit kulttuurinnälkäisille

Tutki internetistä, onko lähialueella ilmaisia konsertteja tai museoalueita. Taidegalleriasta voi myös hakea kulttuuritreffeille alkusysäystä! Jos nämä eivät tunnu mielenkiintoisilta, ehkäpä voitte käydä kiertämässä antikvariaatit ja lähimmät antiikkiliikkeet? Entäpä kotikutoiset viinimaistajaiset?

Mitä enää odotat? Rekisteröidy ELIITTIKUMPPANIn jäseneksi ja lähde treffeille!

Onko sinulla kysyttävää? Ota yhteyttä osoitteeseen [email protected]

Lähteet

http://stylecaster.com/free-date-ideas/
http://ideas.thenest.com/love-and-sex-advice/anniversaries-dating-ideas/slideshows/7-totally-free-date-night-ideas

Tietoa kirjoittajasta: Eeva Torttila

Eeva vastaa ELIITTIKUMPPANIn toimituksesta.

Katso lisää artikkeleita Eeva Torttila