Asiakaspalaute jäsenille: ”Kerro jotain, mistä innostua”

Eliittikumppanin jäsen

Asiakaspalveluumme otti yhteyttä Laura, joka kertoi havainnoistaan palvelumme käyttäjänä.

ELIITTIKUMPPANIn profiilikysymysten avulla jäsenistöstämme saadaan paljon tietoa heidän harrastuksistaan, mielenkiinnon kohteistaan ja elämänarvoistaan. Lauran mielestä joidenkin jäseniemme vapaamuotoiset kuvaukset voisivat kuitenkin olla monisanaisempia ja kuvailevampia.

– Jos täällä alustoilla kerran ensin piileksitään ja ei siinä mitään tapa tämäkin, mutta juuri siksi, voi hyvänen aika, kerro nyt jotain mistä innostua. Ei pelkkä sana ”golf” kellekkään mielettömiä loppuelämän- yhdessäviettämisunelmia tuo.

Hän kaipaa miesten puolelta hieman enemmän yritystä tekstintuottamiseen.

ELIITTIKUMPPANIin liittyessä täytetään persoonallisuustesti, joka koostuu yli 200 kysymyksestä. Sen täyttämiseen kannattaa varata aikaa ja omaa rauhaa. Testin tulosten pohjalta lähetämme käyttäjälle sopivia kumppaniehdokkaita, huomioiden jäsenen omat hakukriteerit. Joihinkin kysymyksiin on ihan sopivaa vastata lyhyestikin, mutta jos haluaa herättää enemmän kiinnostusta, olisi jäsenen hyvä avata aihetta hieman.

Lauran toiveissa on tavata vapaa ihminen, joka tahtoo ihastua.

– Tarjokkaissa on ihan keskivertoa kaltaistani pulliaista, joiden kaiken järjen mukaan pitäisi pystyä avaamaan sanallista arkkuaan hieman innostavammin.

Häntä harmitti suomalaisten aavistuksenomainen ujous, mikä ilmeni joidenkin kiinnostavien profiilien kuvattomuutena. Rohkeutta siis – kuvalla kerrot olevasi tosissasi, et menetä siinä mitään. Olemme havainneet, että kuvalliset profiilit saavat jopa kahdeksan kertaa enemmän yhteydenottoja verrattuna kuvattomiin. Profiilikuvallasi teet myös eräänlaisen ensivaikutelman, joten valitse tarkoin!

Suosittuja tapoja ottaa mielenkiintoinen profiilikuva on esimerkiksi mennä ulos, sillä luonto tai maisema taustalla on kiinnostavampi kuin esimerkiksi kuva pöydän ääressä. On myös suositeltavaa, että joko seisot profiilikuvassasi, tai teet jotain vaikkapa harrastuksesi parissa. Käyttäjämme usein laittavat kuvatekstiin, milloin kuva on otettu, mikä onkin hyvä keino kuitata valokuvan ajankohtaisuus.

Turha hermoilu pois: nyt deittaillaan!

Me suomalaiset olemme hiukan varautuneita ja ensimmäisen viestin lähettäminen tuntuu usein vaikealta. ELIITTIKUMPPANIn toimitus lohduttaa: kun keskustelun avauksia on lähettänyt enemmänkin, se alkaa tuntua helpommalta! Lauran mielestä suora tapa on paras.

rohkeutta viestittelyyn

– Suu auki ja sano toimisi minulle.

Usealle deittaajalle ELIITTIKUMPPANI voi olla ensimmäinen kokemus verkkodeittailusta ja siksi alkaa jännittää, miten aloittaa lähestyminen kohti uutta ihmistä. Ensimmäisen viestin ei tarvitse olla iso novelli elävästä elämästäsi! Vilpitön tutustumispyyntö muutamalla perusteella, miksi tahtoisit tutustua juuri kyseiseen henkilöön on aina hyvä vaihtoehto.

Haluatko ottaa kantaa aiheeseen? Ota yhteyttä [email protected].

Lähteet

1 Sähköpostipalaute asiakkaan kanssa, nimi muutettu.

Tietoa kirjoittajasta: Eeva Torttila

Eeva vastaa ELIITTIKUMPPANIn toimituksesta.

Katso lisää artikkeleita Eeva Torttila