Mies etsii miestä – järjestä gay-treffit nyt!

Mies etsii miestä

Unohda baarit. Tai älä nyt välttämättä kokonaan unohda, mutta ota ainakin niiden ohelle toinen tutustumispaikka. Netti on kokolailla lyömätön väline, kun haet vakavampaa suhdetta. Antti*, 42, on hiljattain löytänyt kultansa verkosta ja innostuu hehkuttamaan treffipalstojen toimivuutta: ”Näistä on löytynyt suurimmat rakkaudet! Samoja miehiä en olisi löytänyt kapakasta.”

Katso myös:

Mies etsii miestä, johon ei ehkä muuten törmäisi

”Työpäivät tapaavat tällä hetkellä venyä 12-tuntisiksi, niin ei siinä illalla viitsi lähteä ulkoa parisuhdetta hakemaan”, sanoo Robert, 28. Tutkimukset osoittavat samaa: pitkiä päiviä tekevät menestyvät ihmiset etsivät muita useammin kumppania netin kautta1.

Antilla taas oli toinen prioriteetti: ”Minä pidän aidoista ja miehekkäistä miehistä. Kapakoissa on enemmän sitä glitter-porukkaa.” Johannes, 35, on nykyään etäsuhteessa: ”Mä asun pienellä paikkakunnalla, jossa ei ole homoille yhtään mitään. Oli ihan itsestään selvää hakea netistä laajemmalla kammalla.”

Miestä etsivä mies voi myös verkossa törmätä homo- ja bi-miehiin, jotka eivät ole paljastaneet lähipiirilleen seksuaalista suuntautumistaan. ”Ennen kuvittelin, että kultani ei missään tapauksessa saa olla kaapissa, mutta kun tarpeeksi ihastui, siitä tulikin merkityksetöntä”, sanoo Antti, ”hän on yksityiselämässä sinut itsensä kanssa.”

”Kaikkea ei tarvitse paljastaa profiilissa, mutta kerro itselle tärkeitä asioita.” -Antti

Vakava suhde perustuu persoonallisuuteen

Miehen etsiminen netissä saattaa olla myös parempi tapa aloittaa suhde vakavasti. ”Ulkonäöllä on merkitystä, muttei sillä kovin kauaa porskuteta”, Johannes sanoo. Deittisivustosta riippuen persoonallisuutta voi tuoda esiin profiiliteksteillä ja kommenteilla. ELIITTIKUMPPANIssa kaikki kumppaninhakijat tekevät persoonallisuustestin, jotta he voivat paremmin tunnistaa, kenen ominaisuudet sopivat yhteen itsen kanssa.

ELIITTIKUMPPANIssakin lähes kaikki käyttäjät lataavat kuvia itsestään, mutta ne näkyvät vain kumppaniehdokkaille, jotka sopivat hakukriteereihin.

Nettideittailuvinkit miehille, jotka etsivät homoseuraa

Mies etsii miestä: deittisivulta voi löytyä kumppani, jota ei muuten missään kohtaisi

Antin mielestä seurustelukumppania etsivän miehen kannattaa luoda oma tapansa viestiä: ”Ne samat latteudet toistuvat aina. ’Olen sporttinen, huumorintajuinen ja hyvä keskustelija’. Kuvailisi mieluummin sitä, millainen huumori häntä naurattaa tai mitä liikuntaa hän harrastaa.”

”Jos haluat tavata sen oikean, luo itsellesi visio etenemisestä.” -Dr. Brian Rzepczynski2

On hyvä tietää, millaista suhdetta haluaa, ja toimia sen mukaan. Deittailuvalmentaja Jonathan Welford kirjoittaa, että miestä etsivän miehen ei missään tapauksessa kannata olla yhdellä sivustolla hakemassa kynttiläillallisia ja toisella seksiseikkailuja. Sana saattaa levitä ja moinen kostautuu äkkiä.3

Ylipäätään rehellisyys on tärkeää: ”Kaikkein sikamaisinta on vedättää toista latelemalla jo kaikenmaailman rekisteröitymishaaveet vaikka hakisi vain lyhytaikaista iloa”, Antti sanoo. Sen voi kertoa suoraan, että hakee vakavaa suhdetta. Tosin Antti varoittaa: ”Älä vaikuta epätoivoiselta, että on pakko alkaa seurustella juuri nyt. Se karkottaa ehdokkaat nopeasti.” Kannattaa siis pitää sopivan rento ote mukana ja pitää hauskaa uusiin ihmisiin tutustuessa.

ELIITTIKUMPPANIn yli 100.000 suomalaisjäsenen joukossa on luonnollisesti myös homomiehiä, joten rekisteröidy nyt ja järjestä gay-treffit!

”Ylitä omat ennakkoluulosi. Voit yllättyä iloisesti!” -Antti
Rekisteröidy ELIITTIKUMPPANIin
—————————————–
*Osa nimistä muutettu

Lähteet

1Barraket, J., & Henry-Waring, M. S. (2008). Getting it on(line): Sociological perspectives on e-dating. Journal of Sociology, 4, s. 149–165.
2Dr. Rzepczynski, Brian. Landing Mr. Right in 2013. http://www.datingadvice.com/advice/landing-mr-right-in-2013
3Welford, Jonathan. Setting Up an Online Dating Profile for Gay Men. http://www.datingadvice.com/online-dating/setting-up-an-online-dating-profile-for-gay-men

Tietoa kirjoittajasta: Stephanie Wood

Katso lisää artikkeleita Stephanie Wood