Miten iskeä nainen? Näillä vinkeillä!

Miten iskeä nainen? Näillä vinkeillä!

Joskus me miehet kuvittelemme ilmestyvämme naisen baaripöytään Pierce Brosnanmaisella sulavuudella, mutta vastapuoli ei ole asiasta aivan samaa mieltä. Pakkeja tulee kuin liukuhihnalta – mitä teemme väärin?

”Kuinka iskeä nainen?” saatat näppäillä hakukoneeseen jo ties kuinka monennen epäonnistuneen iskuyrityksen jälkeen. Pysy rauhallisena ja katso seuraavat iskuvinkit.

1. Aina valmiudessa

Iskuhommat eivät rajoitu ainoastaan viikonloppuun ja baarireissuihin. Pidä silmät ja korvat auki jokapäiväisessä elämässä; kaupassa, harrastuksissa, työpaikalla, koulussa – missä ikinä oletkin.

Kokeile amerikkalaishenkistä small talkia seuraavalla kauppareissulla tai missä tahansa tilanteessa, jossa voit luontevasti kommentoida jotain neutraalia – vaikkapa hitaasti liikkuvaa jonoa.

Spontaanit ”heitot” toimitettuna sopivalla itsevarmuudella voivat siis olla oivia keskustelunavauksia. Jos pääset hyvään jutunalkuun, älä unohda pyytää puhelinnumeroa.

Lue myös: 5 parasta paikkaa tavata naisia

2. Älä käytä iskulauseita

Mikäli olet päätynyt lukemaan tätä artikkelia, sinun ei todennäköisesti kannata käyttää mitään netistä löydettyjä iskulauseita. Sellaiset luonnistuvat ainoastaan Pierceltä.

Tai helkkari soikoon, miksipä ei, jos molemmat osaavat ottaa tilanteen huumorilla. On kentältä raportoitu tällaistenkin keskustelunavausten toimineen.

Älä kuitenkaan käytä mitään kansanedustajilta opittuja iskulauseita, kuten ”rakasteltuna nukkuisit sikeästi”, ellet ole itsekin vastaavan tason tekijämiehiä.

3. Älä pelkää pakkeja

Mitä menetettävää sinulla on, jos lähestymisyritys ei ole menestyksekäs? Korkeintaan itsetunto kokee kolauksen, mutta muutaman epäonnistumisen jälkeen egokaan ei ole enää moksiskaan.

Jos nainen näkee sinussa partneripotentiaalia, sillä ei ole niinkään väliä mitä sanot, vaan miten sanot asiasi. Pidä hyvä ryhti, katsekontakti ja puhu selkeällä äänellä.

4. Naisen ruumiinkieli paljastaa hänen ajatuksensa

Miltä nainen vaikuttaa keskustelun alettua? Liikehtiikö hän hermostuneesti ja katse on jossain muualla kuin sinussa? Huonoja uutisia.

Mikäli nainen lipoo huuliaan ja leikkii hiuksillansa, on se alan asiantuntijoiden mukaan hyvä merkki. Vapautunut hymy ja nauru ovat merkkejä siitä, että hän viihtyy seurassasi.

5. Siipimiehen kanssa yöelämään

Yöelämässä naisen iskemisessä auttaa sopivan supliikki siipimies, jos olet itse ujompaa sorttia. Kahdestaan naisryhmittymän lähestyminen ja jään rikkominen on rennompaa ja nainen kokee ryhmässä olevan miehen turvallisemmaksi.

Siipimies pitää tarvittaessa keskustelua yllä ja osaa hyvän pelisilmän omaavana hivuttautua takavasemmalle, mikäli sinulla ja uudella tuttavuudellasi alkaa juttu luistaa.

6. Monta rautaa tuleen

Tämä vinkki menee vielä hieman syvemmälle tuohon kohtaan numero 3. Ovatko ne vähäiset naisenlähestymiskertasi menneet isolla prosentilla pieleen? Ei se mitään. Kuten joku amerikkalainen motivaatiopuhuja saattaisi todeta; ”epäonnistu vieläkin kovempaa”. Älä nyt kuitenkaan millään face to face –markkinoijan tahdilla pysäytä naisia kadulla, mutta älä myöskään laita kaikkea sen yhden ihastuksen varaan, jonka lähestymistä olet harkinnut jo puoli vuotta.

Pääasia, että saat rutiinia ”naisen iskemiseen”, eli ihan vain avaamaan keskustelua naispuolisten henkilöiden kanssa. Ajan myötä itsevarmuutesi kasvaa ja se näkyy myös käytöksessäsi. Tällöin et enää vaikuta seksinnälkäiseltä ja levottomalta kotieläimeltä, vaan itsevarmalta ja keskusteluun kykeneväiseltä mieheltä.

Naisen iskeminen ei vaadi mitään taikatemppuja. Yleensä se on lähinnä kiinni siitä, saatko suun auki oikeassa paikassa ja oikeaan aikaan.

Entä tuntuuko sinusta, ettet yksinkertaisesti tapaa arkielämässä sopivia naisia? Mikäli etsit seuraa tositarkoituksella vakavaan parisuhteeseen, sitten ei muuta kuin peremmälle Eliittikumppanin yli 100.000 suomalaisjäsenen joukkioon alla olevan painikkeen kautta!

Rekisteröidy Eliittikumppaniin

Ajatuksia, kysymyksiä? Laita kommenttia alapuolelle tai sähköpostia osoitteeseen [email protected]

Tietoa kirjoittajasta: arivuole

Ari vastaa ELIITTIKUMPPANIn toimituksesta.

Katso lisää artikkeleita arivuole