Olen:
Vahvista sukupuolesi.
Syötä voimassa oleva sähköpostiosoite.
Syötä oikea salasana.
« Palaa edelliseen vaiheeseen
Nainen etsii naista
13M
Kokonaisjäsenmäärä

Eliittikumppanissa ja sen sisarsivustoilla yli 13 milj. jäsentä!

N/M
52% naisia, 48% miehiä

Lähes yhtä suuri määrä miehiä ja naisia!

100%
Profiilien tarkastus

Kaikki profiilit tarkastetaan = laadukas ja turvallinen!

Nainen etsii naista – löydä lesbodeittiseuraa!

Lesbotreffit

Eliittikumppanissa tarjoamme seuranhakua koko kansalle – oli oma sukupuolesi ja haettavan kumppanin sukupuoli mikä tahansa. Keskitymme tässä artikkelissa tilanteeseen, jossa nainen etsii naista.Lesbotreffit

Muut vastaavat artikkelit:
Nainen etsii miestä
Mies etsii miestä
Mies etsii naista

Tuntuuko, että sinun on vaikea tavata arkielämässä muita lesbonaisia, joissa olisi potentiaalia vakavampaan parisuhteeseen? Ongelma on varsin yleinen – onhan maailman väestöstä vain n. 5 % homoja ja lesboja. Naisten kohdalla bi-seksuaalisuus on tosin yleisempää kuin miesten kohdalla.1

Joka tapauksessa – lesbojen pieni määrä luonnollisesti pienentää mahdollisuutta tavata sopivia naisia tuolla arkielämässä.

Suomen kokoisessa maassa homoille ja lesboille suunnattuja kahviloita, baareja ja yökerhoja on niin ikään melko harvassa.

Pelastukseksi muodostuu luonnollisesti netti.

Homo/lesboyhteisölle löytyy paljon erilaisia seuranhakupalveluita. Eliittikumppani on yksi niistä ja on suunnattu yksinomaan vakavaa parisuhdetta etsiville sinkuille – oli seksuaalinen suuntautumisesi mikä tahansa.

Eliittikumppani on luotettava lesbo-deittipalvelu

LesbodeittiEivätkö läheisesi tai tuttavapiirisi vielä tiedä seksuaalista suuntautumistasi? Olet kenties yhteiskunnan paineesta johtuen elänyt parisuhteessa miehen kanssa, mutta nyt olisi vihdoinkin aika tulla ulos kaapista?

Ei tarvitse mennä kuin vuoteen 1971, kun ”homoseksuaalisten tekojen” kriminalisointi vasta poistettiin rikoslaista.2 Ei ole ihmekään, että varsinkin vanhemmille sukupolville asia voi olla vielä tabu ja kaapista ulostulo iso kynnys.

Mikäli olet vielä niin sanotusti kaapissa, voit aloittaa seuranhaun pikku hiljaa, luotettavassa ja turvallisessa ympäristössä – Eliittikumppanissa.

Palvelumme näyttää profiilisi vain sellaisille henkilöille, jotka täyttävät hakukriteerisi. Sinun tapauksessasi profiilisi on näkyvillä vain naisille, jotka niin ikään etsivät seuraa toisista naisista.

Nainen etsii naista – vakavaan parisuhteeseen

Kun liityt palveluumme, täytät n. 300 kysymystä kattavan persoonallisuustestin. Sen täyttämällä opit kenties lisää itsestäsi ja sen avulla myös Match making –menetelmä ”matchaa”, eli ehdottaa sinulle juuri sinun persoonaasi ja vaatimuksiisi sopivia kumppaniehdokkaita.

Kun nainen etsii naista, on tärkeintä aktiivisuus. Tätä asiaa painottaa myös Yourtango.comiin kirjoittanut deittailuvalmentaja Mary Malia. Hän kertoo saavansa usein kysymyksiä siitä, miten naisen pitäisi pyytää toista naista ulos treffeille.

Hän tiivistää ohjeet lesbotreffailuun 3 vinkkiin:

  1. Kysy! Malian mukaan lesbopiireissä kukaan ei kysy ketään ulos, joten asiat eivät johda mihinkään.
  2. Valmistaudu kieltävään vastaukseen henkisesti jo ennen kysymistä.
  3. Opettele rentoutumaan ja juttelemaan spontaanisti ihmisille. Avaa keskustelu, esittele itsesi ja kysy sitä mielenkiintoista naista treffeille. Hanki rutiinia normaaliin small talkiin ja treffeille kysymiseen äläkä lannistu kieltäytymisistä.

Ymmärrämme toki mikäli amerikkalaishenkinen small talk ei ole sinun juttusi, tai arkielämässä ”iskeminen” vaikuttaa mahdottomalta. Siinä tapauksessa, liity Eliittikumppaniin ja löydä juuri sinulle sopivaa naisseuraa.

Rekisteröidy Eliittikumppaniin

Lähteet

1 & 2 http://www.hs.fi/ulkomaat/a1305546987849
3 http://www.yourtango.com/three-dating-rules-lesbians-should-follow-coming-out-video

Tietoa kirjoittajasta: arivuole

Ari vastaa ELIITTIKUMPPANIn toimituksesta.

Katso lisää artikkeleita arivuole