Treffipalvelut avain avioliittoon

Treffipalvelu avain avioliittoon

Viime vuonna on julkaistu tutkimus, jonka mukaan internetissä alkaneet parisuhteet johtavat nopeammin avioliittoon ja nuo liitot ovat onnellisempia, kuin ”offlinessa” tavanneiden. Tutkimusta suoritettiin USA:ssa. Netissä tapaavien ”tulevien pariskuntien” määrä on myös nousussa. Syitä tähän ovat tutkimuksen mukaan mm. verkossa olevien profiilien laaja määrä ja se, että netissä toimivissa treffipalveluissa käyttäjät ovat rehellisempiä profiileissaan, kuin oikeassa elämässä.

Heinäkuussa julkaistun tilastotiedon mukaan USA:ssa on tällä hetkellä yli 35 miljoonaa profiilia erilaisten verkkotreffipalvelujen sivustoilla. Verkkodeittailua on kokeillut yli 41 miljoonaa amerikkalaista. Mielenkiintoista on se, että saman tietolähteen mukaan keskimääräinen aika netissä tapaamisesta avioliiton solmimiseen on 18,5 kuukautta. Keskimääräinen aika muualla tapaamisesta ja siitä avioliittoon on noin 42 kuukautta, eli puolet pidempi!2

Kynnys lähteä kokeilemaan verkossa toimivaa treffipalvelua on selvästi alentunut. Perinteisessä treffailussa ei ole mitään vikaa, mutta silloin joutuu tekemään selvitystyötä kauemmin – tietysti tavata kiinnostava henkilö, selvittää onko hän varattu vai vapaa, mitä hän harrastaa, kysyä ulos jne. Verkossa toimiva treffipalvelu tarjoaa käyttäjälleen pääsyn näkemään mielenkiintoisia profiileita ilman reaalielämässä tapahtuvaa ”etukäteistyötä”.

Treffipalvelut tekevät palveluksen!

Kuvitellaanpa ensimmäiset sokkotreffit kulmaravintolassa. Lievästi hermostuneet kaksi ihmistä yrittävät tehdä tuttavuutta. Toinen miettii, uskaltaako tässä vaiheessa kysyä, haluaako toinen esimerkiksi lapsia? Tai haluaako hän naimisiin? Näiden kysymysten esittäminen miltei tuntemattomalle ihmiselle voi olla kovin pelottavaa. Treffipalvelu tarjoaa vaihtoehdon. Usein henkilön profiilista jo näkee, haluaako hän lapsia tai onko hänellä niitä ennestään. Voitkin ensitreffeillä suoraan kysyä ”minkä ikäisiä lapsia sinulla on?”

Treffipalvelu tarjoaa paljon hyvää: saat tietää miltä treffikumppanisi näyttää, voit miettiä valmiiksi treffeille kysymyksiä liittyen treffikumppanin harrastuksiin, musiikkimakuun jne. Vaikka maailmanlaajuisesti verkossa seuranhaku on jo monille kymmenille miljoonille ihmisille yhtä normaalia kuin aamukahvin juonti, jostain syystä me suomalaiset olemme hieman ujoja, emmekä välttämättä tahdo kertoa kaikille, että olemme jonkin treffipalvelun listoilla – kainouteen ei ole syytä, sillä 50% Pohjoismaisista sinkuista on jossain verkon treffipalvelussa profiili!

Itse asiassa, verkossa toimivan treffipalvelun ansiosta tutustut mitä todennäköisimmin ihmisiin, joita et normaaleissa arkirutiineissasi tai ympäristössäsi tapaisi. Useissa palveluissa käytetään erilaisia persoonallisuustestejä, joten et ole yksin etsimässä kumppania – palvelu tekee sitä kanssasi!3 Esimerkiksi ELIITTIKUMPPANIssa yhteensopivuusmenetelmän ansiosta löydät muita sinkkuja, jotka todella vastaavat persoonallisuuttasi ja jakavat mielenkiinnon kohteesi!

Onko ELIITTIKUMPPANIn treffipalvelu Sinulle?

Mitä Sinulta vaaditaan, kun mietit onko esimerkiksi ELIITTIKUMPPANIn treffipalvelu hyvä vaihtoehto? Sinulla täytyy olla…

1. …tietokone ja internet-yhteys

2. …halu tutustua uusiin ihmisiin

3. …tunne, että olet valmis pitkäkestoiseen parisuhteeseen – tositarkoituksella!

Siinä kaikki! ELIITTIKUMPPANI tukee Sinua kumppanin etsinnässä. Voit lukea sivuiltamme, miten luot hyvän ja asianmukaisen profiilin itsellesi. Jokainen asiakas voi rekisteröityä ilmaiseksi, tehdä persoonallisuustestin, laatia profiilin ja saada henkilökohtaisia listoja kumppaniehdokkaista. Näillä asiakkailla on mahdollisuus tilata maksullinen palvelu. ELIITTIKUMPPANI tarjoaa kahta erilaista jäsenyyttä yhden, kolmen, kuuden ja kahdentoista kuukauden paketteina.

Oletko valmis? Liity mukaan yli 100.000 suomalaisen jäsenemme joukkoon ja löydä rakkaus!

Rekisteröidy Eliittikumppaniin

Onko sinulla kysyttävää? Ota yhteyttä osoitteeseen [email protected]

Lähteet

1 Huffington Post, www.huffingtonpost.com/2013/06/04/online-dating-leads-to-hi_n_3384721.html
2 Statistics Brain, www.statisticbrain.com/online-dating-statistics/
3 Psychology Today. www.psychologytoday.com/blog/the-attraction-doctor/201404/pros-and-cons-online-dating

Tietoa kirjoittajasta: Eeva Torttila

Eeva vastaa ELIITTIKUMPPANIn toimituksesta.

Katso lisää artikkeleita Eeva Torttila