Olen:
Vahvista sukupuolesi.
Syötä voimassa oleva sähköpostiosoite.
Syötä oikea salasana.
« Palaa edelliseen vaiheeseen
Seuraa tositarkoituksella
13M
Kokonaisjäsenmäärä

Eliittikumppanissa ja sen sisarsivustoilla yli 13 milj. jäsentä!

N/M
52% naisia, 48% miehiä

Lähes yhtä suuri määrä miehiä ja naisia!

100%
Profiilien tarkastus

Kaikki profiilit tarkastetaan = laadukas ja turvallinen!

Seuraa tositarkoituksella – näillä vinkeillä nettitreffeille

Tositarkoituksella

Etsitkö mies- tai naisseuraa tositarkoituksella? Meillä Eliittikumppanissa on jäseninä yksinomaan vakavaa parisuhdetta etsiviä sinkkuja, joten jatka lukemista!

Palveluun liityttyäsi täytät persoonallisuustestin, jonka avulla sinulle ehdotetaan juuri sinulle sopivia kumppaniehdokkaita. Palvelumme luonne karsii siis jo heti ensi alkuun ne vähemmän tosissaan olevat seuranhakijat.

Ennen kuin liityt palveluumme tai ylipäätään järjestät treffit netissä, on hyvä muistaa muutama asia. Kuuntelemme jatkuvasti jäsentemme ajatuksia ja sieltä usein löytyvätkin ne parhaat vinkit seuranhakuun.

Tässä 5 vinkkiämme, kun etsit vakavampaa deittiseuraa netissä:

1. Realistinen deittiprofiili

Kun haet seuraa ja tavoitteenasi on pitkä parisuhde ja jopa avioliitto, on kaiken oltava alusta asti rehellistä.

Ole rehellisesti oma itsesi, ilman mitään lapinlisää ja liioittelua. Nettideittipalveluiden kenties klassisin valkoinen valhe on oman pituuden vääristely. Mikäli heti ensi alkuun liioittelet tai suorastaan valehtelet itsestäsi, on luottamus heti menetetty, kun tapaatte ensimmäisen kerran ja totuus paljastuu.

Varsinkin miehille vinkiksi: kun nainen etsii miestä tositarkoituksella, ovat tällaiset miehille tyypilliset valkoiset valheet todellinen ”turn off”, eli ei hyvä!

Ole siis rohkeasti rehellinen!

2. Rohkeus heittäytyä

Toinen asia, jota ei voi liikaa peräänkuuluttaa, on rohkeus heittäytyä nettitreffeille omalla persoonalla. Eräs 90-luvun hittibiisi totesi tarttuvassa kertosäkeessään ”jos haluu saada, on pakko antaa”. Tämän voisi tässä tapauksessa tulkita näin: sinun täytyy olla avoin ja paljastaa millainen ihminen olet, jotta toinen voi ihastua sinuun.

Laita siis rohkeasti itsesi ja persoonasi peliin. Lähesty rohkeasti niitä sinua kiinnostavia kumppaniehdokkaita. Sitä varten he ovat rekisteröityneet palveluun, että tutustuisivat muihin sinkkumiehiin ja –naisiin, jotka hakevat seuraa tosimielellä.

3. Profiilikuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa

Kuvan laittamisessa ihmiset monesti ujostelevat. Kannattaa kuitenkin rohkeasti laittaa oma, tuore ja realistinen kuva itsestä.
Laittamalla deittiprofiiliisi rehellisen kuvan annat kumppaniehdokkaillesi signaalin, että olet tositarkoituksella liikenteessä.

4. Tapaamisvalmius

Deittipalvelussa olevat miehet ja naiset ovat jo lähtökohtaisesti halukkaita tapaamaan uusia ihmisiä ja jopa rakastumaan. Ole siis valmiina tapaamaan ihmisiä kasvotusten spontaanisti ilman sen suurempaa jännittämistä.

Kahvittelu julkisella paikalla kahvilassa tuntemattoman kanssa ei ole sen kummempaa. Juotte kahvit, juttelette niitä näitä ja kemia kyllä hoitaa loput, mikäli olette tarkoitettu toisillenne!

Älä siis ”yliajattele” asiaa, vaan lähde spontaanisti treffeille, mikäli kumppaniehdokas vaikuttaa mielenkiintoiselle.

5. Ole kärsivällinen, kun mielessäsi on deitti tositarkoituksella!

Älä missään nimessä katkeroidu tai kyynisty, mikäli ensimmäiset, toiset tai seitsemännet treffisi eivät vielä johda sen vakavampaan parisuhteeseen. Sen oikean ja tosissaan liikkeellä olevan kumppanin löytäminen on usein tuuristakin kiinni.

Kuten eräs jäsenistämme vinkkasi: ”Älkää luovuttako – jatkakaa kärsivällisesti ja aktiivisesti etsintää”.

Ole siis aktiivinen ja lähde uusille treffeille aina puhtaalta pöydältä, positiivisin mielin. Huolimatta siitä, vaikka edellisillä treffeillä ei syntynyt uutta rakkaustarinaa.

Nämä viisi vinkkiä toivottavasti auttavat sinua järjestämään treffit tositarkoituksella.

Yllä olevat vinkit auttavat niin ikään tunnistamaan vakavampaa suhdetta etsivän miehen tai naisen; kuvan laittaminen, itsestään avoimesti kertominen ja rehellisen oloinen deittiprofiili kertovat omaa kieltään siitä, että mies tai nainen on tosissaan.

Liity Eliittikumppaniin tästä ja tapaa juuri sinulle sopivia sinkkuja!

Tietoa kirjoittajasta: arivuole

Ari vastaa ELIITTIKUMPPANIn toimituksesta.

Katso lisää artikkeleita arivuole