Kansainvälistä rakkautta

Marilot ja Toni (Espanja)

Marilot ja Toni saivat toisensa kumppaniehdokkaiksi lokakuussa 2010. Pariskunta esiintyi Espanjassa TV-kampanjassamme ELIITTIKUMPPANIn kautta tavanneista pareista (ELIITTIKUMPPANI toimii Espanjassa nimellä eDarling). Vaikka he tekivät castingin autostaan ja yhteys oli välillä… Lue lisää »

Cornelia ja Steffen (Saksa)

Cornelia & Steffen ehdotettiin toisilleen ELIITTIKUMPPANIn Saksan sivustolla toukokuussa 2010. He menivät elokuussa 2011 naimisiin. Cornelia ei odotellut pitkään, kun Steffenin profiili ilmestyi hänen kumppaniehdotuksiinsa. Hän lähetti Steffenille heti hymyn,… Lue lisää »

Melanie ja Sascha (Saksa)

Tutustuivat toisiinsa ELIITTIKUMPPANIn Saksan sivustolla huhtikuussa 2010. Melanien ja Saschan uusioperhe pitää heidät jatkuvasti kiireisinä, mutta tekee heidät ikionnellisiksi. Ensimmäinen tapaaminen oli erityisesti Saschalle jännittävä. Hän ei malttanut odottaa tapaavansa… Lue lisää »

Encarni & Manuel (Espanja)

Encarni ja Manuel saivat toisensa kumppaniehdokkaiksi ELIITTIKUMPPANIn Espanjan sivustolla toukokuussa 2010. Ensimmäiseksi huomio kiinnittyy Encarnin valloittavaan hymyyn – jolla hän Manuelin mukaan myös hurmasi tämän. Rakkaustarina sai alkunsa lukuisten viestien… Lue lisää »

Vanessa & Jérémy (Ranska)

Vanessa & Jérémy ehdotettiin toisilleen Ranskan sivustolla kesäkuussa 2010. Jo ensimmäisenä päivänä ELIITTIKUMPPANIssa Vanessa huomasi Jérémyn profiilin. Hän päätti lähettää Jérémylle heti hymyn. Muutamaa viikkoa myöhemmin oli ensitapaaminen, ja Jérémy… Lue lisää »

Grit & Götz (Saksa)

Grit & Götz saivat toisensa kumppaniehdokkaaksi tammikuussa 2010. Grit ja Götz ovat urheilullinen, koiria rakastava pariskunta. Götz oli Gritin mukaan hänen ensimmäinen kumppaniehdokas. Ja kuitenkin Grit lykkäsi ensitapaamista moneen kertaan… Lue lisää »

Valériè & Thomas (Ranska)

Valériè ja Thomas ehdotettiin toisilleen elokuussa 2010 ELIITTIKUMPPANIn Ranskan sivustolla. Valérièlla ja Thomaksella on paljon yhteisiä mielenkiinnon kohteita, ja näin he huomasivat toisensa ELIITTIKUMPPANIssa. Molemmat rakastavat merta ja kaikenlaisia vesiurheilulajeja.… Lue lisää »

Gèraldine ja Patrick (Saksa)

Géraldine ja Patrick ehdotettiin toisilleen toukokuussa 2010. Géraldine ja Patrick ovat molemmat yli 40-vuotiaita ja tiesivät tarkalleen, mitä odottavat parisuhteelta. Molemmat ovat onnellisia, että odotukset ja toiveet parisuhteesta kohtaavat. Géraldinen… Lue lisää »

Ramona & Andreas (Saksa)

Ramona ja Andreas saivat toisensa kumppaniehdokkaiksi heinäkuussa 2010, ja he tutustuivat ja rakastuivat. Vuonna 2011 he osallistuivat ELIITTIKUMPPANIn Saksan TV-mainoksen tekoon (Saksassa ELIITTIKUMPPANI on toiminut jo vuodesta 2009 asti nimellä… Lue lisää »

Oskar & Diana (Ruotsi)

Me tapasimme ELIITTIKUMPPANIssa. Etsin elämäni rakkautta, kun näin Dianan profiilin. Luettuani sen olin koukussa. Lähetin hänelle viestin, ja jäin toivomaan vastausta. Ei kestänyt kauaa, kun sain häneltä viestin takaisin. Kirjoittelimme… Lue lisää »