Seuraa joensuulaisille sinkuille – järjestä treffit jo tänään

Seuraa Joensuu

Joensuu, tuo Itä-Suomen helmi Pohjois-Karjalassa. Yliopistokaupunki, jossa myös aktiiviset sinkut löytävät sopivaa treffiseuraa yli 70 000 asukkaan joukosta.

Joensuu, eli mouth of the river on kasvava ja eloisa kaupunki, jonne virtaa uutta väkeä aina ulkomaisia vaihto-opiskelijoita myöten. Sinkulle löytyy yöelämää, kulttuuria, urheilua ja muuta aktiviteettia.

Mistä löytää seuraa Joensuussa?

Joensuu tarjoaa seuranhakuun tietenkin ne samat kuin missä tahansa muualla. Yöelämä, lenkkipolku, tapahtumat, kuntosali, ruokakaupan murohylly, nettideitti. Mikäli et innostu nettideittailusta ja suosit perinteisempää ja spontaanimpaa tapaa tutustua ihmisiin, aloita vaikkapa jokin uusi harrastus.

Valitse sosiaalinen aktiviteetti, jossa tapaa helposti muita sinkkuja. Kielten opiskelu, kuten esimerkiksi espanjan tai ranskantunnit ovat mitä tyypillisimpiä sinkkuharrastuksia. Näitä kannattaa katsoa esimerkiksi Joensuun seudun kansalaisopiston nettisivuilta tai tutustua muihin paikallisiin toimijoihin. Rohkeiden sinkkujen kannattaa lähteä paritanssikursseille. Oikeastaan mitä tahansa kurssia kannattaa kokeilla, mikäli haet samanhenkistä seuraa.

Entäpä Joensuun yöelämä? Missä baareissa sinkut ovat?

Jos haluat hakea perinteiseen tapaan seuraa yöelämästä, kaupungista löytyy nuorempien temmellyskenttiä, kuten Club Joensuu, BePop, Amarillo jne.
Aikuisempaan makuun, ja mikäli tanssijalkaa kannattaa piipahtaa Kimmelissä.

Elävän musiikin ystäville ja yksin yöelämään lähtevän sinkun kannattaa mennä vaikkapa Kerubiin. Saman musiikkimaun omaavilla sinkuilla on loistava tapa löytää toisensa keikkojen tiimellyksessä.

Joensuun sinkkuystävälliset tapahtumat

Kesäheilan löytymiseen auttavat tietenkin lukuisat kesätapahtumat. Legendaarinen Ilosaarirock tuo rock-henkiset sinkut yhteen ja klassisempaa menoa kaipaava voi mennä Joensuun Musiikkijuhlille.

(Penkki)urheiluhenkisiä joensuulaissinkkuja löytyy tietenkin heinäkuisilta Eliittikisoilta, Katajan korismatseista ja talvikaudella Joensuun Jokipoikien jääkiekkomatseista.

Treffit Joensuussa

Treffeille sen uuden kumppaniehdokkaan kanssa voi mennä vaikkapa keskustan viihtyisiin kahviloihin tai spontaanimpi tyyppi lähtisi vaikka kiipeilemään tai muille aktiviteettitreffeille.

Elokuviin tai illalliselle ei yleensä kannata ensitreffeillä mennä. Elokuvissa istutaan pimeässä eikä treffikumppanin kanssa jutustelu kesken elokuvan onnistu. Ravintolassa jäykistellessä homma menee helposti ruoka suussa puhumiseksi, ruoan rinnuksille tiputtamiseksi ynnä muuksi sähläämiseksi.

Mikäli mietit treffipaikkaa Joensuussa, valitse jokin kahvila – se lienee yleensä se turvallisin valinta treffeille!

Joensuun sinkut netissä

Mikäli kaupungin yöelämästä tai sieltä ruokakaupan muro-osastolta ei ole löytynyt unelmakumppania, käännä katseesi nettiin. Tiesitkö muuten, että hiljattain tekemässämme tutkimuksessamme noin sadan paikkakunnan vertailussa Joensuun sinkut olivat mukavasti TOP 10:ssä. Kyseessä oli siis Eliittikumppanin jäsenten itselleen antama arvosana omasta ulkonäöstään. Itsevarmaa ja/tai kaunista väkeä ovat siis nämä pohjois-karjalalaiset!

Mikäli haet seuraa Joensuussa ja tositarkoituksella, kokeile Eliittikumppania! Liity mukaan ja sovi treffit!

Rekisteröidy Eliittikumppaniin

Tietoa kirjoittajasta: arivuole

Ari vastaa ELIITTIKUMPPANIn toimituksesta.

Katso lisää artikkeleita arivuole