Seuraa Lahdesta – sovi treffit nyt!

Seuraa Lahti

Lahti tarjoaa keskeisellä sijainnillaan hyvät sinkkumarkkinat seuraa etsiville lahtelaisille ja päijäthämäläisille miehille ja naisille.

Lahden reilut 100.000 asukasta tarjoaa jo itsessään sopivan kokoisen suomalaisen kaupungin elää ja asua. Lahdessa ei ole ainoastaan aktiivinen yöelämä, vaan sieltä löytyy myös muuta, ympärivuotista, toimintaa aktiivisille sinkuille.

Lahden ja Päijät-Hämeen sinkut

Lahti toimii Päijät-Hämeen sinkku-pääkaupunkina muun muassa hollolalaisille, nastolalaisille, orimattilalaisille ja muille lähialueen seuraa etsiville sinkuille. Tämän Suomen Chicagoksikin nimetyn kaupungin maine on pikkuhiljaa silottunut siitä mitä se entisaikoina on saattanut olla. Lahti tarjoaa tänä päivänä kulttuuria, urheilua, viihtyisää kahvila- ja yöelämää, kesä- ja talvitapahtumia – kaikkea mitä kaupunkilainen sinkku voi vaan toivoa.

Lahtea pidetään tänä päivänä jonkinlaisena pääkaupunkiseudun jatkeena ja miksipä ei. Junalla, bussilla tai autolla pääsee Helsinkiin jopa alle tunnissa. Esimerkiksi Eliittikumppanissa voit hakea sinkkuja vain omalta alueeltasi tai laajentaa hakualuetta vaikka Helsinkiin asti.

Mistä sinkku löytää seuraa Lahdessa?

Deittiseuraa voi löytyä vaikkapa ruokakaupasta, jos pidät silmät, korvat ja muut vaistosi avoinna. Joskus sinkusta saattaa tuntua, ettei sieltä omasta ”pikkukaupungista” löydy sopivaa seuraa, ja että baareissa vain pyörivät samat naamat. Yli sataantuhanteen asukkaaseen kyllä mahtuu vaikka kuinka monta naamaa, joita et ole vielä nähnyt. Kannattaa siis harkita myös muita kanavia, jota kautta voi tavata uusia ihmisiä.

Moni tapaa kumppaninsa työpaikalla, koulussa tai muussa arkisessa kanssakäymisessä. Mikäli sinusta tuntuu, että työpaikalta sellaista ei löydy, tai että haluat tarkoituksella pysyä erossa työpaikkaromansseista, niin ei hätää – muitakin vaihtoehtoja on.

Hankkiudu sinua kiinnostaville kursseille tai harrastusten pariin, jossa pääset kommunikoimaan uusien ihmisten kanssa. Jo rupeaa näkymään uusia ja mielenkiintoisia naamoja ja kaiken lisäksi teillä on heti ensialkuun yksi yhteinen mielenkiinnon kohde. Suosittuja sinkkuharrastuksia voi olla esimerkiksi kieli-, kokkaus-, tai vaikka tanssikurssit!

Treffit Lahdessa

Onko sinulla deitti jo järjestynyt ja mietit sopivaa treffipaikkaa? Kahvila on yleensä se suosituin tapa tavata uusi potentiaalinen kumppani romanttisessa mielessä. Mikäli et halua työhaastattelun kaltaisia treffejä, lähtekää aktiivisemmille treffeille, esimerkiksi Lahden sataman tarjoamiin tapahtumiin.

Mikäli olette urheilun ystäviä tai muuten vaan spontaaneja – kokeilkaa treffipaikaksi vaikkapa Lahden Pelicansin pelejä tai FC Lahden ja Reippaan matseja jalkapallokauden aikana.

Lahdessa on tunnetusti aina hiihdetty kovaa. Urheiluhenkisille sinkuille on siis mukavasti talvitapahtumia Salpausselän kisojen ja muiden talvilajeihin liittyvien kokoontumisten muodossa.

Viehättävää seuraa Lahdesta!

Teimme täällä Eliittikumppanissa vastikään tutkimuksen yli 100.000 suomalaisjäsenemme täyttämistä persoonallisuustestien tuloksista. Rekisteröidyttyään sinkut vastaavat erilaisiin kysymyksiin persoonallisuustestin muodossa ja siinä pyydetään muun muassa arvioimaan, kuinka tyytyväisiä he ovat omaan ulkonäköönsä. Lahti oli tässä hauskassa, Suomen viehättävimpien sinkkujen listauksessa yli 100 paikkakunnan joukossa sijalla 8!

Oli miten oli, pinta on vain pintaa ja kumppaninvalinnassa vaaditaan ennen kaikkea sitä, että ne kuuluisat kemiat kohtaavat. Rekisteröidy nyt Eliittikumppaniin, täytä persoonallisuustesti ja löydä juuri sinulle sopivaa seuraa Lahdesta tai vaikka kauempaakin!

Rekisteröidy Eliittikumppaniin

Tietoa kirjoittajasta: arivuole

Ari vastaa ELIITTIKUMPPANIn toimituksesta.

Katso lisää artikkeleita arivuole