Tietoa EliittiKumppanista

EliittiKumppani on osa Spark Networks Services GmbH:ta, joka on yksi Euroopan johtavista internetin seuranhakupalveluista. Suomessa toiminta aloitettiin joulukuussa 2012.

EliittiKumppani auttaa sinkkuja löytämään kumppanin pitkäaikaiseen ja sopusointuiseen parisuhteeseen. Palvelu perustuu nk. Matching*-menetelmään, jossa jäsenten yhteensopivuus määritellään tieteellisesti. Menetelmä huomioi sekä jäsenten persoonallisuuksien että hakukriteereiden yhteensopivuuden.

EliittiKumppani ei jätä jäseniään yksin kumppanin haun aikana: Matching*-menetelmän ansiosta jäsenet saavat juuri hänelle sopivia kumppaniehdotuksia. Nettideittailun vasta-alkajille tai ujommille on tarjolla viiden askeleen ohjattu tutustumisprosessi, joka helpottaa yhteydenottoa ja tutustumista. EliittiKumppani ohjaa jäsenen ensimmäisille treffeille asti – sen jälkeen jäsenen oman viehätysvoiman on tehtävä loput!

ELIITTIKUMPPANI tarjoaa asiakkailleen markkinoiden parhaan tuotteen sekä palvelun, ja panostaa korkeaan tietoturvallisuuteen. Spark Networks Services GmbH on palkittu eri sertifikaatein monissa maissa, joissa se toimii. Esimerkiksi Espanjassa palvelu sai Best Customer Experience Awards 2012-palkinnon, ja Saksassa se valittiin Computer Bild-lehden testivoittajaksi internetin seuranhakupalveluiden vertailussa. Tärkein näyttö hyvin tehdystä työstä ovat kuitenkin ne onnelliset pariskunnat, jotka löytävät toisensa ELIITTIKUMPPANIn avulla joka päivä.

Näin EliittiKumppani toimii

EliittiKumppaniin rekisteröityessään jäsen täyttää erittäin laajan persoonallisuustestin ja laatii hakukriteerinsä. Näiden sekä demografisten tekijöiden, kuten sukupuolen, iän, asuinpaikkakunnan ja koulutustason, perusteella Matching*-menetelmä hakee tietokannasta sopivia ehdokkaita, ja lähettää ne jäsenelle kumppaniehdotuksina.

EliittiKumppani esittää monia parisuhteelle tärkeitä kysymyksiä jäsenelle jo rekisteröitymisvaiheessa. Mm. ”Haluatko lapsia?” ja ”Kuinka tärkeää sinulle on, mihin uskontokuntaan kumppanisi kuuluu?” selvitetään alkumetreillä, ja näin ollen kumppaniehdokkaiden toiveet parisuhteesta ja sen tulevaisuudesta täsmäävät mahdollisimman hyvin jäsenen omiin.

EliittiKumppanin jäsenistään laatima persoonallisuusprofiili pohjautuu yhteen nykypäivän tunnetuimmista piirreteorioista: ”Big Five” (suom. Viiden suuren piirteen teoria). Jäsenten yhteensopivuus pitkäaikaiseen ja sopusointuiseen parisuhteeseen nähdään analysoimalla heidän persoonallisuuden piirteensä. Mikäli myös demografiset tiedot ja henkilökohtaiset hakukriteerit sopivat molemmin puolin yhteen, jäseniä ehdotetaan toisilleen.

Kiinnitämme erityisen paljon huomiota korkeaan tietoturvallisuuteen. Kaikki tiedot tulevat meille salatussa muodossa, ja ne myös säilytetään niin. Henkilökohtaisia tietoja ei koskaan luovuteta kolmansille osapuolille tai muille jäsenille.

(*sopia yhteen, täsmätä)

Perustietoja

Perustettu

Marraskuu, 2008

Sijainti

Kohlfurter Straße 41/43
10999 Berliini
Saksa

Työntekijöitä

>300

Jäseniä

> 13 miljoonaa maailmanlaajuisesti

Maat

Alankomaat, Australia, Belgia, Espanja, Etelä-Afrikka, Irlanti, Iso-Britannia, Itävalta, Kanada, Meksiko, Norja, Puola, Ranska, Ruotsi, Saksa, Singapore, Slovakia, Sveitsi, Suomi, Tanska, Tšekki, Unkari, Uusi-Seelanti, Venäjä ja Yhdysvallat.