Kuvakommentit – sano jotain personaallista!

Kuvakommentit

Sen jälkeen, kun olet luonut oman profiilin, ja täyttänyt laajan personaallisuustestin, älykäs matchmaking-menetelmämme alkaa ehdottaa sinulle 3-7 kumppaniehdotusta päivittäin.

Kun olet jo täydessä työn touhussa Eliittikumppanin kanssa, ensimmäisiä asioita, joita saatat huomata ovat kuvat, jotka kumppaniehdokkaasi ovat ladanneet profiileihinsa. Tietenkin tämä on tärkeä osa nettitreffailussa, joka auttaa sinua päättämään oletko jostakusta kiinnostunut!

Samantapainen, kuin kätevä ”tykkää”-ominaisuus, olemme tehneet todella helpoksi jättää pienen viestin Premium-jäsentemme profiilikuvien alle. Tämä ominaisuus on luotu, jotta voisit ilmaista kiinnostustasi heitä kohtaan. Uskomme, että se on hyvin kätevä työkalu, joka mahdollistaa kirjoittamisen lyhyesti ja ytimekkäästi. Se on loistava keskustelun avaus jos et ole valmis kirjoittamaan pidempää viestiä. Jos kuitenkin olet valmis pidempään keskusteluun, lue täältä vinkkejä siihen ensimmäiseen viestiin!

Kuinka se toimii?

Jos haluat kommentoida jonkun valokuvaa, seuraa näitä ohjeita.

Ensimmäisenä, valitse kuva josta pidät. Sitten, kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä, on klikata “kommentoi”-nappulaa. Sen jälkeen pieni tekstilaatikko ilmestyy. Ajattele kaikkein nokkelinta lausahdustasi tai kysymystä, ja ala kirjoittamaan! Kun olet julkaisut kommenttisi, sinä ja kumppaniehdokkaasi saatte tietää asiankulusta sivustolla, ja sähköpostin välityksellä. Kumppaniehdokkaasi pystyy myös katsomaan viestiäsi milloin tahansa.

Otamme yksityisyyden ja turvallisuuden vakavasti. Sen takia olemme tehneet tämän toiminnon niin, että vain vastaanottaja ja lähettäjä pystyvät näkemään kommentit. Lisääksemme turvallisuutta entisestään, kaikki viestit arkistoidaan sinun ja kumppaniehdokkaasi keskusteluhistoriaan. Otamme valitukset vakavasti. Jos koet, että joku on ollut sinua kohtaan epäasiallinen, älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalvelutiimiimme.

Lue myös: Näin deittailusovellus voi helpottaa rakkauden etsintääsi

Kuvan valitseminen

Eliittikumppanin neuvontaosiosta löydät ajantasalla olevia, ja ammattimaisia deittailuvinkkejä. Otamme rakkauden etsintäsi vakavasti, ja tarjoamme sellaisen proaktiivisen lähestymistavan deittailuun, jossa kaikki tarpeesi on otettu huomioon. Olemme sitä mieltä, että iso osa proaktiivista lähestymistapaa on varmistua siitä, että sinulla on neuvoja kaivatessasi apua ja neuvontaa saatavilla.

Olemme kertoneet sen, kuinka tehdä hyvä deittiprofiili, ja mitä kannattaa, ja ei kannata kirjoittaa. Olemme tämän kaiken lisäksi koonneet muutaman vinkin siitä, kuinka valita paras kuva profiilissa näytettäväksi. Ottaen huomioon sen, että voit ladata maksimissaan 24 valokuvaa profiiliisi, on tärkeää varmistua siitä, että ne ovat juuri oikeanlaisia! Olisi hyvä varmistua esimerkiksi siitä, että kuvasi ovat laadukkaita ja oikean kokoisia.

Ota myös selvää, etteivät kuvasi riko vaatimuksiamme vältettävistä aiheista. Mikä tahansa epäsiveellinen, tai loukkaava kuva poistetaan sivustolta. Jos epäröit, ole hyvä ja lue ohjeistuksemme kokonaisuudessaan täältä.

Tietoa kirjoittajasta: EliittiKumppanin verkkotoimitus

EliittiKumppanin verkkotoimituksen tiimi kirjoittaa ajankohtaisia artikkeleita nettideittailusta, sinkkuelämästä ja parisuhteista.

Katso lisää artikkeleita EliittiKumppanin verkkotoimitus