Olen:
Vahvista sukupuolesi.
Syötä voimassa oleva sähköpostiosoite.
Syötä oikea salasana.
« Palaa edelliseen vaiheeseen
Miksi me
13M
Kokonaisjäsenmäärä

Eliittikumppanissa ja sen sisarsivustoilla yli 13 milj. jäsentä!

N/M
52% naisia, 48% miehiä

Lähes yhtä suuri määrä miehiä ja naisia!

100%
Profiilien tarkastus

Kaikki profiilit tarkastetaan = laadukas ja turvallinen!

Miksi valita Eliittikumppani kaikista treffipalveluista?

Miksi Eliittikumppani

Oikean nettitreffipalvelun valitseminen on tärkeää, kun haluaa löytää juuri itselleen sopivaa seuraa. Eli miksi sinun pitäisi valita Eliittikumppani? Lue alta 3 pääsyytä valita meidät jonkin muun palvelun sijaan.Miksi Eliittikumppani

Jos olet liittymässä deittipalveluun, punnitset takuulla eri sivustoja ja palveluja ennen valintaasi. Tai kenties olet jo kokeillut jotakin sivustoja ilman toivottua tulosta?

Me Eliittikumppanissa haluamme tarjota tasokkaan ja turvallisen ympäristön tavata vakavaa parisuhdetta etsiviä sinkkuja.

Eliittikumppanissa ei ole kyse tuloista tai titteleistä, vaan siitä, että sinkkumme ovat tosissaan etsimässä juuri itselleen sopivaa kumppania. Parisuhde ja rakkaus ovat elämän tärkeimpiä asioita, joten miksi et panostaisi niihin asianmukaisella tavalla?

Eliittikumppani tarjoaa oikeasti sopivia kumppaniehdokkaita

Eliittikumppanissa on käytössä persoonallisuustesti, jonka avulla ehdotamme juuri sinulle sopivia kumppaniehdokkaita. Testiä täyttäessä ehkä myös opit lisää itsestäsi ja asioista, joita kannattaa huomioida seuranhaussa.

Persoonallisuustestiin pohjautuva deittipalvelu on myös kätevä silloin, jos olet kiireinen, etkä kerkeä selailemaan satoja deittiprofiileja ja käymään treffeillä sellaisten sinkkujen kanssa, joissa kanssa juttu ei luista ollenkaan. Persoonallisuustestin ja kriteerien asettamisella nostat todennäköisyyksiä sille, että tapaat juuri sinulle sopivan kumppanin.

Rekisteröidy

Neuvoja sinkkuelämään ja parisuhteeseen

Emme ole vain jonkin ison uutissivuston kylkeen perustettu deittipalsta, vaan meidän päätyömme on nimenomaan saattaa sinkkuja yhteen. Sivustollamme annamme vinkkejä seuranhakuun erilaisten artikkelien muodossa, sekä meillä on ihan täysipäiväisenä työntekijänä psykologi, joka auttaa meitä opastamaan asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla.

Vaikka parisuhteet eivät ole sen syvällisempää tiedettä, pyrimme silti tarjoamaan tutkimuksiin pohjautuvia tietoja, jotta sinun seuranhakusi sujuu parhaalla mahdollisella tavalla. Haluamme myös auttaa sinua välttämään ne yleisimmät virheet nettitreffeillä.

Palvelu, joka on sinua varten

Asiakaspalvelumme tarkistaa jokaisen profiilin, jotta palvelu pysyy turvallisena, ja jossa huijarit tai häiriköt eivät pääse häiritsemään seuranhakuasi.

Myös palvelun turvallisuus ja sinun yksityisyytesi on meille ehdottoman tärkeää. Nettisivustomme yhteys on SSL-suojattu, joka pitää tietosi turvassa hakkereilta. Tarjoamme myös mahdollisuutta tunnistautua henkilöllisyystodistuksella, jolloin annat vielä luotettavamman kuvan profiilistasi muille sinkuille.

Eliittikumppani on siis ammattimainen täyden palvelun deittisivusto, jossa tavoitteemme on sinun onnistuminen ja se, että sinä löydät elämääsi uuden rakkaan!

Voit aloittaa tästä täyttämällä persoonallisuustestin ja tutustua ensin ilmaiseksi palveluumme!

Tietoa kirjoittajasta: EliittiKumppanin verkkotoimitus

EliittiKumppanin verkkotoimituksen tiimi kirjoittaa ajankohtaisia artikkeleita nettideittailusta, sinkkuelämästä ja parisuhteista.

Katso lisää artikkeleita EliittiKumppanin verkkotoimitus