“Mitä jos..” -toiminto Eliittikumppanissa

Mitä jos

Yksi Premium-jäsenyyden hyödyistä on Eliittikumppanin “Mitä jos..” -toiminto. Se on mahtava tapa tutustua jopa kahteenkymmeneen sinua mahdollisesti kiinnostavaan sinkkuun enemmän päivässä. Haluaisitko tietää lisää? Tässä on kaikki, mitä sinun pitää tietää “Mitä jos..” -toiminnosta.

On olemassa sellainen sanonta, että vaihtelu virkistää. Jos etsit päivittäisiä kumppaniehdokkaitasi laajempaa valikoimaa paikallisista sinkuista, silloin “Mitä jos” -osio pitäisi olla juuri oikea sinulle. Nämä kumppaniehdokkaat ovat ihmisiä, joiden uskomme silti olevan hienoja potentiaalisia kumppaneita, mutta jotka eivät osu yksiin yhteen sinun asettamaasi avainkriteeriin.

Kuvittele tällainen skenaario: Antti on hieno mies. Hän vastaa kriteereitäsi täydellisesti, paitsi että hän on 175 cm pitkä, ja sinä olet ilmoittanut, että et ole kiinnostunut alle 180 senttisistä miehistä. Antti parka, häneltä on nyt kielletty mahdollisuus tavata sinut vain muutaman senttimetrin tähden. Mutta “Mitä jos..” -toiminto antaa sinulle ja Antille mahdollisuuden. Yliviivaamalla vain yhden kriteerin, sinulle on mahdollista tavata paljon sinkkuja, jotka eivät ole ”ihan” täydellisiä mutta jotka voisivat silti olla ”Se Oikea”.

Sinun kumppaniehdotuksesi vs. “Mitä jos..”

Eliittikumppanissa tarjoamme virtaviivaista treffailupalvelua. Toisin sanoen ne 3-7 kumppaniehdokasta, jotka lähetämme sinulle päivittäin, ovat ensisijaiset valintamme sinulle. Olemme melko varmoja siitä, että nämä ehdokkaat antavat sinulle parhaan mahdollisuuden pyrkimyksessäsi kestävään parisuhteeseen.

Nämä ehdokkaat perustuvat moneen tärkeään kriteeriin. Me otamme huomioon luonteittenne yhteensopivuuden (tämä tieto perustuu sinun personaallisuustestiisi), sinun koulutustasosi, paikkakuntasi, ja muut asettamasi ehdot. Tarjoamalla sinulle rajoitetun määrän potentiaalisia kumppaneita toivomme, että pystyt ajan kanssa tutustumaan parhaisiin ehdokkaisiisi. Toivomme myös, että käytät vain vähän aikaa sellaisiin osumiin, jotka eivät ole sinulle parhaita mahdollisia kumppaneita.

Jos ja kun sinulla on vähän enemmän aikaa, miksi et tarkistaisi keitä ihmisiä on listattuna “Mitä jos..” -sivulla? Koska nämä sinkut vain vähän heittävät kriteereistäsi, emme voi kutsua heitä huonoiksi osumiksi. He eivät vain ole täydellisiä kumppaniehdokkaita.

Itse asiassa, sinun “Mitä jos..” -osumillasi on omat hyvät puolensa. Niillä on kyky yllättää sinut. Jos kaikki menee hyvin, ne voivat laittaa sinut arvioimaan kriteereitäsi uuteen järjestykseen uuden kumppanin etsimisessä. Vaikka siellä on muutama profiilia joista sinulle pakollisia kriteereitä puuttuu, kannattaa ne silti katsoa!

Lue myös: 5 vinkkiä seuranhakuun netissä

Kaavojen rikkominen

Tuntuuko sinusta koskaan siltä, että et oikeasti tiedä mitä haluat parisuhteelta? Yksi periaate “Mitä jos” -toiminnon takana on se, että joskus ajatuksemme siitä, mitä toivomme parisuhteelta, on liian kapea. Tässä sinulla on mahdollisuus hieman laajentaa ajatusmaailmaasi. Ehkä sinulla on tietynlainen ihmistyyppi, josta olet kiinnostunut. Tai esimerkiksi, jos sinulla saattaisikin olla ongelmia parisuhteen ylläpitämisessä. Miksi et siinä tapauksessa kokeilisi jotain hieman erilaista? Tämä on sitä mitä tarkoitamme, kun puhumme kaavojen rikkomisesta.

Paras tapa rikkoa kaavat on “Mitä jos” -listaus vaihtoehtoisista kumppaniehdokkaista voi tarjota sinulle jopa 20 sinkkua enemmän päivittäin. Voit olla varma kahdesta asiasta: ensimmäiseksi siitä, että Eliittikumppanin jäsenet ovat kaikki täällä samalla asialla- kestävää rakkautta etsimässä. Toiseksi voit olla varma siitä, että läheltä liippaavien osumien kanssa sinulla on paljon yhteistä.

Eliittikumppani on turvallinen ja riskitön ympäristö, jossa voit kokeilla näitä toimintoja. Sinulle on olemassa mahdollisuus mahtavaan palkintoon – elämäsi rakkaus voi odottaa sinua “Mitä jos” -sivulla. Joten, kun rakkauselämäsi kaipaa villiä korttia, tiedät tasan tarkkaan mistä aloittaa!

Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää “Mitä jos” -toiminnosta, älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalvelutiimiimme.

Tietoa kirjoittajasta: EliittiKumppanin verkkotoimitus

EliittiKumppanin verkkotoimituksen tiimi kirjoittaa ajankohtaisia artikkeleita nettideittailusta, sinkkuelämästä ja parisuhteista.

Katso lisää artikkeleita EliittiKumppanin verkkotoimitus