Kirjoittanut: ELIITTIKUMPPANIn verkkotoimitus
808

Henkilöllisyyden todentaminen profiilissa

Tunnistautuminen
Yksi monista Premium-jäsenyyden hyödyistä on henkilöllisyyden todentamis -ominaisuutemme. Se kertoo muille käyttäjille, että olemme tarkistaneet henkilöllisyytesi. Tämä pieni muodollinen varmistus on meidän tapamme todistaa kumppaniehdokkaillesi, että olet se kuka sanot olevasi.

Meidän tutkimuksemme näyttää sen, että seuranhaussa jäsenemme arvostavat ennen kaikkea rehellisyyttä. Henkilöllisyyden todentamisen ansiosta kumppaniehdokkaasi voivat tuntea olonsa varmemmaksi kun ottavat sinuun yhteyttä. Yksinkertaistettuna: kun kerran olet todentanut henkilöllisyytesi meidän kanssamme, on todennäköistä, että huomaat viestien lukumäärän viestilaatikossasi lisääntyneen!

Onko sinulla kysyttävää siitä, miten tämä kaikki toimii? Tässä on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää henkilöllisyyden todentamisesta...

 

Miten henkilöllisyyteni todentaminen toimii?

Olemme tehneet henkilöllisyytesi todentamisen niin yksinkertaiseksi kuin mahdollista. Sinun tarvitsee vain lähettää meille kopio (tai hyvälaatuinen kuva) henkilöllisyyskorttisi etu- ja takaosasta. Voit lähettää nämä asiakaspalvelutiimillemme sähköpostilla, tai lähettää postitse yhdessä turvakoodisi kanssa. Myös passi ja ajokortti luetaan hyväksyttäviksi henkilöllisyyskorteiksi.

Eliittikumppanin asiakaspalvelutiimi prosessoi tietosi 24 tunnin sisällä tietojen saapumisesta, ja lähettää sinulle vahvistuksen sähköpostiin kun kaikki on valmista. Seuraavaksi profiiliisi lisätään 'ID Verified'-ikoni. Yksityisyytesi on tärkeää meille, joten mielenrauhasi turvaamiseksi me takaamme, että mikään henkilöllisyydestäsi meille antamasi tieto ei koskaan tule julkaistuksi, tai tule muille käyttäjille nähtäväksi.

Lue myös: 4 vinkkiä hyvään deittiprofiiliin

 

Miten minä hyödyn henkilöllisyyden todentamisesta?

Todellinen hyöty henkilöllisyyden todentamisessa on se, mitä se tekee kumppaniehdotuksillesi. Luottamus on tärkeää missä tahansa ihmissuhteessa.

Varmistamalla tulevaisuuden kumppanillesi, että olet aito heti ensivaikutelmista lähtien, tarkoittaa sitä, että olet aloittamassa sillä tavalla, millä aiot myös jatkaa. Henkilöllisyyden todentaminen antaa myös hyvän mielikuvan avoimuudestasi, ja se voi lisätä potentiaalisen kumppanisi kiinnostustasoa. Sen takia me sanomme, että voit odottaa huomaavasi piikin vastaanottamissasi viesteissä.

Henkilöllisyyden todentaminen myös auttaa sinua erottumaan joukosta. Jos olet panostanut asiaan niin paljon, että olet todentanut henkilöllisyytesikin, ihmiset huomaavat että otat tämän asian tosissasi. Eli se antaa kumppaniehdokkaillesi yhden syyn lisää ottaa sinuun yhteyttä!

Lue myös: Tällaisia ovat Eliittikumppanin jäsenet

 

Ettekö tarkista jäsenten profiilit jokatapauksessa?

Olemme hyvin ylpeitä siitä, että asiakaspalvelutiimimme perehtyy manuaalisesti jokaisen sivustollamme olevan profiilin tarkistamiseen. Se on meidän tapamme varmistaa jäsentemme turvallisuus. Olemme varmoja siitä, että kaikkien uusien jäsenten profiilit ovat sellaisten henkilöitten, jotka aidosti etsivät rakkautta. Tällöin emme usko, että kenelläkään sivustomme jäsenellä olisi pahoja taka-ajatuksia.

Tämä ei kuitenkaan ole sama asia, kuin henkilöllisyyden todentaminen. Ajattele niin, että henkilöllisyyden todentaminen on yksi luottamuksen lisämuoto, mikä on erityisen tärkeää, kun haluat tavata kumppaniehdokkaasi henkilökohtaisesti. Jos me voimme olla varmoja aitoudestasi, niin voi olla myös kumppaniehdokkaasi!

Lue myös: 50+ sinkut haku päällä!

 

Mitä tapahtuu jos en todenna henkilöllisyyttäni?

Jos jostain syystä et halua todentaa kanssamme henkilöllisyyttäsi, sinulla ei ole mitään velvollisuutta tehdäkään niin. Sinun Premium-jäsenyytesi Eliittikumppanissa asettaa sinut joka tapauksessa hyvään asemaan löytää oma kumppani netistä.

Joten mitään ei erityisesti tapahdu, jos et todenna henkilöllisyyttäsi, paitsi että joku sinun kumppaniehdokkaistasi voi päätyä siihen, ettei otakaan sinuun yhteyttä. Me kuitenkin suosittelemme sitä, koska haluamme, että sinä ja kumppaniehdokkaasi hyödytte palvelustamme mahdollisimman paljon.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä liittyen henkilöllisyyden todentamiseen, tai mistä tahansa muusta sivustomme toiminnoista, älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalvelutiimiimme.

Kommentit