Tietosuojakäytäntö Eliittikumppani-sovellukselle

Sopivan kumppanin löytäminen vaatii henkilökohtaisten tietojesi keräämistä, prosessointia ja käyttämistä. Koska otamme kumppaninhakusi vakavasti, tietosi suojaaminen ja vastuullinen käyttö ovat lähellä sydäntämme.

Haluamme kertoa mitä henkilökohtaisia tietoja prosessoimme, mihin tarkoitukseen, sekä missä muodossa, kun käytät Eliittikumppani-sovellusta mobiililaitteella.

Sisältö

1. Henkilökohtaisten Tietojen Suojaaminen
2. Tietojen Kerääminen, Prosessointi ja Käyttäminen

2.1 Tietojen Kerääminen Kun Lataat ja Asennat Sovelluksen
2.2 Tietojen Kerääminen Kun Käytät Sovellusta Ilman rekisteröitymistä
2.3 Tietojen Kerääminen Kun Rekisteröidyt ja Käytät Sovellusta

3. Tietojen Kerääminen ja Prosessointi Kun Käytät Eri Toimintoja

3.1 Viestittely
3.2 Profiili vierailijat
3.3 Kumppaniehdokkaat
3.4 "Tykkää"-toiminto
3.5 Push-ilmoitukset

4. Pyydetyt luvanannot

4.1 Android Käyttöjärjestelmä (valmistajat kuten Samsung, HTC, Sony, LG)

4.1.1 Puhelimen tilan ja identiteetin lukeminen
4.1.2 Kuvien ja videoiden ottaminen
4.1.3 SD-muistisi sisällön muuttaminen, poistaminen ja lukeminen
4.1.4 Käyttäjätilien löytäminen laitteestasi
4.1.5 Täysi tietoverkon käyttö sekä Internet tietojen saaminen
4.1.6 Näytä verkkoyhteydet
4.1.7 Pääsy käynnissä oleviin sovelluksiin
4.1.8 Muut luvanannot

4.2 iOS käyttöjärjestelmä (kuten Apple iPhone ja iPad)

4.2.1 Ilmoitukset / Push-ilmoitukset
4.2.2 Pääsy kameraan
4.2.3 Pääsy tallennettuihin kuviin

5. Push-ilmoitusten säätäminen

5.1 Android käyttöjärjestelmä (valmistajat, kuten Samsung, HTC, Sony, LG)
5.2 iOS käyttöjärjestelmä (kuten Apple iPhone ja iPad)

6. Henkilökohtaisten tietojen jakaminen

7. Henkilökohtaisten tietojen läpikäyminen

8. Oikeus tietoon

9. Tietosuoja

10. Oikeus peruuttamiseen

 

1. Henkilökohtaisten tietojen suojaaminen

Eliittikumppani on vastuullinen Internet verkkopalvelu, joka auttaa sopivan kumppanin etsinnässä.

Eliittikumppani deittisovellusta operoi Affinitas GmbH, Kohlfurter Straße 41/43, 10999 Berlin. Affinitas GmbH on Saksan Liittovaltion Tietosuojalain alainen.

Henkilökohtaisten tietojesi yksityisyys on meille erittäin tärkeä asia. Noudatamme tiukasti Saksan ja Euroopan tietosuojalainsäädäntöä. Liittovaltion tietosuojalain (BDSG) ja telemedialain (TMG) tarkoitus on suojata henkilökohtaiset tietosi. Tähän kuuluu tiedot, jotka voidaan yhdistää henkilöön (esimerkiksi nimi tai sähköpostiosoite). Tiedot, joita ei voi yhdistää tiettyyn tai määriteltävissä olevaan henkilöön, tai vain suhteettoman paljon aikaa, kustannuksia ja työtä käyttäen määriteltävissä olevaan henkilöön, luokitellaan anonyymiksi tiedoksi.

Tarjotaksemme palvelun asiakkaillemme, Eliittikumppani kerää, prosessoi tai käyttää henkilökohtaisia tietoja. Lain säännösten mukaisesti, voimme arvioida profiileja nimimerkin alla markkinointi-, markkinatutkimus, sekä palvelumme parantamistarkoituksiin. Tämä on ainoastaan, jos et ole milloinkaan käyttänyt laillista oikeutta vastustaa tietojesi käyttöä.

Jos sinulla on kysymyksiä tai tiedusteluja liittyen tietosuojaan, niin asiakaspalvelumme on käytettävissä. Saat yhteyden asiakaspalveluun seuraavasti:

Affinitas GmbH
- Eliittikumppani Asiakaspalvelu -
Kohlfurter Straße 41/43
10999 Berlin
Sähköposti: tuki@eliittikumppani.fi

Takaisin sivun alkuun

 

2. Tietojen kerääminen, prosessointi, sekä käyttäminen

Eliittikumppani on laillinen online-kumppaninhakupalvelu, joka käyttää tieteellistä matching-menetelmää tuodakseen pitkäaikaista suhdetta etsiviä ihmisiä yhteen. Tarjotaksemme tämän palvelun, käytämme useita henkilökohtaisia tietoja. Monissa tapauksissa tieto hyödynnetään käyttäen salanimiä tai nimettömänä. Haluamme kertoa tarvittavat tiedot alla.

Takaisin sivun alkuun

 

2.1 Tietojen kerääminen kun lataat ja asennat sovelluksen

Jotta voit ladata ja asentaa meidän sovelluksen sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, Apple AppStore), täytyy sinun ensin rekisteröityä vastaavien tarjoajien käyttäjäksi näin saaden käyttäjätilin ja tehden vastaavan käyttäjäsopimuksen. Meillä ei ole vaikutusta tähän, ja emme ole osapuolena tässä käyttäjäsopimuksessa. Kun lataat ja asennat sovelluksen, tähän tarvittavat tiedot lähetetään kyseiseen sovelluskauppaan; erityisesti käyttäjätunnus, sähköpostiosoitteesi, turvakoodi, lataamisen kellonaika, maksutiedot, ja yksittäinen laitekoodi. Meillä ei ole vaikutusta tähän tiedonkeruuseen, emmekä ole vastuussa siitä. Käsittelemme toimitetut tiedot ainoastaan, ja vain siinä määrin kuin on tarpeen sovelluksen lataamiseen ja asentamiseen mobiililaitteellesi (esimerkiksi älypuhelin tai tabletti). Lisäksi tietoja ei tallenneta jälkikäteen.

Takaisin sivun alkuun

 

2.2 Tietojen kerääminen kun käytät sovellusta ilman rekisteröitymistä

Kun sovellus on käytössä, seuraavat tekniset tiedot kaapataan, mahdollistaaksemme sovelluksen toiminnot; mobiililaitteesi kerää tiedot automaattisesti ja lähettää ne meille:

• Tiedot mobiililaitteesta
• Laitekoodi (käyttäjäkohtainen Affinitas tunnus)
• Tiedot käyttöjärjestelmästä
• Affinitas käyttäjäkohtainen laitteen tunnistaja (UDID)
• Apple iOS tunnistaja mainostajille (IDFA)

Näitä tietoja käytetään vianmääritykseen, ja arvioidaan nimettöminä tilastointia varten, jotta voimme optimoida tarjontaamme.

Takaisin sivun alkuun

 

2.3 Tietojen kerääminen kun rekisteröidyt ja käytät sovellusta

Käyttääksesi Eliittikumppanin Yleisissä Sopimusehdoissa tarkemmin kuvailtua palvelua, tarvitsemme joitain henkilökohtaisia tietoja, jotka kerätään osana rekisteröitymistä. Voit nyt rekisteröityä sovelluksemme kautta, valitsemalla "Rekisteröidy ilmaiseksi". Lisätietoja tiedonkäsittelystä sivullamme löydät Eliittikumppanin tietosuojakäytännöstä.

Rekisteröitymisen jälkeen, kun kirjaudut sisään sovellukseen voit lähettää viestejä muille Eliittikumppani jäsenille, katsella kumppaniehdotuksia tai ladata kuvia. Jotkin näistä ominaisuuksista on varattu Premium-jäsenille. Kun käytät sovellusta rekisteröitymiseen, keräämme tiedot, jotka annat meille (esimerkiksi täyttämällä vastaaviin kenttiin tai aktivoimalla valintaruudun). Tämä tarkoittaa esimerkiksi tiedot kuten:

• Käyttäjätunnus
• Viestien sisältö
• Kanssakäyminen muiden jäsenien kanssa (esim. tykkäykset ja hymyt)
• Ladatut kuvat

Takaisin sivun alkuun

3. Tietojen kerääminen ja prosessointi kun käytät eri toimintoja

3.1 Viestittely

Muut Eliittikumppani jäsenet voivat kirjoittaa viestejä sinulle, mutta Eliittikumppani EI anna henkilökohtaisia tietoja muille. Viestit toimitetaan ainoastaan Eliittikumppanin postilaatikkoon kautta. Voit poistaa ei-toivotut henkilöt, jolloin he eivät voi enää olla yhteydessä sinuun.

Takaisin sivun alkuun

 

3.2 Profiili vierailijat

Muut jäsenet voivat nähdä, kun olet käynyt heidän profiilisivulla. Samoin voit myös nähdä, ketkä jäsenet ovat vierailleet profiilissasi. Sovelluksessa tämä ominaisuus on saatavilla vain Premium-jäsenille. Premium-jäsenet voivat myös nähdä kuvat, joita lataat Eliittikumppani-profiiliisi.

Takaisin sivun alkuun

 

3.3 Kumppaniehdokkaat

Profiiliasi tietoineen ja ladattuine kuvineen ehdotetaan muille jäsenille matching-menetelmän myötä. Samoin myös sinä saat kumppaniehdokkaita. Voit päättää haluatko saada kumppaniehdotuksia ja ehdotetaanko sinua muille säätämällä käyttäjäasetuksia verkkosivuiltamme. Löydät lisätietoa tietosuojakäytännöstä sivuiltamme.

Takaisin sivun alkuun

 

3.4 "Tykkää"-toiminto

Muiden jäsenten profiileissa on "Tykkää"-painikkeita, joita voit klikata. Käyttämällä "Tykkää"-ominaisuutta, voit klikkauksella ilmaista, että pidät kyseisen jäsenen profiilitekstistä tai kuvista. Tämän seurauksena kyseinen jäsen saa ilmoituksen tykkäyksestä.

Takaisin sivun alkuun

 

3.5 Push-ilmoitukset

Sovellus ilmoittaa tietyistä tapahtumista tai aiheista, kuten saapuneista viesteistä tai hymyistä muilta käyttäjiltä, vaikka et aktiivisesti käytä sovellusta.

Tarjotaksemme push-ilmoitukset, käytämme Applen push-ilmoitus palvelua (iOS) tai Googlen CD2M palvelu (Android). Nämä palvelut ovat osa standardia toimivuutta mobiilikäyttöjärjestelmillä, kuten Apple (iOS) ja Google (Android), ja voidaan konfiguroida laitteen järjestelmäasetuksista. Jotta Push-ilmoitukset toimivat mobiililaitteellasi, meidän täytyy kerätä Device Token -tunnus (iOS) tai rekisteröintitunnus (Android), jonka Apple tai Google generoi automaattisesti sovellusta käytettäessä. Tunnistetta, kuten sähköpostiosoitetta tai puhelinnumeroa, käytetään tunnistamaan oikea vastaanottaja. Löydämme tunnuksesi vain, jos annat sovellukselle luvan näyttää push-ilmoitukset. Näyttääksesi push-ilmoitukset mobiililaitteellasi, lähetämme viestin sisällön yhdessä tunnuksesi kanssa salatussa muodossa Applelle tai Googlelle. He puolestaan käyttävät tunnustasi välittääkseen viestin salattuna mobiililaitteeseen.

Jos et halua tätä toimintoa sovellukseen, voit ottaa sen pois käytöstä laiteasetuksissa. Lisätietoja push-ilmoituksista ja asetuksista, katso kohta 5.

Takaisin sivun alkuun

 

4. Pyydetyt luvanannot

Joitakin toimintoja varten sovelluksen on käytettävä tiettyjä palveluja ja tietoja mobiililaitteellasi. Riippuen siitä, mitä mobiilikäyttöjärjestelmää käytät, tämä osittain edellyttää nimenomaista käyttölupaa.

Alla kerromme mobiilikäyttöjärjestelmäkohtaisesti mitä oikeuksia pyydetään ja minkälaisia toimintoja varten nämä oikeudet ovat tarpeen.

Takaisin sivun alkuun

 

4.1 Android Käyttöjärjestelmä (monet valmistajat kuten Samsung, HTC, Sony, LG)

4.1.1 Puhelimen tilan ja identiteetin lukeminen

Asennuksen aikana pyydetään lupa "Lue puhelimen tila ja identiteetti". Tämän valtuutuksen myötä annat sovelluksen havaita että soitat tai vastaanotat puhelua, keskeyttääkseen sovelluksen toiminnan. Tämän toiminnon avulla tunnistamme laitteesi mallin ja käyttöjärjestelmän version näyttääksemme Eliittikumppani-sisällön oikein.

Takaisin sivun alkuun

 

4.1.2 Kuvien ja videoiden ottaminen

Asennuksen aikana pyydetään lupa "Tallenna kuvat ja videot". Tämän valtuutuksen myötä annat sovellukselle luvan käyttää kameraasi niin, että voit klikata "Lisää kuva" (ja valitse "Ota kuva"), jotta voit ottaa kuvia ja saada muiden käyttäjien nähtäville.

Takaisin sivun alkuun

 

4.1.3 SD-muistisi sisällön muuttaminen, poistaminen ja lukeminen

Asennuksen aikana pyydetään luvat "Muuta tai poista SD-muistin sisältöä" ja "SD-muistin sisältö". Näiden lupien myötä annat sovellukselle pääsyn SD-muistiin mobiililaitteellasi. Tämä mahdollistaa sovelluksen asetusten (esimerkiksi, jos haluat saada push-ilmoituksia) tallentamisen SD-muistille. Esimerkiksi, jos haluat saada push-ilmoituksia.

Takaisin sivun alkuun

 

4.1.4 Käyttäjätilien löytäminen laitteeltasi

Asennuksen aikana pyydetään lupa "Löydä laitteelta käyttäjätilit". Tämän toiminnon avulla sovellus noutaa listan tunnetuista käyttäjätileistä puhelimessasi. Tämä mahdollistaa sovelluksen muodostamisen yhteyden muihin palveluihin. Tämä ei anna sovellukselle pääsyä salasanoihin.

Takaisin sivun alkuun

 

4.1.5 Täysi tietoverkon käyttö sekä Internet tietojen saaminen

Asennuksen aikana pyydetään luvat "Hanki Internet tiedot" ja "Täysi tietoverkon käyttö". Näillä luvilla annat sovelluksen automaattisesti ladata sisältöä Internetistä, joka on tarkoitus näyttää sovelluksessa tai jota tarvitaan yksittäisten toimintojen avaamiseen (esimerkiksi kumppaniehdotuksien näyttäminen "Omassa profiilissa"). Yksittäisillä sivuilla ei ole teknistä rajoitusta.

Takaisin sivun alkuun

 

4.1.6 Näytä verkkoyhteydet

Asennuksen aikana pyydetään lupa "Näytä verkkoyhteydet". Tämän valtuutuksen myötä annat sovelluksen määrittää, onko Internet-yhteys WLAN-verkon kautta vai mobiiliyhteydellä (GPRS, 3G, LTE). Tämä voi määrittää voiko tiettyjä elementtejä sovelluksen sisällä ottaa käyttöön toiveesi mukaisesti.

Takaisin sivun alkuun

 

4.1.7 Pääsy käynnissä oleviin sovelluksiin

Asennuksen aikana pyydetään lupa "Pääsy käynnissä oleviin sovelluksiin". Tämän valtuutuksen myötä sovellus saa tiedot muista sovelluksista, jotka ovat tällä hetkellä päällä, tai joita on hiljattain käytetty. Tätä toimintoa käytetään push-ilmoitusten lähettämiseen.

Takaisin sivun alkuun

 

4.1.8 Muut luvanannot

Lopuksi pyydetään luvat: "Deaktivoi valmiustila", "Säädä värinähälytys", ja "salli pitkät lähetykset". Nämä luvat liittyvät teknisiin prosesseihin joita tarvitaan sovelluksen toimintoihin. Nämä prosessit eivät kerää tai käsittele henkilötietoja.

Takaisin sivun alkuun

 

4.2 iOS käyttöjärjestelmä (kuten Apple iPhone and iPad)

4.2.1 Ilmoitukset / Push-ilmoitukset

Jos hyväksyt, että Eliittikumppani voi lähettää push-ilmoituksia, annat sovelluksen käyttää push-ilmoituksia ilmoittaakseen tietyistä tapahtumista ja aiheista. Tämä toiminto on aktiivinen, vaikka et ole käynnistänyt sovellusta. Hälytykset voivat olla ääniä, viestejä (esimerkiksi bannerit näytöllä) ja / tai symbolimerkki (kuva tai numeron sovelluksen kuvakkeessa).

Takaisin sivun alkuun

 

4.2.2 Pääsy kameraan

Jos hyväksyt, että Eliittikumppani voi käyttää kameraa, annat sovellukselle luvan valokuvien ottamiseen "Ota kuva"-toiminnolla (ja sitten valitsemalla "Ota kuva"), näin asettaen kuvan muiden käyttäjien nähtäväksi.

Takaisin sivun alkuun

 

4.2.3 Pääsy tallennettuihin kuviin

Jos hyväksyt, että Eliittikumppanilla on oikeus valokuvagalleriaasi, annat sovelluksen käyttää tallennettuja kuvia. Voit valita valokuvia toiminnolla "Ota kuva" (valitse "Valitse kuva albumista") ja näin asetat kuvan näkyville muille käyttäjille.

Takaisin sivun alkuun

 

5. Push-ilmoitusten säätäminen

Push-ilmoitukset ilmoittavat tietyistä tapahtumista ja aiheista (esimerkiksi, jos saat viestejä muilta käyttäjiltä), vaikka et ole käynnistänyt sovellusta. Tätä varten sinun täytyy vastata sovelluksessa "Salli" kysymykseen voiko Eliittikumppani lähettää sinulle push-ilmoituksia. Saat tämän pyynnön, kun avaat sovelluksen ensimmäistä kertaa ja kirjaudut sisään.

Voit aktivoida tai poistaa push-ilmoitukset sovelluksen kautta. Voit tehdä tämän avaamalla "Asetukset"-valikko ja valitse kohde "Push-ilmoitukset." Asetuksesta riippuen valitse joko "Aktivoi push-ilmoitukset" tai "Poista push-ilmoitukset". Jos olet onnistuneesti ottanut käyttöön push-ilmoitukset tai poistanut ne, saat siitä vahvistusviestin.

Takaisin sivun alkuun

 

5.1 Android käyttöjärjestelmä (monet valmistajat, kuten Samsung, HTC, Sony, LG)

Android -käyttöjärjestelmässä voit kytkeä push-ilmoitukset päälle tai pois järjestelmän asetuksista. Voit tehdä tämän avaamalla "Asetukset" laitteesi päävalikosta ja valitse sieltä "Sovellukset". Sieltä löydät yleiskatsauksen kaikista sovelluksista, jotka on asennettu laitteeseesi. Valitse Eliittikumppani-sovellus. Voit kytkeä push-ilmoitukset päälle tai pois päältä valintaruudusta "Näytä ilmoitukset." Termit voivat vaihdella hieman riippuen Android-versiosta.

Takaisin sivun alkuun

 

5.2 iOS käyttöjärjestelmä (kuten Apple iPhone ja iPad)

iOS-käyttöjärjestelmässä voit myös kytkeä push-ilmoitukset päälle tai pois "Järjestelmäasetuksissa". Tämä tehdään avaamalla iOS "Asetukset" ja valitse "Ilmoitukset". Seuraavassa valikossa löydät yleiskatsauksen kaikista sovelluksista, jotka on asennettu laitteeseen ja jotka käyttävät push-ilmoituksia. Valitsemalla Eliittikumppani-sovelluksen, voit kytkeä push-ilmoitukset käyttöön tai pois käytöstä.

Takaisin sivun alkuun

 

6. Henkilökohtaisten tietojen jakaminen

Kun välitämme tietoja muille jäsenille, se tapahtuu ainoastaan liittyen valitsemaasi käyttäjätunnukseen. Emme anna missään tapauksessa muille jäsenille henkilökohtaisia yhteystietojasi (esim. koko nimeä, osoitetta tai sähköpostiosoitetta). Yhteydenotot Eliittikumppanissa tapahtuvat ainoastaan palvelun sisäisen postilaatikkosi kautta, joten voit itse päättää, kenelle annat henkilökohtaisia tietojasi. Jotkut tiedot, jotka annat rekisteröityessäsi palveluun, näkyvät muille jäsenille. Näitä tietoja ovat ikä, sukupuoli, pituus, etninen tausta, uskonto, ammatti, tupakointitottumukset sekä lapsitoive.

Henkilötietoja ei myydä, ja ne luovutetaan kolmansille osapuolille ainoastaan, jos se on tarpeellista palvelun suorittamisen kannalta (esimerkiksi maksun suorittaminen maksullisissa jäsenyyksissä), olet antanut meille tähän nimenomaan luvan, tai paljastaminen on määrätty tai sallittu asiaa koskevien laillisten säännösten pohjalta (esimerkiksi jos meidän tulee noudattaa pyyntöä valtion tutkimus- tai turvallisuusviranomaiselta). Yleiskatsaus mahdollisista kolmansista osapuolista löytyy meidän tietosuojakäytännöstä.

Apollo Solutions Ltd., Informatics Park, La Tour Koenig, Pointe aux Sables, Mauritius ("Apollo Solutions") tarkastaa Eliittikumppanin jäsenten lataamia kuvia ja toteaa niiden aitouden taatakseen palvelun korkean laadun ja suojellakseen asiakkaitamme väärinkäytöltä. Koska tietosuojalait ovat EU:n ulkopuolella löyhempiä kuin EU:ssa, Apollo Solutions on sitoutunut noudattamaan EU-komission laatimaa sopimusta henkilökohtaisten tietojen käsittelystä kolmansissa maissa. Sopimus takaa tietojen käsittelyn EU:n vaatimusten mukaisesti, joten henkilökohtaiset tietosi ovat täydellisesti suojattu

Takaisin sivun alkuun

 

7. Henkilökohtaisten tietojen läpikäyminen

Suojellaksemme asiakkaitamme henkilöiltä, jotka käyttävät Eliittikumppani-palvelua väärin, analysoimme ilman lain vaatimaa pakkoa erilaisten automaattisten seurantamenetelmien sekä asiakaspalvelumme tekemien pistokokeiden avulla sivustolla tapahtuvaa toimintaa. Voimme sulkea epäilyttävien jäsenten profiilin kokonaan tai osittain.

Eliittikumppani pidättää oikeuden suodattaa viestejä automaattisesti. Suodatin hakee asiakkaiden viesteistä sanoja ja sanojen yhdistelmiä, jotka ovat lain tai Eliittikumppanin Yleisten Sopimusehtojen vastaisia. Esimerkiksi suodatamme pornografisia ja yksiselitteisen loukkaavia ilmauksia jäsentemme suojelemiseksi. Käytämme Anti-Huijaus-Skannauksia suojellaksemme jäseniämme internet-huijareilta.

Yleisistä sopimusehdoista voit lukea oikeudelliset toimet, joihin ryhdymme, mikäli epäilemme Eliittikumppanin palvelun väärinkäyttöä. Eliittikumppani voi myös olla välittämättä eteenpäin viestejä, jotka sisältävät suojausmekanismiemme mukaan suurella todennäköisyydellä lain tai Yleisten sopimusehtojen vastaisia ilmauksia. Emme lähetä tällaisissa tapauksissa lähettäjälle tietoa hylätyistä tai välittämättä jääneistä viesteistä.

Takaisin sivun alkuun

8. Oikeus tietoon

Sinulla on oikeus saada tietoa henkilötiedoista ja asetuksista jotka on tallennettu käyttäjätilillesi, ja oikeus tietojen oikaisemiseen tai poistamiseen milloin tahansa.
Huomaathan, että oikeutesi tietojen poistamiseen saattaa olla rajoitettu johtuen laillisista tietojen säilyttämismääräyksistä, joita joudumme noudattamaan.

Tuomioistuimet, rikostutkijat ja muut lain määräämät viranomaiset voivat tarkastella tietojasi tai vaatia niiden luovuttamista.
Tiedustellaksesi, korjataksesi tai poistaaksesi tietojasi voit ottaa yhteyttä seuraavaan osoitteeseen antamalla nimesi, sähköpostiosoitteen, jolla olet rekisteröitynyt Eliittikumppanin palveluun, sekä käyttäjänimesi.
Tietenkin voit myös helposti tarkastaa, muuttaa tai poistaa monia yksityiskohtia käyttäjätilisi kautta.

Takaisin sivun alkuun

 

9. Tietosuoja

Rekisteröitymishetkestä alkaen kaikki tiedot, jotka lähetät meille, lähetetään salattuina. Tämä salaus suojaa tietojen luottamuksellisen vaihtamisen sinun ja web-palvelimemme välillä. Se auttaa esimerkiksi estämään tietojen kaappaamisen. Salaustekniikkana käytämme SSL (Secure Socket Layer), joka on tunnustettu ja laajalti käytetty tekniikka.

Tietokantaamme koskien, kaikki tekniset toimenpiteet on toteutettu säilyttääksemme tietosi suojatussa ympäristössä. Pääsy tietoihisi on sallittu vain muutamalle valitulle työntekijälle ja myönnetään vain laaduntarkkailu-, valitusten tarkistamis-, ja petosten estämistarkoituksiin. Kaikkia työntekijöitämme sitoo sopimus tietosuojan varmistamisesta, ja heidät koulutetaan sen mukaisesti.

Takaisin sivun alkuun

 

10. Oikeus peruuttamiseen

Aina kun käytämme tietoja tarkoitukseen, joka vaatii oman hyväksyntänsä lain määräysten mukaisesti, tulemme pyytää sinulta nimenomaista lupaa ja tallentamaan suostumuksesi.
Voit milloin tahansa peruuttaa suostumuksesi jonka olet antanut ja / tai peruuttaa tietojen tulevat käytöt.

Peruaksesi suostumuksesi tai tehdäksesi kumouksen, riittää että lähetät sähköpostin osoitteeseen joka on kerrottu osiossa 1.
Muista, että jos kumoat tiettyjen tietojen käyttämisen, saattaa olla, että Eliittikumppanin on mahdoton tarjota palveluamme sinulle. Vastaamme mielellämme kysymyksiin koskien tätä.

Takaisin sivun alkuun