Eliittikumppanin työntekijöitä


 

Oletko valmis kasvamaan kanssamme?

Xenia BossowaELIITTIKUMPPANI saattaa yhteen ihmisiä, jotka todella sopivat toisilleen. Oikeiden ihmisten löytäminen on tärkeää myös työelämässä, ja koska ELIITTIKUMPPANI kasvaa jatkuvasti, etsimme joukkoomme aina uusia työntekijöitä. Uskomme vakaasti, että hyvällä työilmapiirillä on suuri merkitys tiimin tehokkuuteen ja täten myös palvelumme laatuun!

 

Työntekijämme arvostavat matalaa hierarkiaamme, avoimien ovien periaatettamme sekä sitä, että jokainen henkilö löytää nopeasti oman projektinsa ja vastuualueensa. ELIITTIKUMPPANIssa työskentelemällä – olit sitten vakituinen työntekijä tai harjoittelija – annat oman tärkeän panoksesi sivustomme menestykselle.

 

Tule osaksi ELIITTIKUMPPANIn ammattitaitoista henkilöstöä, jonka ansiosta olemme yksi Euroopan johtavista kumppaninhakupalveluista!

 

Xenia Bossowa,
Henkilöstöpäällikkö

 


 

Tietoa ELIITTIKUMPPANIsta

ELIITTIKUMPPANI on osa yhtä Euroopan johtavista Internetin seuranhakupalveluista, Affinitas GmbH:ta. Palvelu on tarkoitettu sinkuille, jotka hakevat pitkäaikaista ja sopusointuista parisuhdetta. ELIITTIKUMPPANIn menestys perustuu laajaan persoonallisuustestiin, jonka perusteella käyttäjiä esitellään toisilleen. Affinitas GmbH työllistää tällä hetkellä noin 300 työntekijää Berliinin toimistossaan. Palvelu toimii jo 25 eri maassa: Alankomaat, Australia, Belgia, Chile, Espanja, Etelä-Afrikka, Kanada, Italia, Irlanti, Iso-Britannia, Itävalta, Meksiko, Norja, Puola, Ranska, Ruotsi, Saksa, Slovakia, Suomi, Sveitsi, Tanska, Tšekki, Unkari, Uusi-Seelanti ja Venäjä.

 

Työpaikat

Permanent Positions

Customer Care Agent Finland