Tutkimus: Suomalaiset sinkut ovat avoimia rakkaudelle lomalla

Flirttiopas sinkuille

Berliini, 22.07.2013 – 98% sinkuista voisi kuvitella heittäytyvänsä lomaromanssiin, ja 97% uskoo, että lomalla voi löytää todellisen rakkauden. Internetin deittipalvelu ELIITTIKUMPPANI kysyi 130 suomalaiselta sinkulta heidän lomasuunnitelmistaan.

Kenen kanssa sinkut matkustavat?

Sinkkuja bongaavan on oltava tarkkana, sillä harva sinkku matkustaa yksin. Enemmistö lähtee lomamatkalle ystävien seurassa (64%), perheen kanssa ilmoitti matkailevansa 30%. Ainoastaan 5% sinkuista matkustaa yksin.

Täällä sinkut viettävät lomansa

Sinkkujen lomasuunnitelmissa luonnon helma vei voiton – suomalaiset tuntien ilmeisesti ennen kaikkea mökkeily. 50% naisista ja 48% miehistä ilmoitti lomailevansa luonnon rauhassa. Toiseksi suosituin lomanviettotapa naisilla oli kaupunkiloma (45%), miehet taas suosivat rentoutumista uima-altaalla tai rannalla (36%).

Näin tapaat sinkkuja!

Suomen sinkut ovat sporttisia! Suosituin tapa tutustua uusiin ihmisiin lomalla on liikunnan merkeissä. Se sai sekä naisilta (32%) että miehiltä (37%) eniten kannatusta. Tämän lisäksi naiset lähtivät lomalla baareihin tai klubeille tutustumaan uusiin ihmisiin (27%), miehet taas rannalle tai uima-altaalle (32%).

Flirttailu

Hyvät tavat kunniaan – suomalaiset sinkut luottavat flirttailussa kohteliaisuuksiin! Enemmistö (60%) sekä naisista että miehistä aloittaisi flirttailun sanomalla toiselle kohteliaisuuden. Flirttailu lomalla kannattaa, sillä 98% vastaajista voisi kuvitella kokevansa lomaromanssin. Turhasta ujoudesta flirttailun aloittamisessa kertoo se, että vain 45% on kokenut sen tähän mennessä.

Tietoa kirjoittajasta: EliittiKumppanin verkkotoimitus

EliittiKumppanin verkkotoimituksen tiimi kirjoittaa ajankohtaisia artikkeleita nettideittailusta, sinkkuelämästä ja parisuhteista.

Katso lisää artikkeleita EliittiKumppanin verkkotoimitus