Profiilikuva: Näin valitset täydellisen kuvan

Profiilikuvan valitseminen

Profiilikuvasi on ensimmäinen ulkoinen vaikutelma, jonka kumppaniehdokkaasi saa sinusta. Kiinnitä huomiota seuraaviin asioihin sitä valitessasi.

Profiilillasi on kyllä vierailijoita, mutta kukaan ei lähetä sinulle kontaktipyyntöjä? Myöskään omat yhteydenottosi eivät saa toivomaasi vastakaikua? Ehkä sinun tulisi harkita uutta profiilikuvaa.

Annamme sinulle viisi arvokasta vinkkiä profiilikuvan valintaan. Niiden avulla löydät kuvan, joka nostaa profiilisi uudelle tasolle:

1. Valitse kuva, jossa olet yksin

Onko sinulla kuva, jossa olet häikäisevän hyvännäköinen, mutta keskellä ihmisjoukkoa? Haluatko osoittaa perhepotretillasi, kuinka tärkeitä läheisesi ovat sinulle?

Emme suosittele ryhmäkuvien käyttämistä. Kumppanin haussa on kyse nimenomaan sinusta, eikä perheestäsi tai ystävistäsi. Kuvissasi olevat muut ihmiset varastavat helposti huomion sinusta.

2. Valitse muotokuva

Sinulla saattaa olla kuva itsestäsi jossakin erikoisessa tilanteessa; surffaamassa Karibialla, ratsastamassa kilpahevosella tai hyppäämässä laskuvarjolla. Vaikka nämä kuvat ovat varmasti jännittäviä, sinun tulisi valita profiilikuvaksesi mieluummin muotokuva. Muista, että profiilisi vierailija muodostaa ensivaikutelman sinusta profiilikuvasi perusteella. Hän haluaa nähdä kasvosi, ilmeesi ja silmäsi. Muut asiat ovat sillä hetkellä toisarvoisia.

Vinkkimme: Voit ladata profiilikuvasi lisäksi jopa 23 eri tilanteissa otettua valokuvaa.

3. Ole avoin

Haluat saada profiilisi vierailijan kiinnostumaan sinusta ja ottamaan yhteyttä. Valitse kuva, jossa katsot suoraan kameraan – tämä puhuttelee katsojaa henkilökohtaisemmalla tasolla. Hymy on myös paljon kutsuvampi kuin vakava ilme. Aurinkolasit ja päähineet antavat sen vaikutelman, että haluat peittää kasvosi. Pidättäydy siksi tämänlaisten asusteiden käyttämisestä.

Valitse kuva, jossa kasvosi ovat näkyvissä, olet rento ja hymyilet kameraan katsoen. Tällainen kuva antaa positiivisen ja välittömän vaikutelman.

4. Älä valitse kuvaa, joka herättää vääriä odotuksia

Vaikka kiusaus huijata olisikin suuri ja haluaisit ladata kuvan, jossa olet kymmenen vuotta nuorempi, lihaksikkaampi tai hoikempi, älä anna sille periksi. Loppujen lopuksi haluat kuitenkin löytää kumppanin, joka pitää sinusta juuri sellaisena kuin olet.

Kun valitset kuvan, jossa olet oikeasti itsesi näköinen, sinut on helppo tunnistaa ensitreffeillä ja saat ulkonäöstäsi ehkä jopa kohteliaisuuden. Jos valitset kuvan, joka lupaa enemmän kuin voit loppujen lopuksi tarjota, kumppanisi pettyy ensitapaamisella huolimatta siitä, kuinka huomaavainen ja hurmaava olet.

5. Jos sinulla ei ole sopivaa kuvaa, hanki sellainen

Eikö sinulla ole itsestäsi ajantasaista kuvaa, jossa olet yksin ja katsot hymyillen kameraan? Tai ei ainakaan sellaista, josta itse pitäisit? Pyydä perhettäsi tai ystäviäsi ottamaan sinusta muutama rento kuva. Tai käy valokuvaamossa. Se on vaivan arvoista, koska hyvä profiilikuva kasvattaa mahdollisuuksiasi päästä yhteyteen toisten jäsenten kanssa.

Kannattaa myös kerrata 10 deittisivuston tehovinkkiämme, toimiaksesi deittipalvelussa parhaalla mahdollisella tavalla!

Tietoa kirjoittajasta: EliittiKumppanin verkkotoimitus

EliittiKumppanin verkkotoimituksen tiimi kirjoittaa ajankohtaisia artikkeleita nettideittailusta, sinkkuelämästä ja parisuhteista.

Katso lisää artikkeleita EliittiKumppanin verkkotoimitus