Array

Oulun sinkut - nyt treffeille! | Eliittikumppani
Olen:
Vahvista sukupuolesi.
Syötä voimassa oleva sähköpostiosoite.
Syötä oikea salasana.
« Palaa edelliseen vaiheeseen
Oulun sinkut - löydä seuraa nyt!
13M
Kokonaisjäsenmäärä

Eliittikumppanissa ja sen sisarsivustoilla yli 13 milj. jäsentä!

N/M
52% naisia, 48% miehiä

Lähes yhtä suuri määrä miehiä ja naisia!

100%
Profiilien tarkastus

Kaikki profiilit tarkastetaan = laadukas ja turvallinen!

Oulun sinkut – täällä niitä tapaa!

Oulun sinkut

Oulussa on noin 188 000 asukasta (1.1.2013) ja yli 40 % asuntokunnista on yhden hengen asuntokuntia. Vaikkeivät kaikki yksin asuvat toki sinkkuja olekaan, lienee heitäkin melkoinen määrä. Oulussa on sinkuille monenlaista tekemistä. Kaupunki on tunnettu muun muassa opiskelijoistaan ja tietotekniikastaan, mutta tarjontaa riittää kulttuurin ja urheilunkin saralla.

Ihmisen, joka haluaa tutustua potentiaalisiin kumppaniehdokkaisiin, kannattaa käydä monenlaisissa paikoissa ja tapahtumissa ja iskeä juttua vieraiden kanssa. Lisäksi seuranhakua voi harrastaa nimenomaan sinkuille tarkoitetuissa riennoissa – ja tietenkin netissä.

Oulun kulttuurinälkäiset sinkut

Kulttuurinälkäiset Oulun sinkut suuntaavat muun muassa kaupungin taidemuseoon estetiikasta nauttimaan, Pohjois-Pohjanmaan museoon historiaan tutustumaan, Teatteri Rioon stand-upille nauramaan ja Club Teatriaan keikoille. Myös Tiedekeskus Tietomaa on vierailun arvoinen.

Vielä otollisempia paikkoja uusien ihmisten kohtaamiseen ovat usein tapahtumat. Niissä tunnelma tapaa olla rento eikä juttelua koeta päällekäyvänä. Oulu 187, Ilmakitaransoiton MM-kisat ja sinkkunaisten suosimat Likkojen Lenkin jatkot vetävät väkeä, ja Rotuaarilla järjestetään erilaisia tapahtumia ympäri vuoden.

Erityisen hyvin Oulun sinkut pääsevät tapaamaan toisia sinkkuja toimiessaan vapaaehtoisina eri tapahtumissa. Mikään ei hitsaa porukkaa yhteen kuin kaaos ja karonkat. Ainakin rockfestari Qstock ja Oulun musiikkivideofestivaalit käyttävät vapaaehtoisia ja muistakin tapahtumista kannattaa kysellä.

Oulu hellii urheilun ja liikunnan ystäviä

Urheilun ja liikunnan parista voi toisinaan löytää oululaisia sinkkuja. Oulun Palloseuran, Kärppien ja Lipon ottelut ovat erityisen suosittuja ja tietty yhteenkuuluvuudentunne syntyy kuin itsestään samaa joukkuetta kannattaessa. Älä unohda pienempiäkään lajeja, joiden kannattajajoukosta muodostuu usein tiivis yhteisö.

Oulun sinkut liikkuvat mielellään myös itse, eikä tutustuminen ole kiellettyä. Jutulle voi ryhtyä lenkkipolulla tai kuntosalilla. Näiden lisäksi kannattaa kokeilla tapahtumia, kuten Oulun Tervahiihtoa ja Tervasoutua sekä esimerkiksi Oulun Pyrinnön ja Pohjois-Pohjanmaan Liikunnan järjestämiä ryhmiä. Liikuntakeskus Hukan squashin haasteiltoihin voi tulla ilman paria, ja eritoten seuraa vailla olevat sinkkumiehet ovat tervetulleita useimmille paritanssikursseille.

Vakavasti deittailevat oululaiset

Jos et koe, että yleisten harrastuksen parissa on riittävän hyvät mahdollisuudet tavata sinkkuja, voit keskittyä vain sinkuille tarkoitettuihin menoihin. Sinkkutapahtumia Oulussa järjestävät muutamat seurat ja yhdistykset, kuten Punainen risti, ja baareilla tai kulttuurilaitoksilla voi toisinaan olla erikoisiltoja. Jotta näitä löytää, pitää seurata aktiivisesti tapahtumajärjestäjien tiedottelua.

Yksi varsin käyttökelpoinen tapa löytää Oulun sinkut on tietysti netti. Hyvässä ja vakavasti otettavassa deittipalvelussa tietää, että muutkin ovat liikkeellä samalla tarkoituksella. Esimerkiksi ELIITTIKUMPPANIn sivulla on tuhansia oululaissinkkuja – liity mukaan!

Rekisteröidy Eliittikumppaniin

Tietoa kirjoittajasta: Stephanie Wood

Katso lisää artikkeleita Stephanie Wood