Seuraa netistä – 5 syytä hakea deittiseuraa Eliittikumppanista!

Seuraa netistä

Etsitkö seuraa treffeille ja kenties vakituiseen parisuhteeseen? Baareista ja yöelämästä sen oikean löytäminen on monesti hieman hakuammuntaa, joten mikset ryhtyisi kumppaninhakuun kätevästi kotoa käsin?

Aikoinaan seuranhakumaailmaa mullistavissa television yö-chateissa huudeltiin tätä lyhyttä ja ytimekästä toivetta: ”seuraa!”. Tänä päivänä kumppania ei tarvitse yhden tällaisen tekstiviestin perusteella lähestyä, vaan voimme netissä kaikessa rauhassa katsella ja tutustua uusiin potentiaalisiin kumppaniehdokkaisiin.

Miksi sitten kannattaisi valita Eliittikumppani kaikista netin seuranhakupalveluista? Tässä 5 syytä:

1. Juuri sinulle sopivaa deittiseuraa

Eliittikumppanissa löydät juuri sinun kriteereillesi sopivaa mies- tai naisseuraa. Rekisteröidyttyäsi suoritat 300-kysymyksisen persoonallisuustestin, jossa kysytään varsin kattavasti myös siitä, mitä sinä odotat kumppaniltasi. Voit määritellä minkä ikäinen toivekumppanisi on tai hänen koulutustasonsa. Tämän jälkeen lähetämme sinulle sopivia kumppaniehdotuksia käyttäen ainutlaatuista Matching –menetelmää.

Noin 70 %:lla Eliittikumppanin jäsenistä on korkeakoulututkinto. Jäsenemme ovat kaiken ikäisiä aikuisia: 18-vuotiaista aina eläkeikäisiin sinkkuihin asti. Kumppanin tulotason tärkeyden voit myös määritellä, mikäli sillä on sinulle merkitystä.

Myös uskovaisille sinkuille Eliittikumppani on oiva valinta. Voit itse valita potentiaalisen kumppanin uskontokunnan ja kuinka tärkeänä hän ylipäätään pitää uskontoa ja hengellisyyttä.

2. Seuraa tositarkoituksella!

Mikäli etsit kumppania tositarkoituksella, olet tullut oikeaan osoitteeseen. Seuranhakusivustoja on internetin ihmeellisessä maailmassa monenlaisia. Eliittikumppanin tavoitteena on luoda pitkäaikaisia ja sopusointuisia parisuhteita käyttäen jo mainittua persoonallisuustestiin perustuvaa Matching –menetelmää.

3. ..mutta pilke silmäkulmassa

”Ei nimi deittipalvelua pahenna” kuuluu juuri keksimämme sanonta. Ei siis kannata säikähtää Eliittikumppanin nimessä esiintyvää eliitti-sanaa. Eliittikumppanin joskus väärinymmärretystä nimestä huolimatta, kaikki yli 18-vuotiaat pitkäaikaista parisuhdetta etsivät sinkut ovat tervetulleita liittymään mukaan palveluumme. Sillä, onko joku kumppanina toiselle eliittiä, ei ole mitään tekemistä tulojen tai titteleiden kanssa! Jäsentemme keskuudessa tunnelma on rento ja seuranhausta on tehty hauskaa ja helppoa.

4. Luottamuksellisuus

Seuranhakupalvelussa kannattaa luonnollisesti käyttää omaa ja tuoretta valokuvaa. Moni jäsenistämme kuitenkin arvostaa yksityisyyttään eikä halua omaa kuvaansa julkiseen levitykseen palvelun ulkopuolelle hakukoneiden ulottuviin. Tästä syystä jäsentemme kasvokuvat ovat esillä VAIN ja ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille heidän ollessaan sisäänkirjautuneena. Jäsentemme kuvia ei siis käytetä julkisessa mainonnassa, kuten monilla muilla treffipalstoilla.

Kun olet sisäänkirjautuneena palveluumme, esiinnyt ainoastaan etunimelläsi. Koko nimeäsi ja muita henkilökohtaisia tietojasi ei paljasteta muille jäsenille eikä muille, kolmansille osapuolille.

5. Asiakaspalvelu

Eliittikumppani on osa Spark Networks Services GmbH:ta, joka on yksi Euroopan suurimmista seuraa netissä tarjoavista palveluista. Ystävällinen suomenkielinen asiakaspalvelumme auttaa sinua tarvittaessa täällä sähköpostitse. Mikäli kaipaat vinkkiä kumppaninhakuun tai tarvitset apua käytännön asioissa – älä epäröi ottaa yhteyttä!

Puitteet ovat siis kunnossa. Nyt on vain sinun tehtäväsi laittaa persoonallisuutesi peliin, tutustua uusiin ihmisiin ja kenties löytää se elämäsi rakkaus. Liity mukaan yli 100.000 suomalaisjäsenen joukkoomme alla olevan painikkeen kautta!

ELIITTIKUMPPANI rekisteröityminen

Tietoa kirjoittajasta: arivuole

Ari vastaa ELIITTIKUMPPANIn toimituksesta.

Katso lisää artikkeleita arivuole