Tietosuoja

ELIITTIKUMPPANIn Tietosuojakäytäntö 2018

Spark Networks Services GmbH tietää henkilötietojen merkityksen, minkä vuoksi olemme luonnostelleet sinulle tietosuojakäytännön. Tietosuojakäytännön tarkoituksena on auttaa sinua ymmärtämään, mitä tietoja keräämme, miksi niitä keräämme, mitä teemme niiden kanssa ja kuinka suojelemme niitä. Rohkaisemme sinua lukemaan tietosuojakäytäntö huolellisesti, kun käytät verkkosivustojamme tai palveluitamme tai harjoitat liiketoimintaa kanssamme.

Kaikki sinulta kerätyt henkilötiedot käsitellään tietosuojakäytännön mukaisesti. Jos sinulla on muita kysymyksiä, ota meihin yhteyttä. Yhteystietomme löytyvät tietosuojakäytännön alaosasta.

Selvennys:

Tästä lähtien tässä tietosuojakäytännössä, " Spark Networks Services GmbH ” kaikkiin tytäryhtiöihin ja brändeihin viitataan käsitteillä "Me", ja rekisteröityihin viitataan käsitteellä "Sinä"

Sisältö

Henkilötiedot 

Tietojenkäsittelyssä käytetyt työkalut

Tietojesi suojaamisessa käytetyt työkalut

Käyttäjän oikeudet

Lisätietoja

EliittiKumppani on Internet-palvelu, joka tuo yhteen pitkäaikaista suhdetta etsiviä ihmisiä. Jotta voimme tarjota palveluitamme menestyksekkääsi, keräämme ja käytämme henkilötietojasi.

Huomaa, että tietosuojakäytäntö koskee kaikkia palveluitamme, mukaan lukien verkkosivusto ja sovellukset (yhdessä "Palvelut"). Kun käytät palveluamme, saatat löytää linkkejä muille verkkosivustoille, sovelluksiin ja palveluihin tai työkaluihin, joiden avulla voit jakaa tietoja muiden verkkosivustojen, sovellusten ja palveluiden kanssa. Emme ole vastuussa näiden muiden verkkosivustojen, sovellusten ja palveluiden tietosuojakäytännöistä, ja suosittelemme, että tarkastat jokaisen näiden verkkosivuston, sovelluksen ja palveluiden tietosuojakäytännöt ennen kuin jaat mitään henkilötietoja.

Jos et hyväksy joitakin tämän tietosuojakäytännön ehtoja, sinun ei pitäisi käyttää palveluitamme.

Henkilötiedot

Kaikki keräämämme henkilötiedot liittyvät palveluidemme tarjoamiseen, ja sen ominaisuuksiin, ja ne voidaan luokitella kolmeen luokkaan:

  • tiedot, jotka toimitat meille
  • automaattisesti kerätyt tiedot
  • tiedot, joita hankimme ulkopuolisilta tahoilta

Monissa tapauksissa tietoja käytetään vain salanimellä tai nimettömästi.

Mitä henkilötietoja keräämme:

  1. Ilman rekisteröintiä

Kun käyt verkkosivustollamme, säilytämme seuraavat tiedot oletuksena:

  • Käyttävän tietokoneen IP-osoite (Internet-protokollan osoite)
  • Verkkosivusto, josta tulit sivustollemme (suosittelija)
  • Sivustot, joilla kävit verkkosivustoltamme
  • Käyntisi päivämäärä ja aika
  • Selainasetustesi tyyppi
  • Käyttöjärjestelmä

Käytämme tietoja tilastollisiin tarkoituksiin ilman viitteitä yksilöin.

  1. Rekisteröinnin yhteydessä

Käytämme vain henkilötietoja, jotka aktiivisesti toimitat meille (esim. rekisteröinnin yhteystiedot, profiilitiedot tai valokuvat). Monissa tapauksissa voit päättää, mitä henkilötietoja paljastat itsestäsi profiilin ja/tai haun yhteydessä. Henkilötiedot, jotka ehdottomasti tarvitaan sopimusehtojen mukaisesti, merkitään aina erikseen vaaditulla tavalla (esim. sähköpostiosoite), niin että tiedät, mitä tietoja sinun täytyy syöttää itsestäsi palvelun käyttämiseksi, ja mitä sinun ei tarvitse syöttää.

Tarjoamme ilmaisen ja maksetun jäsenyyden.

  1. Ilmainen jäsenyys

Kun rekisteröit ilmaiseksi, sinua pyydetään antamaan seuraavat tiedot, joita ilman rekisteröintiä ei voida suorittaa:

  • sukupuoli
  • etsimäsi kumppanin sukupuoli
  • sähköpostiosoite
  • salasana

Henkilöllisyystesti, joka suoritetaan rekisteröinnin jälkeen. Kysymme ensin seuraavat tiedot tunnistaaksemme soveltuvat kumppanit:

  • postinumero
  • syntymäpäivä
  • pituus
  • siviilisääty
  • koulutus
  • ammatti
  • tulot

Henkilöllisyystestin aikana sinua pyydetään vastaamaan joukkoon henkilökohtaisia kysymyksiä (esim. mieltymyksesi kumppanin suhteen, henkilökohtaiset ominaisuudet ja halutut ominaisuudet kumppanissa). Etnisyyttä tai uskontoa koskevia tietoja pidetään arkaluonteisina henkilötietoina, jotka ovat lisääntyneen laillisen tietosuojan alaisia ja toimestamme tehostetun teknisen tietoturvan suojaamia. Keräämme tiedot ja muita profiilitietoja (esim. mielenkiinnon kohteet ja mieltymykset), koska ne ovat kumppanin löytöohjelman ja EliittiKumppani-profiilisi perusta. Suorat yhteystiedot (esim. sähköpostiosoite, postinumero) eivät näy profiilissa eivätkä siksi ole näkyvissä muille jäsenille.

  1. Maksettu jäsenyys

Jos ostat maksetun jäsenyyden, maksuprosessin aikana kerätään seuraavat henkilötiedot:

  • etu- ja sukunimi
  • pankkitilitiedot ja luottokorttitiedot, jotka kerää luotettu ulkopuolinen palveluntarjoajamme
  • kotiosoite
  1. Evästeet

Käytämme evästeitä tehdäksemme vuorovaikutuksen käyttöympäristöissä yksilöllisesti tunnistettavaksi ja optimoiduksi. Eväste on tekstitiedosto, joka tallennetaan joko tilapäisesti tietokoneen muistiin ("istunnon evästeet") tai tallennetaan kiintolevylle ("pysyvä eväste"). Evästeet saattavat sisältää tietoja edellisistä pyynnöistäsi asianmukaisille palvelimille tai tietoja siitä, mitä tarjouksia on toistaiseksi tehty. Evästeitä ei voida käyttää ohjelmien pyörittämiseen tai virusten tuomiseen tietokoneellesi. Evästeiden tärkein tarkoitus on tarjota mukautettu tarjous ja tehdä palvelustamme mahdollisimman miellyttävää.

Suurin osa selaimista on alun perin määritetty hyväksymään evästeet. Voit kuitenkin konfiguroida selaimesi niin, että se hylkää tai pyytää sinua vahvistamaan evästeiden hyväksymisen. Jos päätät kieltää evästeet, tästä saattaa kuitenkin seurata, että kaikki tarjontamme ei ole käytettävissäsi.

Käytämme istunnon evästeitä, kumppaneiden ja liittolaisten evästeitä ja pysyviä evästeitä.

  • Istunnon evästeet: käytämme enimmäkseen istunnon evästeitä, joita ei tallenneta kiintolevyllesi ja ne poistetaan, kun selain suljetaan. Istunnon evästeitä käytetään kirjautumisen tunnistamiseen ja järjestelmäkuorman tasapainottamiseen.
  • Kumppanien ja liittolaisten evästeet: käytämme näitä evästeitä, jos käytät palveluitamme ulkoisen mainostilan kautta. Näiden evästeiden avulla selvitetään tilejä yhteistyökumppaneiden avulla, eivätkä ne sisällä henkilötietojasi.
  • Pysyvät evästeet: käytämme pysyviä evästeitä henkilökohtaisten käyttösi asetusten tallentamiseen. Tämän ansiosta voimme mukauttaa ja parantaa palveluamme, koska pystyt löytämään henkilökohtaiset asetuksesi uudelleen seuraavilla käynneillä.
  1. Käsittelyn laillisuus ja suostumus

Käytämme henkilötietojasi vain silloin, kun meillä on tähän lailliset perusteet (toisin sanoen, laillinen oikeus). Lailliset perusteet yleisen tietosuoja-asetuksen Artiklan 6, 9 sisältävät seuraavaa

  • suostumus (annat suostumuksen, esim. uutiskirjeiden tilausten suhteen),
  • sopimus (käsittely on tarpeen voidaksemme täyttää sopimuksen sisältämät velvoitteemme sinulle, esim. käyttöehdot ja/tai maksettu jäsenyys),
  • laillisten velvollisuuksien noudattaminen (esim. veronpidätysvelvollisuus ja rahanpesua koskevat tarkastukset, jotka saattavat vaatia tietojesi tallennusta tai muunlaista käsittelyä)
  • sinun tai toisen luonnollisen henkilön elintärkeiden intressien suojaus (esim. jos saamme merkkejä siitä, että käyttäjä asettaa itsensä vaaraan), ja
  • "meidän tai ulkopuolisen tahon laillisten intressien turvaaminen, lukuun ottamatta tilanteita, joissa henkilötietojen suojausta vaativat käyttäjiemme perusoikeudet ja -vapaudet ohittavat meidän tai ulkopuolisten tahojen lailliset intressit"; laillisia intressejä ovat mm.
  • IT-järjestelmiemme tietoturvan ja käytettävyyden varmistaminen
  • palveluidemme kehittäminen ja mukauttaminen, mukaan lukien käyttöön liittyvän toiminnan analysointi
  • ulkopuolisten tahojen palveluiden käyttö analysointi- ja uudelleenmarkkinointitarkoituksiin alla määritetyn mukaisesti
  • henkilötietojen käyttö oikeusvaateiden tutkimiseen, vaatimusten esittämiseen, harjoittamiseen ja niitä vastaan puolustautumiseen.

Jos käytämme henkilötietoja sellaiseen tarkoitukseen, joka lain määräysten mukaisesti vaatii suostumustasi, pyydämme aina nimenomaista sopimusta ja suostumuksesi kirjaamista.

Voit peruuttaa antamasi suostumuksen ja kieltää ja/tai vastustaa henkilötietojesi tulevaa käyttöä milloin tahansa.

Voit aina vastustaa tietojesi käsittelyn laillisten intressien perusteella.

Jos haluat kieltää henkilötietojesi käsittelyn tai vastustaa käsittelyä, viestin lähettäminen meille riittää. Voit tehdä näin lähettämällä meille viestin osoitteeseen dataprotection@eliittikumppani.fi

Jos sinulla on muita kysymyksiä laillisista perusteista, joiden mukaan keräämme ja käytämme henkilötietojasi, ota meihin yhteyttä alla esitettyjen yhteystietojen kautta.

  1. Lapset

Tarjoamiamme palveluita ei ole suunnattu alle 16-vuotiaille lapsille. Emme tietäen kerää henkilökohtaisesti tunnistettavia tietoja kenestäkään, joka on alle 16-vuotias. Jos havaitsemme, että olemme keränneet tietoja alle 16-vuotiaista käyttäjistä, ryhdymme välittömiin toimenpiteisiin poistaaksemme heidän tietonsa.

Tietojenkäsittelyssä käytetyt työkalut:

  1. Analysointiohjelmien ja uudelleenmarkkinointiohjelmien käyttö

EliittiKumppani analysoi jäsenien verkkokäyttäytymistä. Luomme nimettömiä käyttäjäprofiileita kehittääksemme palveluamme sinulle. Käytämme mm. Google Analytics -palvelua (Universal Analytics -ominaisuudella), Google Inc. -yrityksen tarjoamaa verkon analysointipalvelua, osoite 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA ("Google"), mutta tiedostopäätteellä "anonymizeIp". Vain lyhennetyt IP-osoitteet käsitellään, lukuun ottamatta suoraa viitettä yksilöihin.

Tiedot, jotka eväste luo verkkosivustojen käytöstäsi - mukaan lukien IP-osoitteesi - siirretään Googlen palvelimelle USA:ssa ja tallennetaan sinne. Google käyttää tietoja arvioidakseen verkkosivustojesi käyttöä, luodakseen raportteja verkkosivuston aktiviteeteista verkkosivustojen tarjoajille ja verkkosivustojen ja Internetiin liittyvien palveluiden tarjoamiseen muille. Googlen luomat raportit sisältävät väestötietoja ja mielenkiinnon kohteita, jotka perustuvat vuorovaikutukseesi mainosten kanssa tai vierailuihisi mainossivustoilla. Google saattaa myös välittää nämä tiedot kolmansille osapuolille lain tätä vaatiessa tai kun tällaiset kolmannet osapuolet käsittelevät tietoja Googlen puolesta. Google ei liitä IP-osoitettasi mihinkään muuhun Googlen ylläpitämiin palveluihin Voit kieltää evästeiden käytön valitsemalla asianmukaiset asetukset selaimestasi. Korostamme kuitenkin, että et ehkä tässä tapauksessa pysty käyttämään kaikkia verkkosivustomme ominaisuuksia. Kun käytät sivustoa, hyväksyt tietojenkäsittelyn Googlentoimesta edellä mainitulla tavalla ja edellä mainittuun tarkoitukseen.

Voit vastustaa Google Analytics -palvelun käyttösi analysointia ja sitä koskevaa tietojen keräystä. Voit poistaa Google Universal Analytics -palvelun pois käytöstä selaimen lisäosalla. Voit myös estää Googlen tietosuojakäytännön evästeen asetuksista Googlea käyttämästä evästeitä mainostarkoituksiin osoitteessa: https://adssettings.google.com/

Lisätietoja käyttöehdoista ja tietosuojakäytännöstä löytyy osoitteesta: www.google.com/analytics/terms/gb.html

http://www.google.com/intl/en/analytics/privacyoverview.html

  1. Google DoubleClick-palvelun käyttö

EliittiKumppani käyttää Googlen (Google DoubleClick) uudelleenmarkkinointitekniikkaa. Sellaisia käyttäjiä kohdistetaan uudelleen mainoksilla Googlen kumppaniverkostossa, jotka ovat jo käyneet EliteSingles-verkkosivustolla ja osoittaneet mielenkiintoa palveluun. Nämä mainokset ovat erilaisia kuin ne, jotka on kohdistettu sellaisille käyttäjille, jotka eivät ole osoittaneet mielenkiintoa EliteSingles-palveluihin. Mainosten asettelu suoritetaan evästeiden käytön kautta. Evästeet ovat pieni tekstitiedostoja, jotka tallennetaan käyttäjän tietokoneelle. Tekstitiedostojen avulla käyttäjän toimintaa voidaan analysoida, kun tämä vierailee sivustolla. Myöhemmin hänelle esitetään kohdistettuja tuotesuosituksia ja mielenkiintoon perustuvia mainoksia.

Jos et halua vastaanottaa mielenkiintoon perustuvaa mainostusta, voit estää Googlen evästeiden käytön näihin tarkoituksiin konfiguroimalla aktivoinnin poistoasetukset osoitteessa:

https://www.google.com/settings/ads/onweb/ tai asentamalla täällä olevan liitännäisen.

Voit myös vaihtoehtoisesti estää evästeiden käytön selaimen lisäosan sijasta tai mobiililaitteiden selaimissa poistamalla käytöstä "Mukautettu mainostus" -painikkeen Googlen mainostusasetuksissa: https://www.google.com/settings/ads

  1. Facebookin liitännäiset

Käytämme Facebook Inc. -yrityksen tarjoaman sosiaalisen facebook.com-verkoston yhteisöliitännäisiä ("liitännäiset"), osoite 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA ("Facebook"). Nämä liitännäiset ilmaistaan Facebook-logolla. Jos käytät yhteisöliitännäistä EliittiKumppani-sivustolla, selaimesi luo suoran yhteyden Facebookin palvelimiin. Facebook lähettää liitännäisen sisällön suoraan selaimeesi, joka yhdistää sen verkkosivustoihin.

Tämä antaa Facebookille tiedot, että olet käyttänyt vastaavaa sivua EliittiKumppani. Jos olet kirjautunut Facebookiin, Facebook voi kohdistaa EliittiKumppani-vierailusi Facebook-tiliisi. Jos käytät Facebook-liitännäisiä (esim. painat "Tykkää"-painiketta), vastaavat tiedot lähetetään selaimestasi Facebookiin ja tallennetaan sinne. Tietojen keräyksen tarkoituksesta ja laajuudesta, lisäkäsittelystä ja tietojen käytöstä Facebookin toimesta sekä oikeuksistasi ja asetuksistasi tietosuojasi turvaamiseksi löytyy Facebookin tietosuojakäytännöistä.

Jos et halua Facebookin keräävän tietoja sinusta, neuvomme kirjautumaan ulos ennen kuin käyt sivustolla EliittiKumppani Facebookissa.

  1. Google+-yhteisliitännäisten käyttö

Käytämme "+1" sosiaalisen verkon Google Plus -sovellusta, joka on Google Inc. -yrityksen tarjoama, osoite, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA-painike ("Google+").

Kun käyt sivustomme sivulla, jossa on yhteisöliitännäinen, selaimesi luo suoran yhteyden Googlen palvelimiin. "+1"-painikkeen sisältö lähetetään Googlesta suoraan selaimeesi, joka upottaa myöhemmän verkkosivustoihin.

Meillä ei näin ole vaikutusta Google+-painikkeella kerättyjen tietojen määrään.

Googlen mukaan henkilötietoja ei kerätä, jos painiketta ei napsauteta. IP-osoite kerätään van henkilöiltä, jotka ovat kirjautuneet sisään.

Tietojen keräyksen tarkoituksesta ja laajuudesta, lisäkäsittelystä ja tietojen käytöstä Googlen toimesta sekä oikeuksistasi ja asetuksistasi tietosuojasi turvaamiseksi löytyy Googlen tietosuojakäytännöistä. Napsauta "+1"-painiketta ja vastaavaa UKK-osaa (esim. https: // support. google.com/plus/answer/1319578 refer).

Jos et halua Google+-sovelluksen keräävän tietoja sinusta, neuvomme kirjautumaan ulos Google+-sovelluksesta ennen kuin käyt sivustolla EliittiKumppani.

  1. Twitter-yhteisöliitännäisten käyttö

Käytämme yhteisöliitännäisiä ("liitännäiset") sosiaalisen twitter.com-verkoston kautta, jonka tarjoaa Twitter Inc., 795 Folsom St., Suite 600, San Francisco, CA 94107, USA. Liitännäiset on merkitty Twitter-logolla. Kun valitset EliittiKumppani verkkosivustoja, joissa on sosiaaliliitännäinen, selaimesi luo suoran yhteyden Twitter-palvelimiin. Twitter siirtää liitännäisen sisällön suoraan selaimeesi, joka yhdistää sen verkkosivustoihin. Tämä antaa Twitterille tiedot, että olet käyttänyt vastaavaa sivua EliittiKumppani. Jos olet kirjautuneena Twitteriin, Twitter voi kohdistaa käyntisi Twitter-tiliisi. Jos käytät Twitter-liitännäisiä vuorovaikutuksessa (esim. twiitti artikkeliin), vastaavat tiedot lähetetään suoraan selaimeltasi Twitteriin ja tallennetaan sinne. Tietojen keräyksen tarkoituksesta ja laajuudesta, lisäkäsittelystä ja tietojen käytöstä Twitterin toimesta sekä oikeuksistasi ja asetuksistasi tietosuojasi turvaamiseksi löytyy Twitterin tietosuojakäytännöstä osoitteessa https://twitter.com/privacy.

Jos et halua Twitterin keräävän tietoja sinusta, neuvomme kirjautumaan ulos Twitteristä ennen kuin käyt sivustolla EliittiKumppani.

f. Zendesk

Verkkosivustomme käyttävät Zendesk Chat -keskusteluryhmää, Zendesk, Inc. -yhtiön palvelua, osoite 1019 Market Street, San Francisco, CA 94103, USA ("Zendesk") viestinnän parantamiseen asiakkaiden kanssa. Jos sinulla on yleisiä tai määrättyjä kysymyksiä tai ongelmia tuotteidemme, verkkosivustomme tai yrityksemme kanssa, voit lähettää meille viestin Zendeskin kautta. Sinulle esitetään joku, joka on parhaillaan verkossa ja voi vastata sinulle välittömästi. Jos näin ei ole, vastaamme kysymykseesi välittömästi aukioloaikanamme. Käsittelemme tiedot eksklusiivisesti kommunikoidaksemme sinun kanssasi.

Kun käytät Zendeskiä, laitteen IP-osoite ja se alasivun osoite, josta käytit Zendeskiä, kirjataan. IP-osoite tehdään nimettömäksi. Zendesk käyttää myös evästeitä ja samanlaisia tekniikoita. Tässä yhteydessä kerätyt tiedot saatetaan siirtää Zendesk-palvelimelle USA:ssa ja tallentaa sinne. Käydyt keskustelut kirjataan ja tallennetaan. Jos kyseiset henkilötiedot siirretään Zendeskille USA:ssa, Zendesk on lähettänyt EU-US Privacy Shield -järjestelyyn.

Voit kieltää evästeiden käytön valitsemalla asianmukaiset asetukset selaimestasi. Huomaa kuitenkin, että jos teet näin, et ehkä pysty käyttämään verkkosivuston kaikkia ominaisuuksia.

Lisätietoja löytyy Zendeskin tietosuojakäytännöstä osoitteesta https://www.zendesk.de/company/customers-partners/privacy-policy/

g. Maksunkäsittelijöiden käyttö

Stripe on teknologiayritys. Sen ohjelmistojen avulla yksilöt ja yritykset voivat vastaanottaa maksuja Internetin välityksellä. Stripe tarjoaa teknisen rakenteen, petoksen ehkäisyn ja pankkitoimintarakenteen, jota tarvitaan verkon maksujärjestelmien tarjoamiseen. Stripe käsittelee maksutiedot. Lisätietoja Stripesta - ja sen tietosuojakäytännöstä - löytyy osoitteesta https://stripe.com/.

Adyen on globaali maksuyritys, jonka avulla voimme hyväksyä verkkokauppamaksuja, mobiilimaksuja ja maksuja myyntipisteessä. Siksi Adyen käsittelee maksutiedot. Lisätietoja Adyenista - ja sen tietosuojakäytännöstä - löytyy osoitteesta https://www.adyen.com/policies-and-disclaimer/privacy-policy.

h. Muut seuranta- ja markkinointityökalut

Trakken on yritys, joka tarjoaa tekniikkaa ja palveluita digitaaliseen analysointiin ja keskustelun optimointiin liittyen. Se auttaa asiakkaita toteuttamaan verkkokauppa-, media-, rahoitus-, matkustus, televiestintä- ja kuluttajaprojekteja. Käytämme Trakkenia markkinointitarkoituksiin. Siksi Trakken käsittelee käyttäjiemme henkilötietoja (kuten sukupuoli). Lisätietoja Trakkenista löytyy osoitteesta https://www.trakken.de/.

Accengage kehittää ja tarjoaa ilmoitusten lähetystekniikkaa mobiilisovelluksille, verkkosivustoille ja Facebook Messengeriin. Accengagea käytetään tarjoamaan asiakkaillemme ilmoituksia. Lisätietoja Accengagesta löytyy osoitteestahttps://www.accengage.com/.

Adjust on mobiilipalveluiden määritelmä- ja analysointiyritys, joka tarjoaa sovelluksen markkinoijille kattavan yritystiedusteluympäristön. Adjust yhdistää mainoslähteiden määrityksen ja edistyneet analyysit ja tallentaa tilastot, kuten luokitukset, arvosanat ja arvostelut. Käytämme Adjustia markkinointitarkoituksiin. Lisätietoja Adjustista löytyy osoitteestahttps://www.adjust.com/.

 Experian myy päätösten analysointipalveluita ja markkinointipalveluita yrityksille. Käytämme Eperiania vain markkinointitarkoituksiin. Siksi se käsittelee henkilötietoja (kuten sukupuoli ja ikä). Lisätietoja Experianista löytyy osoitteesta http://www.experian.com/marketing-services/about.html.

IoSquare tarjoaa automatisoituja sisällön kohtuullistamispalveluita. IoSquare käsittelee käyttäjien viesteihin liittyviä tietoja. IoSquare on äskettäin sulautunut ruotsalaisen Besedon kanssa. Lisätietoja IoSquaresta löytyy osoitteestahttps://besedo.com/ .

 Henkilötietojen siirto kolmansiin maihin ja muille vastaanottajille

Käytämme osittain ulkopuolisia palveluntarjoajia tietojesi käsittelyyn. Nämä yritykset on valittu ja palkattu huolellisesti toimestamme, ja niitä sitovat ohjeemme ja ne tarkistetaan säännöllisesti. Jos nämä yrityksen Euroopan unionin ulkopuolella käsittelevät tietojasi, tästä saattaa seurata, että tietosi käsitellään maassa, jossa on alhaisempi tietosuojastandardi kuin Euroopan unionissa.

Euroopan talousalueella ("ETA") kerätyt tiedot saatetaan esimerkiksi siirtää ETA:n ulkopuolella oleviin maihin tämän tietosuojakäytännön kuvaamalla tavalla. Hyödynnämme asianmukaisia suojatoimia, kuten Euroopan komission hyväksymiä vakiosopimusehtoja tai muuta laillisesti hyväksyttyä mekanismia varmistaaksemme henkilötietojesi laillisen siirron ETA:n ulkopuolelle.

Henkilötiedot välitetään ulkoisille palveluntarjoajille vain, jos tämä on tarpeen tarjottuja palveluita varten, kuten markkinointiyritykset, maksujen käsittely maksuun perustuville jäsenyyksille, velkojen periminen (jne.). Näissä tapauksissa varmistamme, että nämä palveluntarjoajat ovat sopimuksellisesti sitoutuneita, tai todistamme muiden toimintatapojen välityksellä, että ne toimittavat yhtäläisen tietosuojastandardin.

Tallennus- ja säilytysaika

Säilytämme henkilötietojasi vain niin kauan kuin tämä on tarpeen sopimuksellisten ja laillisten velvoitteiden vuoksi tai niin kauan kuin laki sallii ylimäärästä talletustilaa määrättyihin tarkoituksiin, esimerkiksi puolustautumiseen laillisia kanteita vastaan.

Kun suljet tilisi, poistat kaikki meidän sinusta säilyttämät tietosi. Jos tietojasi ei voida täysin poistaa tai tämä ei ole tarpeen laillisissa tilanteissa, kyseessä olevat tiedot ehkäistään lisäkäsittelyltä. Järjestelmä estetään seuraavissa tapauksissa, esimerkiksi:

- Maksutietosi, jos sovellettavissa, tai muuta tiedot ovat yleisesti erilaisten laillisten tallennustilaa koskevien velvoitteiden alaisia, esimerkiksi Saksan kauppaoikeus (HGB) ja saksalainen verolaki (AO). Laki velvoittaa säilyttämään tiedot kymmeneen vuoteen saakka vero- ja tilintarkastustarkoituksissa. Vain näin voimme lopullisesti poistaa asianmukaiset tiedot.

- Vaikka tietosi eivät olisi laillisen tallennustilan alainen, pidätämme tiedot välittömästä poistosta laillisesti luvallisissa tapauksissa ja sen sijasta, että se estettäisiin. Tämä koskee erityisesti tapauksia, joissa yhtä tarvitsemme asianmukaisia tietoja sopimuksen sisältämien vaiheiden lisäksi sopimuksen käsittelyä tai laillista syytöstä tai laillista puolustautumista varten (esim. valitusten yhteydessä). Päättävä tekijä eston kestolle on lainsäädännölliset rajoitusjaksot. Kun asianmukainen rajoitusaika on päättynyt, asianmukaiset tiedot poistetaan.

Tietojesi suojaamisessa käytetyt työkalut

Käytämme teknisiä, organisatorisia ja fyysisiä suojatoimenpiteitä suojautuaksemme keräämiemme henkilötietojen käytöltä tai luovuttamiselta. Kaikki lähettämäsi tiedot meille tai sisäänkirjautumiset tiedot (esim. yhteystiedot, profiilin tiedot, maksutiedot tilattaessa maksullisen jäsenyyden aikana) salataan. Tämä salaus auttaa suojaamaan henkilötietojen luottamuksellista vaihtamista sinun ja verkkopalvelimen välillä, ja auttaa ehkäisemään henkilötietojen väärinkäyttöä, esim. sieppaus. Käytössämme on SSL-salaustekniikka (Secure Socket Layer). Se on hyväksytty ja laajasti käytetty tekniikka. Henkilötietojen keräämisessä on ryhdytty teknisiin varotoimiin, ja henkilötietosi tallennetaan suojatussa ympäristössä. Pääsy tietoihisi on rajoitettu vain muutamille valituille työntekijöille ja palveluntarjoajille, ja se annetaan vain käytännössämme mainittuihin tarkoituksiin, laadunvalvontaan ja valitusten tarkastamiseen sekä petoksen estämiseen. Keräämämme henkilötiedot säilytetään EU:ssa.

Jotkut tai kaikki keräämämme henkilötiedot saatetaan tallentaa asuinpaikkasi tuomiokunnan ulkopuolella sijaitsevilla palvelimilla, joiden tietosuojalait saattavat olla erilaisia kuin tuomiokunnassa, jossa elät. Tämän tuloksena hallitukset, tuomioistuimet tai lain täytäntöönpanoviranomaiset kyseisissä tuomiokunnissa voivat pyytää pääsyä näihin tietoihin. Pyrimme kohtuullisin toimenpitein varmistamaan tällaisten muissa tuomiokunnissa sovellettavien lakien mukaisesti, että kyseisessä maassa on asianmukaiset suojatoimenpiteet, jotka vaativat tietojenkäsittelijää ylläpitämään sellaisia henkilötietojen suojatoimenpiteitä, jotka ovat vastaavia kuin EU:ssa noudatettavat.

Käyttäjän oikeudet

Yleisen tietosuoja-asetuksen mukaisesti sinulla on seuraavat oikeudet suhteessa tietoihisi, joita saatat harjoittaa milloin tahansa kirjallisena.

  • Oikeus saada tietoa

Oikeus saada tietoa kattaa tietojen kontrolloijien velvollisuuden tarjota tietojen oikeudenmukaista käsittelyä, tyypillisesti tietosuojailmoituksen kautta. Se korostaa tarvetta läpinäkyvyyteen sen suhteen, miten käytämme asiakkaamme henkilötietoja.

  • Käyttöoikeus

Käyttöoikeus antaa rekisteröidylle oikeuden pyytää tietoja kontrollerilta omiin henkilötietoihinsa liittyen. Rekisteröity voi pyytää seuraavaa: a) saamaan tiedot siitä, onko hänen henkilötietojaan käsitelty, b) ja jos niitä on käsitelty, rekisteröity voi vaatia käyttöoikeutta tietoihin ja saada niistä kopion, ja rekisteröity voi c) pyytää lisätietoja käsittelystä.

  • Oikeus korjata

Tämä antaa rekisteröidyille oikeuden vaatia kontrolleria oikaisemaan heidän henkilötietojaan koskevia epätarkkuuksia. Jos kontrollerin omistamat tiedot eivät ole ajan tasalla tai täydelliset, rekisteröity voi pyytää täydentämään tiedot.

  • Oikeus poistaa/oikeus tuolla unohdetuksi

Oikeus poistaa antaa rekisteröidyille mahdollisuuden vaatia kontrolleita poistamaan tai tuhoamaan henkilötietonsa järjestelmästään, niin että kolmannet osapuolet eivät voi löytää heidän tietojaan.

  • Oikeus rajoittaa käsittelyä

Oikeus rajoittaa käsittelyä antaa rekisteröidyille mahdollisuuden vaatia kontrollereilta lopettamaan heidän henkilötietojensa käsittelyn. Kontrollerit pystyvät kuitenkin yhä tallentamaan tiedot.

  • Oikeus tietojen kannettavuuteen

Oikeus tietojen kannettavuuteen antaa rekisteröidyille oikeuden vaatia kontrolleria tarjoamaan tiedot jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneella luettavassa muodossa, niin että rekisteröity voi lähettää ne toiselle tietojenkäsittelijälle esteittä.

  • Oikeus vastustaa

Oikeus vastustaa antaa rekisteröidyille mahdollisuuden estää kontrollereita henkilötietojensa lisäkäsittelystä, jos tietojenkäsittelylle ei ole laillisia perusteita.

  • Oikeus perua suostumus milloin tahansa

Sinulla on oikeus perua suostumus milloin tahansa. Teemme suostumuksen peruuttamisesta helppoa. Suostumuksen peruuttaminen ei vaikuta suostumukseen perustuvien tietojen käsittelyn laillisuuteen ennen peruuttamista.

  • Oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle

Jos emme vastaa pyyntöösi kuukauden sisällä, sinulla on oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle. ja hakea oikeussuojakeinoa.

Lisätietoja

Lisätietoja saat ottamalla meihin yhteyttä milloin tahansa seuraavien yhteystietojen kautta:

Spark Networks Services GmbH

Kohlfurter Strasse 41/43

10999 Berlin

Deutschland (Germany)

 

EliittiKumppani on oma tietosuojajohtaja, joka on vastuussa kaikista tietosuojaan ja tietojen suojeluun liittyvistä asioista. Tietosuojaviranomaiseen voi ottaa yhteyttä sähköpostiosoitteessa

dataprotection@eliittikumppani.fi tai edellä mainitussa postiosoitteessa.

Berlin, toukokuu 2018