Tietosuoja

 

 

ELIITTIKUMPPANIn Tietosuojakäytäntö

Päivitetty: 30.09.2016

Löytääksemme sinulle sopivan kumppanin, meidän tarvitsee kerätä ja käyttää henkilökohtaisia tietoja. Luotettavana seuranhakupalveluna ELIITTIKUMPPANI pitää erittäin tärkeänä henkilökohtaisten tietojen vastuullista säilöntää ja käyttöä. Siksi olemme luoneet kattavan järjestelmän teknisiä ja organisatorisia toimintoja, jotka takaavat korkeimman mahdollisen tietosuojan:

 •  Kaikki tiedot, jotka lähetät meille rekisteröitymisen tai sisään kirjautumisen jälkeen (esim. Yhteystiedot, profiilin tiedot, maksutiedot tilatessasi maksullisen jäsenyyden) välitetään SSL-suojatussa  muodossa
 • Palomuurit suojaavat tietoja luvattomalta käytöltä
 • Tietoihisi pääsevät käsiksi vain harvat ja valitut, vastaavasti koulutetut työntekijät ja vain tietyissä tilanteissa (katso kohta 2. Tietosuojaus)

Tietosuojakäytäntömme on luotu Euroopan tietosuojalakia noudattaen.

Yhteydenpito muiden ELIITTIKUMPPANIn jäsenten kanssa tapahtuu oman viestijärjestelmämme kautta, joten muut eivät näe henkilökohtaisia yhteystietojasi, kuten sähköpostiosoitetta tai koko nimeä. Voit itse päättää, annatko tietojasi muille jäsenille, ja missä vaiheessa. Suosittelemme sinua noudattamaan sivustoltamme löytyviä turvallisuus-ohjeita.

 

 


 

 

 Sisältö:

 

► 1.    Henkilökohtaisten tietojesi turvallisuus ELIITTIKUMPPANIn palvelussa

► 2.    Tietosuojaus

► 3.    Tietojen kerääminen, prosessointi ja käyttö

3.a.    Ilman rekisteröitymistä

3.b.   Rekisteröityessäsi

3.c.    Tietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille

3.d.    Evästeiden käyttö

3.e.    Google Universal Analyticsin käyttö

3.f.    Uudelleenmarkkinointi

3.g.    Facebook yhteisöliitännäisten käyttö

3.h.   Google+ yhteisöliitännäisten käyttö

3.i.    Twitter yhteisöliitännäisten käyttö

3.j.   Henkilökohtaisten tietojen tarkistus

 

► 4.    Tietojen käytön hyväksyminen ja suostumuksen peruuttaminen

► 5.    Oikeus tietojen saantiin, korjaukseen ja poistoon

 

► 6.    Lisätietoja

 

 


 

 

1. Henkilökohtaisten tietojesi turvallisuus ELIITTIKUMPPANIn palvelussa  

ELIITTIKUMPPANI- palvelua ylläpitää ja palvelusta vastaa Spark Networks Services GmbH, Kohlfurter Strasse 41/43, D-10999 Berliini. Se on Saksan tietosuojalain mukaan vastuussa sivustosta.

 

ELIITTIKUMPPANI on luotettava Internet-sivusto, joka auttaa sinua löytämään sopivan kumppanin parisuhteeseen. Henkilökohtaisten tietojesi turvallisuus on meille erityisen tärkeää. Toimimme Euroopan tiukkojen tietosuojalakien mukaisesti.

Saksan tietosuojalain (BDSG) ja Telemedialain (TMG) tavoitteena on suojata henkilötietoja. Näitä ovat tiedot, jotka voidaan yhdistää henkilöön (esim. nimi tai sähköpostiosoite). Tiedot, joita ei voida yhdistää henkilöön, tai joiden yhdistäminen henkilöön vaatii suunnatonta ajallista, rahallista tai työmääräistä panostusta, ovat anonyymejä tietoja (artikla 3 momentti 6 BDSG), eivätkä ole näiden lakien alaisia.

ELIITTIKUMPPANI kerää, työstää ja käyttää henkilökohtaisia tietoja toimittaakseen palvelunsa. Voimme käyttää tietojasi lakien sallimissa rajoissa mainostamiseen, markkinatutkimukseen tai palvelun kehittämiseen arvioimalla käyttäjäprofiileita anonyymisti, kuitenkin vain, jos et ole kieltänyt meitä käyttämästä tietojasi.

Selvitämme sinulle seuraavassa lähemmin, kuinka varmistamme henkilökohtaisten tietojesi turvallisuuden ja kuinka mitäkin tietojasi käytetään, kun päätät käyttää ELIITTIKUMPPANIa.

Jos sinulla on kysymyksiä tästä, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme:

Osoite: 

Spark Networks Services GmbH

- Customer Care Finland -

Kohlfurter Straße 41/43

D-10999 Berliini

tai

Sähköposti: turvallisuus@eliittikumppani.fi

Takaisin sivun alkuun

 

2.    Tietosuojaus

Kaikki tiedot, jotka lähetät meille rekisteröinnin tai sisään kirjautumisen jälkeen (esim. yhteystiedot, profiilitiedot, maksutiedot tilatessasi maksullisen jäsenyyden) ovat salatussa ja suojatussa muodossa. Tämä suojaus turvaa tietojen vaihdon luottamuksellisuuden sinun ja www-palvelimemme välillä ja auttaa estämään tietojen väärinkäyttöä, esim. tietomurtoja. Suojaustekniikkana käytämme SSL-suojausta (Secure Socket Layer). Kyseessä on hyväksytty ja hyvin suosittu salausprotokolla. Olemme tehneet kaikki varotoimenpiteet tietokantaamme, jotta tietosi ovat turvallisesti tallennettuna. Vain harvoilla työntekijöillämme on pääsy tähän tietokantaan, ja he käyttävät sitä ainoastaan laadun tarkkailuun sekä valitusten ja petossyytösten selvittämiseen.

Takaisin sivun alkuun

 

3.    Tietojen kerääminen, prosessointi ja käyttö

ELIITTIKUMPPANI on Internetin luotettava seuranhakupalvelu, joka saattaa toisilleen sopivia ihmisiä yhteen tieteellisen Matching-menetelmän avulla. Tuottaaksemme tätä palvelua keräämme, prosessoimme ja käytämme lukuisia henkilökohtaisia tietojasi. Usein tietoja käytetään ainoastaan salanimien turvin tai anonyymisti. Selvitämme seuraavassa tietojen käytön yksityiskohtaisesti.

 

Takaisin sivun alkuun

 

 

 a.   Ilman rekisteröitymistä

Käyttäessäsi kaikille avoimia osia sivustostamme, emme tarvitse henkilökohtaisia tietojasi. Vieraillessasi sivustollamme tallennamme aina kuitenkin seuraavat tiedot:

 • käyttämäsi tietokoneen IP-osoitteen
 • Internet-sivuston, jonka kautta tulit sivustollemme (referer)
 • ne sivustomme osat, joilla käyt
 • vierailusi päivämäärän ja keston
 • selaimesi tyypin (Internet Explorer, Firefox jne.) ja asetukset
 • käyttöjärjestelmäsi (Windows jne.)

Käytämme näitä tietoja tilastollisiin tarkoituksiin, ilman henkilösidonnaisuutta.

Takaisin sivun alkuun

b.   Rekisteröityessäsi

Joa haluat rekisteröityä ja käyttää ELIITTIKUMPPANIn palveluita, tarvitsemme lukuisia henkilökohtaisia tietojasi voidaksemme tarjota palvelun koko laajuudessaan.

Käytämme sinun antamia henkilökohtaisia tietoja (esim. yhteystiedot rekisteröityessäsi, profiilin tiedot tai kuvat). Usein voit päättää itse, mitä tietoja annat itsestäsi profiiliisi ja/tai kumppanin hakuun. Tiedot, jotka vaaditaan palvelun toimittamiseen välttämättä, on merkattu pakollisiksi tiedoiksi (esim. sähköpostiosoite), jotta tiedät, mitkä tiedot sinun on pakko antaa, ja mitkä voit antaa harkintasi mukaan.

Tarkempia tietoja kumppanin haun prosessista ja menetelmistä löydät kohdasta Apua & Ohjeita.

aa) Tehdessäsi ilmaisen rekisteröinnin sinua pyydetään antamaan seuraavat pakolliset tiedot:

 • Oma sukupuoli
 • Haetko naista/miestä
 • Sähköpostiosoite
 • Salasana

Rekisteröintiä seuraa tieteellinen persoonallisuustesti, jonka ensimmäisessä osiossa kysytään seuraavat tiedot:

 • Postinumero
 • Syntymäaika
 • Pituus
 • Siviilisääty
 • Koulutuksen taso
 • Ammatti
 • Tulot

Sinulta kysytään testissä myös lukuisia henkilökohtaisia kysymyksiä (esim. mieltymyksiä, ominaisuuksia ja mitä toivot kumppanilta). Etnisyyteen tai uskontoon liittyvistä kysymyksistä saatava tieto on niin kutsuttua erityisen henkilökohtaista tietoa, jota ei käytetä ilman suostumustasi. Jos et halua edellä mainittuja tietoja käytettävän, voit ilmoittaa siitä meille koska tahansa. Sinulta kysyttäviä kysymyksiä käytämme avuksi Matching-menetelmässä ja ne muodostavat profiilisi perustan.

bb) Jos aloitat ELIITTIKUMPPANIn maksullisen jäsenyyden, sinulta kysytään maksutapahtuman aikana seuraavat tiedot:

 • Etu- ja sukunimi
 • Maksutiedot (tilitiedot, luottokortin tiedot tms.)
 • Osoite

Maksupalveluntarjoajamme Adyen GmbH, Hackescher Markt 4, 10178 Berliini, Saksa (myöhemmin Adyen) tallentaa maksutietosi tehdäkseen uudelleenmaksamisen sinulle helpommaksi. Uudelleen ostaessasi alkuperäiset maksutietosi esitetään lyhennettynä maksutietojasi suojellaksemme. Voit myös halutessasi lisätä uusia maksutapoja. Jos sinulla on huolenaiheita tai kysyttää, katso kohdasta 5. yhteystietomme. Vastaamme kysymyksiisi mielellämme.

cc) Pääset kirjautumaan sisään ELIITTIKUMPPANIn palveluun sähköpostiosoitteellasi ja valitsemallasi salasanalla. Käyttäessäsi ELIITTIKUMPPANIn palveluita selaimesi tulostaa käyttö-, virhe- ja huomautustietojaan ohjelman asetustiedostoissa määriteltyyn lokitiedostoon. Näitä tietoja ovat:

 • käyttämäsi tietokoneen IP-osoite
 • käyttäjän tunnistaminen ELIITTIKUMPPANIn sivustolla
 • avatun sivuston nimi
 • avaamisen päivämäärä ja kellonaika
 • sivuston URL (referer), jonka kautta tulit sivuillemme
 • siirretty tietomäärä
 • status-ilmoitus, onnistuiko sivun avaaminen
 • istunnon evästeet
 • istunnon tunnusnumero

Käytämme näitä tietoja anonyymissä muodossa tilastollisiin analyyseihin.

dd)

Henkilökohtaisten tietojen käyttö ELIITTIKUMPPANIn palvelun toimittamiseksi:

ELIITTIKUMPPANI kerää asiakkaiden henkilökohtaisia tietoja mahdollistaakseen heille palvelun turvallisen, sujuvan, tehokkaan ja henkilökohtaisen käytön. Tietoja käytetään, jotta voimme tarjota asiakkaalle hänen toivomansa suoritukset ja asiakaspalvelun. Niitä käytetään myös kiellettyjen ja laittomien toimintojen havaitsemiseen ja tutkimiseen, Yleisten sopimusehtojen toimeenpanoon sekä sopimusten tekemiseen.

Seuraavassa henkilökohtaisten tietojen käyttö on selvitetty tarkemmin:

 • Muut jäsenet näkevät antamasi profiilin tiedot ja tekstin ELIITTIKUMPPANIn sivustolla. Premium-jäsenet näkevät lisäksi lataamasi valokuvat.
 • Profiiliasi – ja siten myös profiilisi tietoja ja ladattuja kuvia – esitellään muille käyttäjille, jotka sopivat sinulle Matching-menetelmämme perusteella. Voit laittaa Matching-toiminnon profiilissasi päälle tai pois päältä. Jos toiminto on pois päältä, profiiliasi ei ehdoteta muille jäsenille etkä saa itsekään uusia kumppaniehdotuksia.
 • Muut jäsenet näkevät, kun olet vieraillut heidän profiilissaan. Myös sinä näet, ketkä jäsenistä ovat vierailleet omassa profiilissasi. Tämä on oleellinen osa jäsenten välistä kommunikaatiota ja tärkeä osa seuranhakupalveluiden, kuten ELIITTIKUMPPANIn, palvelua. Siksi tätä toimintoa ei voi kytkeä pois päältä.
 • Muut jäsenet voivat kirjoittaa sinulle viestejä. ELIITTIKUMPPANI ei anna sähköpostiosoitettasi eteenpäin. Viestit tulevat ainoastaan ELIITTIKUMPPANIn postilaatikkoosi. Voit sulkea pois henkilöitä, joiden et halua olevan yhteydessä sinuun.
 • Ilmoitukset sähköpostiin: ELIITTIKUMPPANI lähettää sinulle automaattisesti ilmoituksia sähköpostiisi, esimerkiksi kun toinen jäsen on vieraillut profiilissasi, lähettänyt sinulle viestin, hymyn tai kun olemme löytäneet uusia kumppaniehdotuksia sinulle. Voit estää ilmoitukset sähköpostiin käyttäjätilisi viestiasetuksista.
 • Uutiskirjeiden, palveluviestien ja erikoistarjousten lähettäminen: Jokainen rekisteröitynyt käyttäjä voi tilata ELIITTIKUMPPANIn uutiskirjeen ja/tai viestit erikoistarjouksista tai lopettaa niiden tilauksen. Ilmoittautuessasi palveluun viestit erikoistarjouksista on lähtökohtaisesti tilattu. Jos haluat saada myös uutiskirjeen, sinun täytyy tilata se erikseen. Tiettyjen tiedotusviestien vastaanottamista ei ole mahdollista lopettaa, esimerkiksi kun ne liittyvät palveluun (esim. vahvistus rekisteröinnistä, asiakaspalvelun viestit tekstien ja kuvien hyväksymisestä) ja maksulliseen jäsenyyteen, jos sinulla on sellainen (esim. sopimustiedot, maksutiedot). Haluamme huomauttaa, että tutkimme jäseniemme reagointia sähköposteihimme. Tämä tehdään kuviin upotettujen niin kutsuttujen pikselien avulla. Jos et halua, että käyttäytymistäsi analysoidaan, voit poistaa kuvat käytöstä sähköpostiohjelmastasi. Lisätietoja löydät Microsoft Outlookin tai Mozilla Thunderbirdin ohjeista. Huomaathan, että jos poistat kuvat käytöstä, viestimme eivät välttämättä näy kokonaan etkä täten voi käyttää kaikkia toimintoja.
 • ELIITTIKUMPPANI suodattaa viestit suojellakseen asiakkaita ei-toivotuilta viesteiltä. Sinulle ei voida esimerkiksi lähettää viestejä, jotka sisältävät maksullisia palvelunumeroita tai tiettyjä ilmauksia.
 • “Tykkää“-toiminto: Muiden jäsenten kuvien ja vapaiden tekstikenttien alta löydät klikattavan ”Tykkää”-painikkeen. Voit näyttää ”Tykkää”-toiminnon avulla toiselle jäsenelle, että pidät hänen kuvastaan tai tekstistään. Jäsen saa tykkäämisestäsi viestin. Omassa profiilissasi näet, kuinka moni muista jäsenistä tykkää tietystä kuvastasi tai tekstistäsi. Täältä näet myös, kuka on tykännyt mistäkin profiilisi osasta.
 • Välitystiedot: Premium-jäsenet näkevät tämän toiminnon avulla, onko vastaanottaja klikannut heiltä saamiaan viestejä. Kun vastaanottaja klikkaa saamaansa viestiä aukaistakseen sen, lähettäjä saa viestin klikkauksen ajankohdasta ”Saapuneet”-viesteihinsä. Voit asettaa tämän toiminnon pois päältä käyttäjätilistäsi.
 • Kuvien lataaminen Facebookista: Jos sinulla on Facebook-käyttäjätili, voit ladata sieltä suoraan kuvia ELIITTIKUMPPANIn käyttäjätiliisi. Klikkaa sivuillamme olevaa Facebook-painiketta luodaksesi yhteyden ja kirjaudu sisään Facebook-tilillesi. Kirjauduttuasi sisään näet kaikki Facebookiin lataamasi kuvat. Voit valita jopa 24 kuvaa ja ladata ne ELIITTIKUMPPANIn profiiliisi.
 • Persoonallisuusprofiili: Löytääksemme ELIITTIKUMPPANIn jäsenille toisilleen sopivia kumppaniehdotuksia, luomme jokaiselle käyttäjälle persoonallisuustestin pohjalta oman persoonallisuusprofiilin. Näet tämän persoonallisuusprofiilin oman profiilisi alla. Myös sinulle sopivat jäsenet näkevät persoonallisuusprofiilisi. Se kuvaa sinua viiden pääpiirteen, ja näiden alla aina kolmen lisäpiirteen osalta. Perus- ja Premium-jäsenet näkevät ainoastaan pääpiirteiden tulokset.

Lisätietoja palvelun toiminnasta ja vastauksia muihin kysymyksiin saat osiosta Apua & Ohjeita.

Takaisin sivun alkuun

c.    Tietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille

Palvelua tuottaessamme luovutamme tietojasi muille jäsenille ainoastaan käyttäjänimen yhteydessä. Emme anna missään tapauksessa muille jäsenille henkilökohtaisia yhteystietojasi (esim. koko nimeä, osoitetta tai sähköpostiosoitetta). Yhteydenotot ELIITTIKUMPPANIssa tapahtuvat ainoastaan palvelun sisäisen postilaatikkosi kautta, joten voit itse päättää, kenelle annat henkilökohtaisia tietojasi. Jotkut tiedot, jotka annat rekisteröityessäsi palveluun, näkyvät muille jäsenille. Näitä tietoja ovat ikä, sukupuoli, pituus, etninen tausta, uskonto, ammatti, tupakointitottumukset sekä lapsitoive.

Voit päättää käyttäjätilisi asetuksista, haluatko, että profiiliasi ehdotetaan muille jäsenille Matching-menetelmäämme käyttäen vai ei.

Emme myy eteenpäin henkilökohtaisia tietojasi. Annamme niitä eteenpäin kolmansille osapuolille ainoastaan, jos se on tarpeellista palvelun suorittamisen kannalta (esim. maksun suorittaminen maksullisissa jäsenyyksissä), olet antanut meille tähän nimenomaan luvan tai laki pakottaa tai antaa meille luvan luovuttaa ne.

Apollo Solutions Ltd., Informatics Park, La Tour Koenig, Pointe aux Sables, Mauritius ("Apollo Solutions") tarkastaa ELIITTIKKUMPPANIn jäsenten lataamia kuvia ja toteaa niiden aitouden taatakseen palvelun korkean laadun ja suojellakseen asiakkaitamme huijareilta.

Koska tietosuojalait ovat EU:n ulkopuolella löyhempiä kuin EU:ssa, Apollo Solutions on sitoutunut noudattamaan EU-komission laatimaa sopimusta henkilökohtaisten tietojen käsittelystä kolmansissa maissa. Sopimus takaa tietojen käsittelyn EU:n vaatimusten mukaisesti, joten henkilökohtaiset tietosi on täydellisesti suojattu.

Takaisin sivun alkuun

d.   Evästeiden käyttö

ELIITTIKUMPPANI käyttää evästeitä sivuston käytettävyyden ja toiminnan parantamiseen. Eväste on pieni tietokoneelle ladattava tekstitiedosto, joka tallennetaan joko väliaikaisesti tietokoneesi työmuistiin (”istuntokohtainen eväste”) tai tietokoneesi kovalevylle (”pysyvä eväste”). Selain tallentaa evästeen tiedon tiettyyn paikkaan tietokoneella ja palauttaa evästeen sisältämän tiedon verkkosivustolle joka kerta, kun siltä pyydetään sivuja tai kuvia. Evästeitä ei käytetä ohjelmien toteuttamisessa tai virusten lataamiseksi tietokoneellesi. Evästeiden päätarkoituksena on voida tarjota sinulle henkilökohtainen käyttäjäkokemus ja tehdä palvelun käytöstä mahdollisimman mukavaa ja sujuvaa.

Useimpien selainten asetukset hyväksyvät lähtökohtaisesti evästeet. Voit kuitenkin muuttaa selaimesi asetuksia niin, että se hylkää evästeet tai vaatii sinulta aina hyväksynnän ennen niiden käyttöä. Jos et hyväksy evästeitä, voi olla ettet voi käyttää palveluamme koko sen laajuudessa.

ELIITTIKUMPPANI käyttää istuntokohtaisia evästeitä, yhteistyökumppaneiden evästeitä sekä pysyviä evästeitä.

 • Istuntokohtaiset evästeet: ELIITTIKUMPPANI käyttää enimmäkseen “istuntokohtaisia evästeitä“, joita ei tallenneta tietokoneesi kovalevylle, ja jotka poistetaan sulkiessasi Web-selaimen. Istuntokohtaisia evästeitä käytetään tunnistuksessasi kun kirjaudut sisään sekä toimivuuden parantamisessa.
 • Yhteistyökumppaneiden evästeet: ELIITTIKUMPPANI käyttää evästeitä myös, kun siirryt sivustollemme toisella sivustolla olevan mainoksen kautta. Nämä evästeet mahdollistavat laskutuksen yhteistyökumppaneiden välillä eivätkä sisällä henkilökohtaisia tietojasi.
 • Pysyvät evästeet: ELIITTIKUMPPANI käyttää niin kutsuttuja “pysyvät evästeitä“ tallentaakseen henkilökohtaiset käyttöasetuksesi. Tämä mahdollistaa palvelun personoinnin ja siten paremman käyttökokemuksen, koska henkilökohtaiset asetuksesi ovat tallessa aina seuraavaan käyttökertaan asti.

Takaisin sivun alkuun

e.    Googlen Universal Analyticsin käyttö

ELIITTIKUMPPANI analysoi, kuinka jäsenet käyttävät sen sivustoa. Käyttäjäprofiileita analysoidaan anonyymisti, tarkoituksena palvelun laadun jatkuva parantaminen. Käytämme muun muassa (Google) Universal Analyticsia, Google Inc.:n, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA (”Google”) tarjoamaa työkalua Internet-sivujen analysointiin ja kävijäseurantaan. Käytämme työkalua lisäosalla "anonymizeIp()", joka lyhentää IP-osoiteet niin, ettei niistä voi enää tunnistaa käyttäjien henkilöllisyyttä.

Google vaatii palvelunsa käyttäjiä sisällyttämään seuraavan osuuden tietosuojakäytäntöönsä:

Google Analytics käyttää niin kutsuttuja evästeitä, eli pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan tietokoneellesi, ja joiden avulla sivuston käyttöä voidaan analysoida. Evästeen tuottamat tiedot sivuston käytöstäsi lähetetään Googlen palvelimelle Yhdysvaltoihin ja tallennetaan sinne. Google käyttää näitä tietoja arvioidakseen, miten asiakas käyttää Internet-sivustoa, ja laatiakseen Internet-sivuston ylläpitäjälle analyyseja sivuston käytöstä sekä tarjotakseen muita Internet-sivustojen ja Internetin käyttöön liittyviä palveluja.

Google voi mahdollisesti välittää nämä tiedot kolmansille osapuolille, mikäli siitä on lailla määrätty tai mikäli kolmas osapuoli käsittelee näitä tietoja Googlen toimeksiannosta. Google ei missään tapauksessa yhdistä asiakkaiden IP-osoitteita muihin Googlen tietoihin. Voit estää tällaisten evästeiden tallentamisen muuttamalla selaimesi asetuksia tarvittavalla tavalla. Huomaathan kuitenkin, ettet voi välttämättä käyttää sivustoa täysimääräisesti, jos et salli evästeitä.

Voit kieltää tietojesi analysoinnin (Google) Universal Analyticsin avulla sivulta Google

Analytics Opt-out Browser Add-on.

Lisätietoa Googlen käyttöehdoista ja yksityisyydestä löydät https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=fi ja http://www.google.com/analytics/terms/fi.html.

Takaisin sivun alkuun

f.    Uudelleenmarkkinointi

ELIITTIKUMPPANI käyttää Googlen DoubleClick-teknologiaa. Tämän teknologian avulla käyttäjille, jotka ovat jo tutustuneet ELIITTIKUMPPANIn sivustoon ja osoittaneet kiinnostusta sitä kohtaan, voidaan näyttää ELIITTIKUMPPANIn mainoksia Googlen yhteistyöverkostoon kuuluvilla sivustoilla. Mainosten näyttö kohdistetaan evästeiden, eli pienten tekstitiedostojen (Cookie), avulla. Näiden tekstitiedostojen avulla käyttäjän toimintaa sivulla voidaan analysoida ja kohdistaa hänelle mainontaa, joka soveltuu hänen mielenkiinnon kohteisiinsa.

Jos et halua nähdä näitä kohdistettuja mainoksia, voit kieltää Googlea käyttämästä evästeitä tähän tarkoitukseen Googlen Mainosvalinnat-sivulla. Vaihtoehtoisesti voit kieltää kolmansien osapuolien evästeet Network Advertising Initiative (NAI)-järjestön sivuilla.

Käytämme joskus myös muiden palveluntarjoajien analyysiohjelmia. Analysointi tapahtuu aina anonyymisti ja salanimin suojatusti, lakien mukaisesti. Analyysien tuloksia käytetään palvelun parantamiseen sekä mainos- ja markkinointitarkoituksiin. Emme ikinä käytä näitä tietoja henkilötietoihin liittyen.

Takaisin sivun alkuun

g.    Facebook yhteisöliitännäisten käyttö

ELIITTIKUMPPANI käyttää sivustollaan sosiaalisen median facebook.com yhteisöliitännäisiä (“plugin“). Facebook.com ylläpitää Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA (”Facebook”). Nämä yhteisöliitännäiset on merkitty Facebook-logolla. Kun menet ELIITTIKUMPPANIn sivulle, joka sisältää tällaisen yhteisöliitännäisen, selaimesi luo suoran yhteyden Facebookin palvelimeen. Facebook lähettää yhteisöliitännäisen sisällön suoraan selaimellesi, joka sisällyttää sen sivustolle.

Samalla Facebook saa tiedon, että olet ladannut tämän ELIITTIKUMPPANIn sivun. Jos olet juuri kirjautuneena sisään Facebookissa, Facebook pystyy yhdistämään ELIITTIKUMPPANI-vierailusi Facebook-käyttäjätiliisi. Jos käytät Facebook-yhteisöliitännäisiä (esim. klikkaat ”Tykkää ELIITTIKUMPPANIsta Facebookissa” painiketta), selaimesi antaa tämän tiedon Facebookille ja tallentaa sen. Tietojen keräämisen laajuudesta, tarkoituksesta sekä siitä, kuinka Facebook työstää tai käyttää tietoja, saat Facebookin tietosuojakäytännöstä. Lisäksi saat tietoa oikeuksistasi ja asetusvaihtoehdoista.

Jos et halua, että Facebook kerää näin tietoja sinulta, suosittelemme että kirjaudut ulos Facebookista ennen kuin kirjaudut sisään ELIITTIKUMPPANI-palveluun.

 

Lisätietoa Facebookin tietosuojasta löydät täältä.

 

Takaisin sivun alkuun

h.    Google+ yhteisöliitännäisten käyttö

Sivustomme käyttää sosiaalisen median plus.google.com yhteisöliitännäisiä (“plugin“). Plus.google.com ylläpitää Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA (”Google”). Yhteisöliitännäiset on merkitty Googlen logolla, Google+1 logolla tai tekstillä “Google yhteisöliitännäinen”. Mennessäsi sivullemme, joka sisältää tällaisen yhteisöliitännäisen, selaimesi ottaa suoran yhteyden Googlen palvelimeen. Selaimesi saa yhteisöliitännäisen sisällön suoraan Googlelta, ja sitoo sen sivustoon. Yhteisöliitännäisten sitomisen avulla Google saa tiedon, että olet tällä palvelumme sivulla.

Jos et halua, että Google kerää tietoja sinusta käyttäessäsi palveluamme, sinun täytyy kirjautua ulos Googlen käyttäjätililtäsi ennen sivustollemme kirjautumista.

Jos olet kirjautunut sisään Googleen, Google voi yhdistää vierailusi sivullamme Googlen käyttäjätiliisi. Käyttäessäsi yhteisöliitännäisiä, esimerkiksi klikkaamalla ”+1”-painiketta tai jättämällä kommentin, tieto tästä välittyy selaimesi kautta suoraan Googlelle ja tallentuu sinne. Tietojen keräämisen laajuudesta, tarkoituksesta sekä siitä, kuinka Google työstää tai käyttää tietoja, saat Googlen tietosuojakäytännöstä. Lisäksi saat tietoa oikeuksistasi ja asetusvaihtoehdoista.

 

Takaisin sivun alkuun

i.    Twitter yhteisöliitännäisten käyttö

Sivustomme käyttää sosiaalisen median twitter.com yhteisöliitännäisiä (“plugin“). Twitter.com ylläpitää Twitter Inc., 795 Folsom St., Suite 600, San Francisco, CA 94107, USA. Nämä pluginit ovat merkattu Twitter-logolla. Vieraillessasi sivustolla, joka pitää sisällään kyseisen pluginin, luo selaimesi yhteyden Twitterin palvelimiin. Twitter välittää pluginin sisällön suoraan selaimeesi, joka liittää sen Twitterin verkkosivustoon. Näin ne, ELIITTIKUMPPANIn sivut, joilla olet vieraillut, näkyvät kolmansille osapuolille ja yhdistetään Twitterin käyttäjätiliisi. Jos olet kirjautuneena Twitteriin, voi Twitter sijoittaa käynnin Twitter-tiliisi. Jos käytät pluginia, esimerkiksi twiittaamalla jonkin sivustomme artikkelin, välittää selaimesi kyseisen tiedon suoraan Twitterille, julkaistaan Twitter-tililläsi sekä tallentaa sen sinne. Lisätietoja siitä, kuinka Twitter käyttää tietojasi sekä oikeuksistasi ja mahdollisista asetuksista yksityisyytesi suojaksi saat Twitterin tietosuojakäytännöstä.

Takaisin sivun alkuun

j.    Henkilökohtaisten tietojen tarkistus

Suojellaksemme asiakkaitamme henkilöiltä, jotka käyttävät ELIITTIKUMPPANIn palvelua väärin, analysoimme ilman lain vaatimaa pakkoa erilaisten automaattisten seurantamenetelmien sekä asiakaspalvelumme tekemien pistokokeiden avulla sivustolla tapahtuvaa toimintaa. Voimme sulkea epäilyttävien jäsenten profiilin kokonaan tai osittain.

ELIITTIKUMPPANI pidättää oikeuden suodattaa viestejä automaattisesti. Suodatin hakee asiakkaiden viesteistä sanoja ja sanojen yhdistelmiä, jotka ovat lain tai ELIITTIKUMPPANIn Yleisten sopimusehtojen vastaisia. Esimerkiksi suodatamme pornografisia ja yksiselitteisen loukkaavia ilmauksia jäsentemme suojelemiseksi.  

Yleisistä sopimusehdoista voit lukea oikeudelliset toimet, joihin ryhdymme, mikäli epäilemme ELIITTIKUMPPANIn palvelun väärinkäyttöä. ELIITTIKUMPPANI voi myös olla välittämättä eteenpäin viestejä, jotka sisältävät suojausmekanismiemme mukaan suurella todennäköisyydellä lain tai Yleisten sopimusehtojen vastaisia ilmauksia. Emme lähetä tällaisissa tapauksissa lähettäjälle tietoa hylätyistä tai välittämättä jääneistä viesteistä.

Takaisin sivun alkuun

4.    Tietojen käytön hyväksyminen ja suostumuksen peruuttaminen

Jos käytämme tietojasi tarkoituksiin, jotka vaativat lain mukaan suostumuksesi, pyydämme aina lupaasi tietojen käyttöön ja kirjaamme luvan saamisen muistiin.

Voit perua antamasi suostumuksen koska tahansa tai olla antamatta suostumustasi.

Suostumuksen voit perua tai olla hyväksymättä yksinkertaisesti lähettämällä meille viestin:

Postitse:

Spark Networks Services GmbH

-Customer Care Finland-

Kohlfurter Straße 41/43

D-10999 Berliini

 tai

Sähköpostitse: turvallisuus@eliittikumppani.fi

 

Huomaathan, että jos et hyväksy tietojesi käyttöä, tiettyjä ELIITTIKUMPPANIn tarjoamia palveluita ei voida enää toteuttaa. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi tätä koskien.

Takaisin sivun alkuun

5.    Oikeus tietojen saantiin, korjaukseen ja poistoon

Sinulla on oikeus koska tahansa saada tietoa, korjata tai poistaa tallentamamme henkilökohtaiset tietosi ja käyttäjätilin asetuksesi.

Jos poistat ELIITTIKUMPPANIn profiilisi, myös kaikki lähettämäsi sekä vastaanottamasi viestit poistetaan lopullisesti. Jos kumppaniehdokkaasi poistaa profiilinsa, kaikki hänelle lähettämäsi tai häneltä saamasi viestit poistetaan lopullisesti tietokannastamme, eikä niitä voida enää palauttaa.

Huomaathan, että oikeutesi tietojen poistamiseen saattaa olla rajoitettu johtuen laillisista tietojen säilyttämismääräyksistä, joita joudumme noudattamaan. Tuomioistuimet, rikostutkijat ja muut lain määräämät viranomaiset voivat tarkastella tietojasi tai vaatia niiden luovuttamista.

Tiedustellaksesi, korjataksesi tai poistaaksesi tietojasi voit ottaa yhteyttä seuraavaan osoitteeseen antamalla nimesi, sähköpostiosoitteen, jolla olet rekisteröitynyt ELIITTIKUMPPANIn palveluun sekä käyttäjänimesi:

Osoite:

Spark Networks Services GmbH

-Customer Care Finland-

Kohlfurter Straße 41/43

D-10999 Berliini

 tai

Sähköposti: turvallisuus@eliittikumppani.fi

 

Monia tietoja voit tietysti nähdä, muuttaa tai poistaa itsekin käyttäjätililtäsi.

Takaisin sivun alkuun

 

6.    Lisätietoja

Jokaisen Internetin käyttäjän tulisi tietää, että muut käyttäjät ympäri maailman voivat nähdä ja tallentaa hänen verkossa julkaisemansa tiedot. ELIITTIKUMPPANI huomauttaa asiakkaille nimenomaisesti, että tiedonsiirron tietosuojaa ei nykytekniikalla voida täysimääräisesti taata avoimissa verkoissa, kuten Internetissä. Muista aina, että liikut julkisessa verkostossa ja huolehdi yksityisyytesi säilymisestä.

Takaisin sivun alkuun