Sinkut Helsingissä: näin löydät treffiseuraa

Oletko sinkku ja haluat löytää seuraa Helsingissä? Listaamme tässä artikkelissa parhaat paikat löytää deitti Helsingissä. Seuranhaku onnistuu kätevästi myös netistä ja meidän kauttamme!
Helsinki

Helsinki on Suomen paras paikka olla sinkku. On yöelämää, harrastusmahdollisuuksia, tapahtumia sekä aktiivinen opiskelija- ja elinkeinoelämä. Pääkaupunkiseudun yli miljoonasta asukkaasta löytyy jokaiselle potentiaalisia kumppaniehdokkaita.

Moni ei kuitenkaan löydä kumppaniaan työpaikaltaan, sekä baarireissutkin saattavat vähentyä iän myötä. Nämä ”piilossa” olevat helmet löydät tänä päivänä tietenkin netistä.

Mikäli haluat siirtyä saman tien tutustumaan helsinkiläisiin sinkkuihin, rekisteröidy tuosta yläpuolelta Eliittikumppaniin.

Mikäli kuitenkin kaipaat yleisiä vinkkejä Helsinkiin ja siihen mistä pääkaupunkiseudulla löytää seuraa, jatka toki lukemista.

 

Seuraa Helsingin yöelämästä

Maan vilkkain yöelämä tarjoaa niin nuorille kuin aikuisemmille, 50+ sinkuille omat baarit ja yökerhot. Aivan keskustassa Mannerheimintiellä on suosittu yökerho nimeltään Apollo Live Club, jossa on erittäin näyttävät tilat - esiintymislavalla usein myös livemusiikkia.

Myös Namu (rautatieasemaa vastapäätä) on suosittu paikka, jossa asioivat varsinkin 2-kymppiset nuoret aikuiset.

Kaarle XII on puolestaan niittänyt mainetta varsinkin 30+ -ikäisen kansan keskuudessa torstai-illan bileillään. ”Kallen” torstai ja lauantai ovat varsin suosittuja iltoja, jossa tunnelma on rentoa ja sosiaalista.

Ravintola Teatteri on myös suosittu yökerho hienompaan makuun.

Varsinkin kypsemmille sinkuille on kesällä tarjolla legendaarinen Mummotunneli (Wanha kauppakuja) aivan ydinkeskustassa.

Boheemimpaa menoa kaipaava suunnistaa tietenkin Kallion kaupunginosaan, jossa on sellaisia baareja, kuten Siltanen ja Kuudes Linja.

Laivaristeilylle pääsee myös nauttimaan rennosta bilemeiningistä, mikäli Helsingin baarit on koluttu jo läpi ja kaipaat vaihtelua!

 

Helsinkiläiset sinkut kulttuurin tai urheilun parista?

Kuten todettua, Helsingissä sinkkuelämä on hieman monipuolisempaa kuin pienemmillä paikkakunnilla – aktiviteetteja ja tapahtumia on monenmoisia.

Esimerkiksi kansallismuseo kokeili taannoin omaa ”Match made in Museum” –sinkkupäivää. Kannattaa pitää korvat ja silmät auki tällaisten tapahtumien varalta.

Toinen helppo tapa tavata samanhenkisiä sinkkuja ovat tietenkin konsertit tai stand up –illat, joissa vallitsee sosiaalinen, baarimainen tunnelma, jossa ihmisten lähestyminen on luontevaa.

Sopivien sinkkujen tapaaminen on tietenkin hieman tuuripeliä, mutta pääasia on, että olet ihmisten ilmoilla, jossa on mahdollista tavata uusia ihmisiä. Yleensä sen oikean löytäminen vaatii yksinkertaisesti tuuria ja sattumaa, että satutte samaan aikaan samaan paikkaan.

 

Treffit Helsingissä

Entä mihin mennä treffeille Helsingissä?

Onko sinulla deittiseura jo tiedossa ja pohdit minne mennä treffeille? Perinteisille kahvilatreffeille löytyy monta vaihtoehtoa keskustasta, esimerkiksi:

La Torrefazione tai Fazer Cafe, josta saat kahvin kylkeen myös makeaa.

Vanha Ylioppilastalo tarjoaa myöskin melko rauhallisen tunnelman jutusteluun – oli juomana sitten kahvi tai alkoholipitoiset virvokkeet.
Hienoissa maisemissa kahvitteluun toimii Yrjönkadun Torni Ateljee Bar!

Vielä yksi romanttinen vaihtoehto meren rannalta:

Cafe Regatta, joka sijaitsee Töölössä. Pieni punainen mökki, jonka terassilla järjestää mukavat kesätreffit kahvin ja korvapuustin kera.

Mutta mikäli vielä etsit seuraa Helsingistä, liity Eliittikumppaniin alla olevan bannerin kautta ja sovi treffit suoraan kotoa käsin! (tai suoraan puhelimestasi Eliittikumppani-sovelluksen avulla)

Rekisteröidy

Lisää luettavaa:

 • Pukeutumisvinkit treffeille
  Pukeutumisvinkit treffeille

  Kuinka treffeille kannattaa pukeutua? Tee treffikumppaniisi hyvä ensivaikutelma siistillä olemuksella! Koostimme tutkimuksemme inspiroimana 5 vinkin artikkelin, josta saattaa olla sinulle apua valmistautuessasi treffeille.

 • Seuraa Eliittikumppanista
  Seuraa netistä - 5 syytä valita Eliittikumppani

  Netissä on monenlaisia seuranhakupalveluja ja tapoja löytää treffiseuraa. Eliittikumppanissa tapaat pitkäaikaista parisuhdetta etsiviä, kaikenikäisiä sinkkuja. Katso perustelumme miksi sinun kannattaa valita juuri Eliittikumppani!

 • Seuranhaku netissä
  5 vinkkiä onnistuneeseen seuranhakuun

  Internetissä tapahtuvaan seuranhakuun kannattaa panostaa hyvällä profiilikuvalla, esittelyteksteillä. Kannattaa myös muistaa tietynlaisia käyttäytymissääntöjä, jotta parannat mahdollisuuksiasi löytää treffiseuraa. Katso koostamamme 5 vinkkiä onnistuneeseen seuranhakuun!