Olen:
Vahvista sukupuolesi.
Syötä voimassa oleva sähköpostiosoite.
Syötä oikea salasana.
« Palaa edelliseen vaiheeseen
Kristityt sinkut
13M
Kokonaisjäsenmäärä

Eliittikumppanissa ja sen sisarsivustoilla yli 13 milj. jäsentä!

N/M
52% naisia, 48% miehiä

Lähes yhtä suuri määrä miehiä ja naisia!

100%
Profiilien tarkastus

Kaikki profiilit tarkastetaan = laadukas ja turvallinen!

Kristitty sinkku on ihana löytö (vinkkejä kristilliseen deittipalveluun)

Kristityt sinkut

Johanna*, 31, säteilee onnea. Muutaman kuukauden päästä hänellä tulee täyteen 2 avioliittovuotta. Pariskunnan pieni tytär on puolivuotias. Johanna ja hänen miehensä ovat kristittyjä. Juttelimme Johannan kanssa siitä, millaista on olla kristitty sinkku ja miten usko nyt näkyy parisuhteessa.

Eliittikumppanin palvelu perustuu persoonallisuustestiin sekä sinkun itsensä asettamiin toiveisiin kumppanilleen. Täten myös kristityt sinkut löytävät meillä helposti toisensa. Alempana lisää asiaa kristillisestä deittailusta, mutta sitä ennen Johannan ajatuksia ja kokemuksia:

Kristityllä sinkulla osin eri haasteet

Kristityllä sinkulla on osittain enemmän asioita mietittävänä kuin ei-uskovalla. Joskus esimerkiksi sinkkuelämäntyyli saattaa tuntua omaan elämään sopimattomalta muka-välttämättömine juhlineen tai ei-niin-vakavine treffeineen, kun itse etsii seuraa tositarkoituksella.

Suurin haaste on varmaan se, että usko on tärkeä lisäkriteeri. Johanna kuvailee asiaa näin: ”Kumppaniehdokkaan usko oli minulle hyvin tärkeää. Mielestäni pelkkä usko ei kuitenkaan riitä ainoaksi yhdistäväksi tekijäksi, tarvitaan myös muuta yhdistävää.”

Uskovat sinkut tietävät mitä haluavat

Toisaalta uskovana sinkkuna olo on myös helpompaa kuin ei-uskovana. On mukavaa kun tietää selvästi, mitä haluaa. Johannakin tiesi alusta alkaen, miksi uskolla on merkitystä: ”Kumppanin usko oli tärkeää, koska arvostan yhteistä arvomaailmaa. Helpottaa parisuhdetta, kun molemmat ajattelevat tärkeistä arvoasioista samalla tavalla.”

Lisäksi kristitty sinkku luottaa johdatukseen. Usko antaa hänelle voimaa hakeutua sopiviin paikkoihin ja tutustua kumppaniehdokkaisiin: ”Jumala kyllä johdattaa sopivia ehdokkaita, mutta naimisiin menosta ihminen kuitenkin itse lopulta päättää.”

Tutkimusten mukaan uskovan kumppanin etsiminen kannattaa myös siinä mielessä, että uskovat ihmiset ovat parisuhteisiinsa tyytyväisempiä1. Arvojen jakaminen on tärkeää, samoin yhteinen elämäntyyli. Johanna kuvailee: ”Tuntuu hyvältä voida käydä yhdessä seurakunnassa. Rukoilemme myös yhdessä.”

Vinkit kristitylle sinkulle

Uskovat sinkutKristityn sinkun kannattaa tietää, mitä haluaa ja pitää päänsä. Seuraa sydämesi ääntä. Samaan aikaan on hyvä olla avoin ja muistaa, että kristittyjäkin on monenlaisia. Kysy itseltäsi, täytyykö kumppaniehdokkaan kuulua samaan kirkkokuntaan vai voiko hän kuulua mihin tahansa kristittyyn kirkkoon.

Uskovan kumppaninhakijan on hyödyllistä kertoa suoraan, mitä usko hänelle merkitsee, sillä kaikki kristityt eivät kuitenkaan allekirjoita samoja arvoja. Lopulta kannattaa myös nauttia seuranhausta.

Johannan neuvo niille, jotka eivät vielä ole omaa uskovaa kumppaniaan löytäneet: ”Luota Jumalaan ja hänen johdatukseensa, unohtamatta kuitenkaan omaa aktiivisuutta.”

Kristillinen deitti löytyy netistä

Mikäli etsit seuraa muista uskovista sinkuista, kannattaa kääntyä internetin puoleen. Arkielämässä sopivan elämänkumppanin löytäminen voi tunnetusti olla haasteellista. Eliittikumppanissa voit tutustua juuri sinulle sopiviin, samat arvot omaaviin, sinkkuihin.

Palvelussamme voit nimittäin määritellä oman uskonnon, kumppanilta toivottavan uskonnon sekä sen merkityksen. Jäsenemme suorittavat liittyessään persoonallisuustestin, joka huomioi uskonnollisuuden ja hengellisyyden.

Liity siis Eliittikumppanin yli 100.000 suomalaisen jäsenen iloiseen joukkoon ja tutustu kristittyihin sinkkuihin jo tänään. Alkuun pääset aloittamalla persoonallisuustestin täytön ja kokeilemalla palveluamme ilmaiseksi.

Rekisteröidy ELIITTIKUMPPANIin

*Nimi muutettu

Tietoa kirjoittajasta: EliittiKumppanin verkkotoimitus

EliittiKumppanin verkkotoimituksen tiimi kirjoittaa ajankohtaisia artikkeleita nettideittailusta, sinkkuelämästä ja parisuhteista.

Katso lisää artikkeleita EliittiKumppanin verkkotoimitus