Millainen on tyypillinen sinkku ELIITTIKUMPPANIssa?

Nykyään monet sinkut deittailevat netissä. Taakse ovat jääneet ajat, kun netissä seuranhakeminen oli ”noloa”. Se, millaisiin sinkkuihin nettideitissä törmää, riippuu paljon sivustosta – deittisivustoja on eri kohderyhmille, kuten sporttisille, nuorille tai vanhemmille sinkuille. Sivustot voivat olla myös erikoistuneita tositarkoituksella seuraa etsiville, pelkän hauskanpidon hakijoille ja jopa pettäjille. ELIITTIKUMPPANIn sinkut ovat keskimäärin 35-40-vuotiaita, koulutettuja ihmisiä, jotka hakevat vakavaa parisuhdetta.

Kaikenikäisiä sinkkumiehiä ja –naisia

Palvelumme sinkut ovat aikuisia, vähintään 18-vuotiaita. Jäsenten keski-ikä on sopivan aikuinen – 35-40 vuotta.
 
Joukkoon mahtuu siis erilaisia ihmisiä ensimmäisiä vakavia suhteitaan etsivistä nuorista työuraputkessa oleviin kolmekymppisiin, parisuhdemarkkinoilla toisella kierroksella olevista keski-ikäisistä aina aktiivisiin seuraa etsiviin eläkeläisiin.
 
Kaikista jäsenistä noin 52% on naisia.

 

Koulutetut sinkut

Lähes 70% ELIITTIKUMPPANIn jäsenistä on akateemisesti koulutettuja. Jäseniemme keskuudessa on paljon eri alan asiantuntijoita, johtotehtävissä olevia, lääkäreitä, opettajia jne. Tutkimusten mukaan akateeminen, pitkää työpäivää painava sinkku on tyypillinen netin deittipalveluita käyttävä ihminen.1

ELIITTIKUMPPANIn profiilissasi voit muun muassa määritellä kuinka tärkeä mahdollisen kumppanin koulutustaso on sinulle. Voit siis esimerkiksi päättää, että sinulle ehdotetaan vain saman koulutustason omaavia kumppaniehdokkaita!

 

Sinkut ja luonne

ELIITTIKUMPPANIn jäsenet täyttävät lähes 300-kysymyksisen persoonallisuustestin, joka kertoo heidän luonteestaan. Testin avulla ehdotamme sinulle juuri sinun luonteellesi sopivia jäseniä. Samalla saatat oppia itsestäsikin uusia asioita, joka ei ole ollenkaan huono asia parisuhdemarkkinoilla!
 
Yleisesti ottaen tyypillinen netistä seuraa etsivä sinkku on muuhun väestöön verrattuna hieman avoimempi kokeilemaan uusia asioita, hieman vähemmän kiintynyt perinteisiin sukupuolirooleihin ja hieman vähemmän uskonnollinen2. Nettideittailijoiden sosiaalisten taitojen ei ole todettu olevan sen enempää muuta väestöä huonompia kuin parempiakaan3.

Koulutustaso saattaa myös antaa osviittaa luonteenpiirteistä. Koulutetummat ihmiset ovat keskimäärin muun muassa älykkäämpiä4 ja itsevarmempia5 kuin muu väestö. 

 
 

Sinkut ja heidän parisuhdetoiveensa ELIITTIKUMPPANIssa

Erilaisilla kumppaninhakusivustoilla on erilaiset kohderyhmät. ELIITTIKUMPPANI on keskittynyt nimenomaan niihin sinkkuihin, jotka hakevat tositarkoituksella vakavaa parisuhdetta. Parisuhde kuitenkin on yksi elämän keskeisimmistä asioista, siksi sen suhteen saa ja kannattaakin olla tarkka ja vaativa. Vakavaa suhdetta hakevat ihmiset hakeutuvatkin tutkimuksen mukaan usein sivuille, joilla käytetään laajaa persoonallisuustestiä ja persoonallisuuksien yhteensopivuuden vertailua.6

ELIITTIKUMPPANIn yli 100.000 suomalaisen jäsenen joukosta tapaat nimenomaan tositarkoituksella seuraa etsiviä sinkkuja. Rekisteröidy nyt - ja löydä uusi rakkaus!

 

Rekisteröidy ELIITTIKUMPPANIin

Suosittelemme lukemaan myös: