ELIITTIKUMPPANI – luotettava nettideitti

Miksi kannattaa valita ELITTIKUMPPANI, kun verkko on väärällään erilaisia nettideittejä? ELIITTIKUMPPANI on hyvä valinta, koska meillä on käytössä tieteellinen Matching-menetelmä, me otamme parinhaun vakavasti ja me panostamme asiakaspalveluun.

ELIITTIKUMPPANIn tieteellinen menetelmä tuottaa tuloksia ja säästää aikaasi

Etkö ehdi tai jaksa klikkailla läpi nettideittien satoja profiileja? ELIITTIKUMPPANIssa se ei ole tarpeen, sillä me ehdotamme sinulle sopivia partnereita.

Kaikki ELIITTIKUMPPANIin rekisteröityvät saavat täytettäväkseen psykologien ja parisuhdeasiantuntijoiden laatimaan persoonallisuustestin. Tämän testin ja esimerkiksi kumppanin ikään, asuinpaikkaan ja koulutukseen liittyvien toiveidesi perusteella teemme sinulle kumppaniehdotuksia.

 

ELIITTIKUMPPANI on vakavasti otettava ja luotettava nettideitti

ELIITTIKUMPPANI pitää huolta siitä, että palvelu on luotettava. Asiakaspalvelumme käy jokaisen profiilin ja kuvan läpi varmistuakseen siitä, ettei asiattomia tai vitsillä tehtyjä profiileita tule nettideittisivustollemme. 

Opastamme käyttäjiämme täyttämään profiilinsa parhaalla mahdollisella tavalla. Premium-asiakkaana saat lisäksi käyttöösi kaikki yhteydenpitomahdollisuudet, kontaktitakuun ja mahdollisuuden tarkastella toisten kuvia. 

 

Nettideitti, joka panostaa asiakaspalveluun

Mielestämme hyvässä deittipalvelussa on oltava toimiva asiakaspalvelu. Asiakaspalvelumme tarkastaa profiilit ja kuvat ja on aina valmiina auttamaan, halusitpa sitten kertoa uudesta rakkaastasi tai kysyä neuvoa kumppanin hakuun. 

Meihin saat aina yhteyden käyttämällä yhteydenottolomaketta

Mikäli haet kumppania tositarkoituksella, uskomme ELIITTIKUMPPANIn olevan juuri sinulle sopiva nettideittailusivusto. Palvelussamme on jo yli 100.000 suomalaista jäsentä – liity mukaan!

Suosittelemme lukemaan myös:

 • Sinkut
  Sinkut ELIITTIKUMPPANIssa - tällaisia he ovat!

  Tyypillinen sinkku Eliittikumppanissa on 35-40-vuotias, korkeakoulutuksen saanut ja hän etsii vakavaa parisuhdetta. Lue lisää sinkuistamme!

 • Deittisivusto
  Deittisivusto - pikavinkit onnistuneeseen deittailuun netissä!

  Deittisivustoilla kannattaa muistaa nämä 10 asiaa. Katso vinkit mitä nettiseuranhaussa kannattaa ja mitä EI kannata tehdä!

 • Seuraa netistä
  Seuraa netistä! 5 syytä valita Eliittikumppani

  Netissä on monenlaisia seuranhakupalveluita. Lue listaamamme viisi syytä miksi sinun kannattaa kokeilla juuri Eliittikumppania!