Olen:
Vahvista sukupuolesi.
Syötä voimassa oleva sähköpostiosoite.
Syötä oikea salasana.
« Palaa edelliseen vaiheeseen
Nettideitti
13M
Kokonaisjäsenmäärä

Eliittikumppanissa ja sen sisarsivustoilla yli 13 milj. jäsentä!

N/M
52% naisia, 48% miehiä

Lähes yhtä suuri määrä miehiä ja naisia!

100%
Profiilien tarkastus

Kaikki profiilit tarkastetaan = laadukas ja turvallinen!

ELIITTIKUMPPANI – luotettava nettideitti

Nettideitti - juuri sinulle sopivaa seuraa!

Miksi kannattaa valita ELITTIKUMPPANI, kun verkko on väärällään erilaisia nettideittejä? ELIITTIKUMPPANI on hyvä valinta, koska meillä on käytössä tieteellinen Matching-menetelmä, me otamme parinhaun vakavasti ja me panostamme asiakaspalveluun.

ELIITTIKUMPPANIn tieteellinen menetelmä tuottaa tuloksia ja säästää aikaasi

Etkö ehdi tai jaksa klikkailla läpi nettideittien satoja profiileja? ELIITTIKUMPPANIssa se ei ole tarpeen, sillä me ehdotamme sinulle sopivia partnereita.

Kaikki ELIITTIKUMPPANIin rekisteröityvät saavat täytettäväkseen psykologien ja parisuhdeasiantuntijoiden laatimaan persoonallisuustestin. Tämän testin ja esimerkiksi kumppanin ikään, asuinpaikkaan ja koulutukseen liittyvien toiveidesi perusteella teemme sinulle kumppaniehdotuksia.

ELIITTIKUMPPANI on vakavasti otettava ja luotettava nettideitti

ELIITTIKUMPPANI pitää huolta siitä, että palvelu on luotettava. Asiakaspalvelumme käy jokaisen profiilin ja kuvan läpi varmistuakseen siitä, ettei asiattomia tai vitsillä tehtyjä profiileita tule nettideittisivustollemme.

Opastamme käyttäjiämme täyttämään profiilinsa parhaalla mahdollisella tavalla. Premium-asiakkaana saat lisäksi käyttöösi kaikki yhteydenpitomahdollisuudet, kontaktitakuun ja mahdollisuuden tarkastella toisten kuvia.

Nettideitti, joka panostaa asiakaspalveluun

Mielestämme hyvässä deittipalvelussa on oltava toimiva asiakaspalvelu. Asiakaspalvelumme tarkastaa profiilit ja kuvat ja on aina valmiina auttamaan, halusitpa sitten kertoa uudesta rakkaastasi tai kysyä neuvoa kumppanin hakuun.

Meihin saat aina yhteyden käyttämällä yhteydenottolomaketta.

Mikäli haet kumppania tositarkoituksella, uskomme ELIITTIKUMPPANIn olevan juuri sinulle sopiva nettideittailusivusto. Palvelussamme on jo yli 100.000 suomalaista jäsentä – liity mukaan!

Tietoa kirjoittajasta: EliittiKumppanin verkkotoimitus

EliittiKumppanin verkkotoimituksen tiimi kirjoittaa ajankohtaisia artikkeleita nettideittailusta, sinkkuelämästä ja parisuhteista.

Katso lisää artikkeleita EliittiKumppanin verkkotoimitus