Olen:
Vahvista sukupuolesi.
Syötä voimassa oleva sähköpostiosoite.
Syötä oikea salasana.
« Palaa edelliseen vaiheeseen
50+ deitti - aikuisten deittipalvelu
13M
Kokonaisjäsenmäärä

Eliittikumppanissa ja sen sisarsivustoilla yli 13 milj. jäsentä!

N/M
52% naisia, 48% miehiä

Lähes yhtä suuri määrä miehiä ja naisia!

100%
Profiilien tarkastus

Kaikki profiilit tarkastetaan = laadukas ja turvallinen!

50 plus deitti – aikuiset sinkut tapaavat netissä!

50+ deitti

Keski-iän ylittäneet aikuiset sinkut löytävät toisensa tänä päivänä netin deittipalveluissa. Miksi lähteä harhailemaan yöelämään ja jättämään tuurin varaan sen uuden rakkauden löytymisen? Nettideittailu on helppoa ja hauskaa, jossa voit tavata juuri itsellesi sopivia kumppaniehdokkaita.

Nykyään 45-64-vuotiaat ovat yksi suurimmista netin deittipalveluiden käyttäjäryhmistä.1 Internetin deitti-ilmoituksia Turun yliopistossa tutkivan Anne Holapan mukaan verkon treffipalstojen käyttö onkin tullut huomattavasti aikaisempaa arkipäiväisemmäksi, sillä aihetta on käsitelty mediassa laajasti.2

ELIITTIKUMPPANIn kansainvälinen toimitus pyysi Huffington Postin kolumnistia, kirjailijaa sekä deittineuvojaa Lisa Copelandia valottamaan aikuisten sinkkujen nettideittailun saloja ja kuinka se oma deitti löytyy.3

50+ sinkut toisella kierroksella

Moni aikuinen sinkku on vakavan parisuhteen haussa jo toista kertaa – takanaan kariutunut avioliitto tai puolison menehtyminen. Miksi heidän kannattaisi käyttää deittipalvelua?

Toisella kierroksella olevien aikuisten sinkkujen kannattaa etsiä sielunkumppania Internetistä, sillä siellä seuraa löytyy varmimmin ja kellonajasta riippumatta.

Verkossa on myös helppo tutustua itsensä kaltaisiin ihmisiin. On lohdullista tietää, että muitakin 50+ sinkkuja on samassa elämäntilanteessa. Uudella parisuhteella saattaa myös olla parantava vaikutus. Deittipalstojen avulla voi myös löytää vertaistukea. Eihän sitä tiedä, ystävyys voi muuttua jopa kestäväksi rakkaudeksi ajan kuluessa! Netistä voi etsiä myös ihan vain ystävää sekä seuraa lempiajanviettoihin.

Sitä paitsi, verkko on yksi vähistä luonnollisista kokoontumispaikoista yli viisikymppisille aikuisille sinkuille – kaikki eivät halua etsiä kumppania yöelämästä. Deittipalvelut muistuttavat myös kouluajoista: silloin kaikki olivat sinkkuja, nykyään ikää on vain tullut lisää.

Ovatko mielestäsi yhteiskunnan mielikuvat aikuisten, 50+ sinkkujen nettideittailusta muuttuneet?

50+ sinkut tapasivat toisensa netissäIhmisten asenteet verkkodeittailua kohtaan ovat aiempaa positiivisemmat – nykyään on normaalia tavata elämänkumppani netissä.

Myös yleinen käsitys keski-iästä on muuttunut. Nykypäivän viisikymppiset ovat paljon vanhempiaan aktiivisempia ja menevämpiä: keski-ikä on uutta ja jännittävää aikaa elämässä.

Ihmisillä on myös paljon enemmän aikaa käytettävissään, siksi on entistä tärkeämpää miten ja erityisesti kenen kanssa aikaa tulisi viettää. Nykyään kumppanin valinnan suhteen on myös enemmän vaihtoehtoja. Enää ei ole pakko pysyä rakkaudettomassa ja ongelmallisessa parisuhteessa.

“Deittailu viisikymppisenä on aivan yhtä jännittävää kuin parikymppisenä.”

Mitä neuvoja antaisit 50+ nettideittailijoille?

Suurin vaikeus meille kaikille on päästä yli ajatuksesta löytää täydellinen kumppani. Joskus kumppaninhaku kuivuu kasaan kokonaan, kun täydellistä puolikasta ei löydy. Siksi olisi tärkeää tiedostaa, että mielikuvamme täydellisestä elämänkumppanista vastaavat ihanteellista henkilöä, eivät todellista ihmistä.

Tärkeää on myös ymmärtää mitä pitkäikäiseen ja tyydyttävään parisuhteeseen tarvitaan, sekä mitä potentiaalisessa kumppanissa eniten arvostaa. Yhteiset harrastukset, elämäntavat ja molemminpuolinen kunnioitus ovat alkukipinää paljon arvokkaampia. Viisikymppisenä ulkonäön viehättävyydellä on huomattavasti pienempi merkitys kuin lujalla ystävyyteen perustuvalla ja ajan patinaa kestävällä parisuhteella.

Kenenkään ei myöskään pitäisi kuvitella löytävänsä sitä oikeaa kumppania välittömästi. Toki poikkeuksiakin löytyy, mutta kumppaninhaku saattaa vaatia aikaa ja kärsivällisyyttä. Deittailun pitäisikin olla ennen kaikkea hauskaa, ei otsa kurtussa väkisin vääntämistä. Deittailun parhaita puolia on mahdollisuus tavata lukemattomia mielenkiintoisia ihmisiä.

Eliittikumppani – paras 50+ deitti?

Aikuiset sinkut ovat ottaneet Eliittikumppanin omakseen. Jo vuodesta 2012 olemme tuoneet vakavaa parisuhdetta etsiviä sinkkuja yhteen ja tänä päivänä käyttäjiemme keski-ikä on siellä 35-40 ikävuoden tuntumassa. Mukaan mahtuu niin nuoria kuin seniorisinkkujakin – sekä ennen kaikkea suuri joukko teitä aktiivisia 5-kymppisiä sinkkuja.

Liity siis mukaan ja tapaa juuri sinulle sopivia kumppaniehdokkaita jo tänään:

ELIITTIKUMPPANIin rekisteröityminen

Lähteet

1TNS Gallup (2012) TNS Atlas ja suomalaisten lifestyle: nettideittailu ilmiönä. http://www.tns-gallup.fi/uutiskirje2012/02/otsikko3

2Sarianne Kelto, Ilkka –verkkolehti (2011) Verkossa on naisten markkinat. http://www.ilkka.fi/arki-ja-el%C3%A4m%C3%A4/verkossa-on-naisten-markkinat-1.1093235

3Sähköposti haastattelu Lisa Copelandin kanssa

Tietoa kirjoittajasta: Sanna

Sanna vastaa ELIITTIKUMPPANIn toimituksesta.

Katso lisää artikkeleita Sanna