Psykologia

Introvertin ja ekstrovertin seurustelu

Mitä merkitystä introverttiydellä ja ekstroverttiydellä on parisuhteessa? Jos toinen osapuoli on omissa oloissaan ja pienissä piireissä viihtyvä ja toinen on omiaan johtamaan keskustelua isommassakin ryhmässä - voiko suhde toimia?Introvertti ja… Lue lisää »

Yksinäisyys voi olla vaarallista

Tänäkin vuonna tuhannet vanhukset valmistautuvat viettämään joulua yksin. Kukaan ei tule käymään, kukaan ei edes soita. Joulu on vuoden yksinäisin juhla yli 300 000 vanhukselle Suomessa. HelsinkiMissio tekee erittäin tärkeää… Lue lisää »

ELIITTIKUMPPANIn seuranhakupalvelu vahvistuu!

Lämpimästi tervetuloa ELIITTIKUMPPANIn uusi yhteistyökumppani Sam Owen!Hei Sam, voisitko lyhyesti esitellä itsesi? - Hei kaikki, olen Sam Owen - parhaiten tunnettu valtamediasta parisuhdevalmentajana, psykologina ja kirjailijana. Asiakkainani ovat olleet mm.… Lue lisää »

Pettäminen ei ole maailmanloppu

ELIITTIKUMPPANIn uusin tutkimus koski pettämistä. Suurin osa suomalaisista vastanneista oli ollut aina uskollinen parisuhteessa. Yli 95% vastaajista piti luotettavuutta tärkeimpänä piirteenä kumppanissa. Pettäneistä miehistä puolet eivät osanneet sanoa syytä syrjähypylleen.… Lue lisää »

Persoonallisuustesti: uutta minusta ja siitä oikeasta

Oletko ulospäinsuuntautunut, maanläheinen, tunteellinen tai joustava? Millaisia persoonallisuuspiirteitä sinulla on? Entä millaisia persoonallisuuspiirteitä sinulle sopivalla seurustelukumppanilla voisi olla? Persoonallisuustestit voivat auttaa selvittämään näitä asioita.Persoonallisuuspiirteet kuvaavat sitä, miten ajattelemme, tunnemme ja… Lue lisää »

Viisi persoonallisuuspiirrettä: tunnollisuus

Oletko lukenut oman persoonallisuusprofiilisi ja haluat tietää lisää yksittäisistä persoonallisuuspiirteistä? Tässä ELIITTIKUMPPANIn Neuvonta-osiossa kerrotaan lisää aiheesta. Saat täältä tärkeimmät tiedot persoonallisuuspsykologian viidestä ulottuvuudesta eli ekstroversiosta, avoimuudesta, ystävällisyydestä, neuroottisuudesta ja tunnollisuudesta.Tunnollisuus… Lue lisää »