Ohjeet menestykseen

Profiilin kommentointi -toiminto

Jos olet nähnyt jonkun sinua kiinnostavan henkilön profiilin, jätä hänelle kommentti, joka osoittaa kiinnostuksesi, ja että haluat tietää hänestä lisää.Jätä kommentti suosikkiprofiileihisi Uskomme, että toimiva kommunikaatio on jokaisen onnistuneen ihmissuhteen… Lue lisää »

Kuvakommentit – sano jotain personaallista!

Sen jälkeen, kun olet luonut oman profiilin, ja täyttänyt laajan personaallisuustestin, älykäs matchmaking-menetelmämme alkaa ehdottaa sinulle 3-7 kumppaniehdotusta päivittäin.Kun olet jo täydessä työn touhussa Eliittikumppanin kanssa, ensimmäisiä asioita, joita saatat… Lue lisää »

Tykkää-ominaisuuden käyttäminen

Haluatko kertoa jollekulle kumppaniehdokkaallesi, että tykkäät jostain asiasta heidän profiilissaan, mutta et ole aivan valmis lähettämään hänelle viestiä? Ehkä hänen valokuvansa on kiinnittänyt huomiosi? Ehkä olet vaikuttunut hänen kirjamaustaan? Meidän… Lue lisää »

“Mitä jos..” -toiminto Eliittikumppanissa

Yksi Premium-jäsenyyden hyödyistä on Eliittikumppanin "Mitä jos.." -toiminto. Se on mahtava tapa tutustua jopa kahteenkymmeneen sinua mahdollisesti kiinnostavaan sinkkuun enemmän päivässä. Haluaisitko tietää lisää? Tässä on kaikki, mitä sinun pitää… Lue lisää »

Jäsenten kuvien katseleminen ja kuvien pyytäminen

Nyt selvitetään, miten Eliittikumppanin sivuilla käytetään erilaisia toimintoja, kuten jäsenten valokuvien katselemista, ja miten kumppaniehdokkailta pyydetään kuvaa nähtäväksi.Meidän sivustollamme on olemassa monia rakkauden etsimistä helpottavia toimintoja. Yksi näistä toiminnoista on… Lue lisää »

Tällaisia ovat Eliittikumppanin jäsenet

Oletko pohtinut minkälaisia sinkkuja Eliittikumppanin palvelusta löytyy? Tässä artikkelissa kerromme yleisesti palvelustamme sekä aktiivisista ja mielenkiintoisista sinkuistamme! Jos etsit seuraa tositarkoituksella – liity mukaan!Millaisia Eliittikumppanin jäsenet ovat? Eliittikumppani on nettideittisivusto,… Lue lisää »

Sopivin tapa deittailla – Eliittikumppanin slogan

Nettideittailu kasvattaa yhä suosiotaan ja pian niin sanotusti offlinessa tavanneet pariskunnat alkavat olla harvemmassa kuin netin kautta tavanneet. Tässä artikkelissa pureudumme hieman Eliittikumppanin brändiin ja ajatusmalliin.Tänä päivänä kumppani saattaa löytyä… Lue lisää »

E-kontakti vs. Eliittikumppani – tiedä nämä erot!

Internet on täynnä deittipalveluita, mutta mikä niistä kannattaa valita? E-kontakti ja Eliittikumppani ovat kaksi tunnettua suomalaista treffipalvelua. E-kontakti ja Eliittikumppani ovat melko samankaltaisia deittisivustoja. Tässä artikkelissa havainnollistamme hieman palvelujemme luonnetta… Lue lisää »

Sisäänkirjautuminen ja rekisteröityminen ELIITTIKUMPPANIin

Täältä löydät vastaukset yleisimpiin kysymyksiin ja ongelmiin ELIITTIKUMPPANIin sisäänkirjautumisessa sekä rekisteröitymisessä. Kuinka rekisteröidyt ELIITTIKUMPPANIin? Rekisteröityäksesi sivustollemme sinun tulee täyttää etusivultamme löytyvä lyhyt lomake, valita salasana ja hyväksyä Yleiset sopimusehdot ja… Lue lisää »