Rakkaustarinat

Kari ja Ulla

Yhdessä kevättalvesta 2016Espoolainen Kari ja hämeenlinnalainen Ulla tapasivat Eliittikumppanissa alkuvuodesta 2016. Annetaan Karin kertoa omin värikkäin sanoin tuoreen pariskunnan rakkaustarina:"Ulla ja minä päätimme, toisistaan tietämättä, kokeilla Eliittikumppanin tarjoamaa palvelua yhden… Lue lisää »

Vesa ja Pirkko

Yhdessä syksystä 2014Pirkon ja Vesan tarina sai alkunsa ELIITTIKUMPPANIn verkkosivuilta syksyllä 2014. Noin kuukauden viestittelyn jälkeen he sopivat ensitapaamisen kylpylään. Tapaaminen sovittiin niin, että Pirkko yöpyy kylpylässä ja Vesa tulee… Lue lisää »

Raija ja Teuvo

Yhdessä syksystä 2013Raija liittyi ELIITTIKUMPPANIin lokakuussa 2013. Hänellä oli omat epäilyksensä siitä löytäisikö ketään netin välityksellä, toisin kuitenkin kävi. Jo toisena päivänä ELIITTIKUMPPANI ilmoitti Raijalle sopivan kumppaniehdokkaan käyneen hänen profiilissaan.… Lue lisää »

Nina ja Jari

Yhdessä keväästä 2013Nina liittyi ELIITTIKUMPPANIin keväällä 2013. Muutama viikko myöhemmin hän sai postia Jarilta, kouluaikaisen ystävänsä ex-mieheltä. ”Tiesin Jarin eronneen jo vuosia sitten. Hän ei vain tiennyt, että minäkin olin… Lue lisää »

Tuula ja Raimo

Yhdessä vuodesta 2013Tuula ja Raimo löysivät toisensa ELIITTIKUMPPANIn sivustolta alkuvuodesta 2013. Ystävät kehuivat ELIITTIKUMPPANIa Tuulalle, joka eron jälkeen oli valmis löytämään uuden elämänkumppanin. Tuula päätti kurkistaa sivustolle, vaikka aluksi olikin… Lue lisää »

Tomi ja Heidi

Yhdessä vuodesta 2013Tomin ja Heidin rakkaustarina sai alkunsa ELIITTIKUMPPANIn kautta helmikuussa 2013. Ystävänpäivänä Tomi lähestyi Heidiä, joka tuntui jo profiilin perusteella aivan ihanalta. Heidi vastasi Tomin viestiin, ja näin alkoi… Lue lisää »

Marilot ja Toni (Espanja)

Marilot ja Toni saivat toisensa kumppaniehdokkaiksi lokakuussa 2010. Pariskunta esiintyi Espanjassa TV-kampanjassamme ELIITTIKUMPPANIn kautta tavanneista pareista (ELIITTIKUMPPANI toimii Espanjassa nimellä eDarling). Vaikka he tekivät castingin autostaan ja yhteys oli välillä… Lue lisää »

Cornelia ja Steffen (Saksa)

Cornelia & Steffen ehdotettiin toisilleen ELIITTIKUMPPANIn Saksan sivustolla toukokuussa 2010. He menivät elokuussa 2011 naimisiin. Cornelia ei odotellut pitkään, kun Steffenin profiili ilmestyi hänen kumppaniehdotuksiinsa. Hän lähetti Steffenille heti hymyn,… Lue lisää »

Melanie ja Sascha (Saksa)

Tutustuivat toisiinsa ELIITTIKUMPPANIn Saksan sivustolla huhtikuussa 2010. Melanien ja Saschan uusioperhe pitää heidät jatkuvasti kiireisinä, mutta tekee heidät ikionnellisiksi. Ensimmäinen tapaaminen oli erityisesti Saschalle jännittävä. Hän ei malttanut odottaa tapaavansa… Lue lisää »

Encarni & Manuel (Espanja)

Encarni ja Manuel saivat toisensa kumppaniehdokkaiksi ELIITTIKUMPPANIn Espanjan sivustolla toukokuussa 2010. Ensimmäiseksi huomio kiinnittyy Encarnin valloittavaan hymyyn – jolla hän Manuelin mukaan myös hurmasi tämän. Rakkaustarina sai alkunsa lukuisten viestien… Lue lisää »