Olen:
Vahvista sukupuolesi.
Syötä voimassa oleva sähköpostiosoite.
Syötä oikea salasana.
« Palaa edelliseen vaiheeseen
Nettideittailu
13M
Kokonaisjäsenmäärä

Eliittikumppanissa ja sen sisarsivustoilla yli 13 milj. jäsentä!

N/M
52% naisia, 48% miehiä

Lähes yhtä suuri määrä miehiä ja naisia!

100%
Profiilien tarkastus

Kaikki profiilit tarkastetaan = laadukas ja turvallinen!

Nettideittailu kannattaa: 5 mielenkiintoista faktaa deittailusta netissä

Nettideittaileva nainen

Nettideittailu on juuri nyt suositumpaa kuin koskaan: miljoonat sinkut luottavat nettiin parisuhdetta etsiessään. Vanhat stereotypiat ja epätoivoisuuden leima ovatkin historiaa ilmiön muuttuessa yhä arkipäiväisemmäksi. Kumppanin etsintä deitti-ilmoituksella ei silti suinkaan ole uusi keksintö.Deittaileva nainen

Jo sota-ajan jälkeisessä Suomessa etsittiin kunnollista ja raitista kumppania sanomalehtien henkilökohtaista- palstalla. Lehtien seuranhakuilmoitukset olivat suosittuja aina 1990-luvulle asti, jolloin ensimmäiset aikaansa edellä olevat siirtyivät Internetiin etsimään kumppania. Nykyään nettideittailusta on muodostunut sosiaalisesti hyväksytty ja toimiva tapa löytää deitti ja hyvällä tuurilla myös elämänkumppani!

1. Nettideittailu on se paras tapa etsiä seuraa?

Ennen vanhaan – tai oikeastaan vain noin 10 vuotta sitten – internetiä käyttivät lähinnä tietokone-expertit tai muut teknisesti valveutuneet. Tänä päivänä nettiä kuitenkin käyttävät käytännössä kaikki. Täten myös nettiseuranhakua vaivanneet ennakkoluulot alkavat vihdoinkin karisemaan pois.

Erään amerikkalaistutkimuksen1 mukaan vuonna 2005, 44 % vastaajista sanoi nettideitin olevan hyvä tapa etsiä seuraa. Vuonna 2015 lukema oli 59 %.

Reilu kymmenen vuotta sitten 29 % vastaajista sanoi, että netissä seuraa hakevat ovat epätoivoisia, oli vastaava luku 10 vuotta myhemmin 23 %. Vaikka numero ei dramaattisesti pienempi olekaan, on ainakin allekirjoittaneen mielestä nettideittailusta puhuminen paljon avoimempaa ja normaalimpaa kuin ennen.

2. Nuoret aikuiset ja 50+ vuotiaat sinkut suurin käyttäjäryhmä

Nuorten aikuisten kohdalla varsinkin älypuhelimen deittisovellukset räjäyttivät nettideittailun suosion:
18-24-vuotiaista vuonna 2013 vain 10 % sanoi käyttävänsä deittisivustoja tai –sovelluksia, mutta vuonna 2015 tämä luku oli 27 %.1 Nuorten suosimien, Tinderin kaltaisten sovellusten käyttö lienee tehnyt netissä seuran hakemisesta entistä ”hyväksytympää” ja jopa trendikästä.

Toinen suuri käyttäjäryhmä ovat 50+ sinkut. Tässä iässä ei välttämättä huvita enää lähteä yöelämään yhtä ahkerasti kuin nuorempana. Myös vaatimukset kumppanin luonteelle voivat olla syvällisemmät, joten on helpompaa tavata samanhenkisiä sinkkuja netissä, jossa esim. Eliittikumppanin kumppaniehdotukset pohjautuvat persoonallisuustestiin.

3. Kolmasosa deittipalvelujen käyttäjistä ei ole käynyt oikeilla treffeillä

Treffeille lähteminen vieraan ihmisen kanssa on monelle jännittävä paikka. Monelle jopa niin suuren kynnyksen takana, että 33 % nettideittailijoista ei ollut vielä lähtenyt ns. oikeille treffeille.

66 % siis oli lähtenyt oikeille treffeille netissä tapaamisen jälkeen siinä missä vuonna 2005 tämä lukema oli vain 43 %.1 Eli kehitystä on tässäkin asiassa tullut!
Me Eliittikumppanissa kannustamme lähtemään mahdollisimman pian treffeille, jotta näet sopivatko kemianne oikeasti yhteen.

4. Joka viides kysynyt apua deittiprofiilin täyttämiseen

Deittiprofiilin täyttö vaatii yleensä aikaa, vaivaa ja rohkeaa heittäytymistä omalla persoonallaan. Naisista 30 % oli kysynyt joltain muulta apua deittiprofiilin täyttöön siinä missä miehistä vain 16 % oli tehnyt näin.1

Eliittikumppanissa haluamme auttaa sinua saamaan deittiprofiilistasi ja seuranhaustasi kaikki irti. Lukaise siis tämä opas deittiprofiilin täyttöön tai laita viestiä ystävälliselle asiakaspalvelullemme.

5. Noin joka viides suomalaisista parisuhteista saanut alkunsa nettideittailusta

Oxfordin yliopiston teettämän tutkimuksen2 mukaan jo vuodesta 1997 alkaen 22 % suomalaisista parisuhteista on saanut alkunsa netin deittipalveluissa.

Haluatko itse päästä kohottamaan yllä olevaa tilastoa? Rekisteröidy Eliittikumppaniin aloittamalla persoonallisuustestimme täyttö tästä ja tutustu palveluumme ensin ilmaiseksi!

Rekisteröidy Eliittikumppaniin

Lähteet

1 http://www.pewresearch.org/fact-tank/2016/02/29/5-facts-about-online-dating/
2 http://www.oii.ox.ac.uk/publications/Me-MySpouse_GlobalReport.pdf

Tietoa kirjoittajasta: EliittiKumppanin verkkotoimitus

EliittiKumppanin verkkotoimituksen tiimi kirjoittaa ajankohtaisia artikkeleita nettideittailusta, sinkkuelämästä ja parisuhteista.

Katso lisää artikkeleita EliittiKumppanin verkkotoimitus