Olen:
Vahvista sukupuolesi.
Syötä voimassa oleva sähköpostiosoite.
Syötä oikea salasana.
« Palaa edelliseen vaiheeseen
Deitti
13M
Kokonaisjäsenmäärä

Eliittikumppanissa ja sen sisarsivustoilla yli 13 milj. jäsentä!

N/M
52% naisia, 48% miehiä

Lähes yhtä suuri määrä miehiä ja naisia!

100%
Profiilien tarkastus

Kaikki profiilit tarkastetaan = laadukas ja turvallinen!

Deitti löytyy Eliittikumppanista (näillä vinkeillä olet hyvää deittiseuraa)

Deitti

Elämämme rakkaus harvoin saapuu oven taakse yllättäen ja ilmoittamatta (paitsi elokuvissa), joten ota tästä artikkelista vinkkejä talteen korvan taakse, aktivoidu seuranhaussa ja löydä deitti! Deitti netistä

Eliittikumppanissa on yli 100 000 suomalaista sinkkujäsentä, jotka etsivät kumppania tositarkoituksella. Liity mukaan ja löydä juttuseuraa jo tänä iltana. Jos kaipaat vinkkejä treffeille, jatka toki lukemista:

Mistä löytyy deitti?

Kun asenne on kohdallaan, voit löytää seuraa mistä tahansa. Työpaikkaromansseissa pieni varovaisuus lienee paikallaan, kuten myös vakituisissa harrastuksissa – ottaen huomioon, että jos sukset menevät ristiin tulee näissä ympäristöissä vielä pärjätä myöhemminkin!

Yöelämä ja erilaiset harrastukset ovat ne varmimmat paikat löytää seuraa tuolla tosimaailmassa. Deitti voi tietenkin löytyä myös netistä. Entä mikä on oikea deittipalvelu sinulle? Etenkin yli 30-vuotiaille se voi olla esimerkiksi Eliittikumppani (tällaisia ovat Eliittikumppanin sinkut).

Muista ainakin nämä asiat, niin olet hyvää deittiseuraa!

1. Ehdoton suhtautuminen asioihin on luotaantyöntävää

Monilla on vahvoja mielipiteitä eri asioista. Hyvä konsti pilata treffit on tuoda aggressiivisen ehdottomasti ilmi omia mielipiteitään. Toki on hyvä olla mieltä asioista, mutta ensitreffeillä tällainen ehdottomuus yleensä latistaa tunnelman.

2. Kohteliaisuudet kuntoon

Miten sinä kohtelet tarjoilijoita tai sitä baarimikkoa, jolta haet juoman? Yleiset käytöstavat kertovat sinusta paljon, joten mikäli haluat antaa hyvän kuvan itsestäsi treffikumppanillesi, muista tervehtimiset, kiitokset ja muut kohteliaisuudet myös ravintolatyöntekijöiden kanssa asioidessa.

3. Itsekeskeisyys on varma tapa pilata mahdollisuudet toisille treffeille

Itsekäs deittikumppani

Varma tapa olla vastenmielinen deitti, on puhua ainoastaan itsestään ja kääntää vielä ne harvat kysymykset juuri itseesi. Monilla miehillä saattaa olla harhaluulo, että heidän pitää vetää jonkinlaista show’ta hurmatakseen naisen. Turvallisin tapa on olla kiinnostunut siitä deitistäsi ja unohtaa se oma ”erinomaisuus”.

Mediassa oli taannoin pinnalla surullisen hauska tapaus Pohjois-Amerikasta, jossa eräs nainen kuuli sattumalta kahvilassa viereisen pöydän hämmentävän deittikeskustelun, ja päätti live-tweetata tapahtuneesta.

Deittien toinen osapuoli, journalistimies, esitti naispuoliselle deittikumppanilleen yhden ainoan kysymyksen koko treffeillä, joka tietenkin koski häntä itseään; ”oletko koskaan deittaillut journalistia?”

4. Älä etene liian nopeasti

Ensideiteillä ei ole syytä puhua mistään vakavasta, kuten parisuhteista, avioliitosta ja lapsista. Elä juuri siinä hetkessä, missä olet treffeillä ja keskustelkaa mieluummin pinnallisemmista asioista. Ensitreffit ovat vain pintaraapaisu, jossa ei ole syytä mennä asioiden edelle.

5. Positiivinen asenne

Kuten todettua, ensitreffeillä yleensä käydään vain pintapuolisesti tutustumassa toiseen ihmiseen. Se ei ole oikea paikka alkaa puhua esimerkiksi elämäsi ongelmista. Negatiivisuus ei ole hyvä luonteenpiirre, jolla teet vaikutuksen deittiisi.

Onko sinulla taloushuolia? Raha-asioista puhuminen kannattaa jättää tuonnemmaksi. Amerikkalaiset saattavat kysellä treffikumppanin tuloja, mutta Suomessa tällaista kulttuuria ei oikein ole.

Tai oletko juuri saanut lääkityksen päälle ja paikkoja kolottaa? Joskus ihmisillä on tapana valittaa tai puhua ongelmista, mutta treffeillä kannattaa pysytellä positiivisissa asioissa.

Ei ole siis syytä valehdella (siitä lisää alempana), vaan yksinkertaisesti välttää tiettyjä puheenaiheita.

6. Valheet ovat varma tapa karkottaa deittisi

Tiedätkö mitä suurin osa nettideittipalvelun jäsenistä peräänkuuluttaa? Rehellisyyttä! Niin kuvissa, profiilikuvauksissa kuin ylipäätään kaikessa kommunikoinnissa.

Parisuhde perustuu luottamukseen, joten jo pienet valheet voivat katkaista mahdollisuudet toisille treffeille pääsemiseen. Ei ole siis syytä valehdella omaa pituutta, ammattia tai jopa sitä onko sinulla lapsia.

Eli positiivisella asenteella, rehellisyydellä ja toisen huomioon ottamisella päästään pitkälle! Rekisteröidy Eliittikumppaniin ja löytä deittiseuraa kotikaupunkisi sinkuista:

Eliittikumppani rekisteröityminen

Tietoa kirjoittajasta: EliittiKumppanin verkkotoimitus

EliittiKumppanin verkkotoimituksen tiimi kirjoittaa ajankohtaisia artikkeleita nettideittailusta, sinkkuelämästä ja parisuhteista.

Katso lisää artikkeleita EliittiKumppanin verkkotoimitus